#AsuultSambar :

МОНГОЛ УЛС МАНДАН БАДРАГ!
It is currently Aug.22.17 6:23 am

All times are UTC+09:00




Post new topic  Reply to topic  [ 843 posts ]  Go to page Previous 129 30 31 32 33
Author Message
PostPosted: Jan.16.15 7:16 pm 
Offline
Эзэрхийлэн Эзлэгч Гишvvн
Эзэрхийлэн Эзлэгч Гишvvн
User avatar

Joined: May.21.05 12:49 pm
Posts: 951
Location: net
yag tiim hurd 1001

tegeed uzeerei. bi bur baahan gaihsan kkk


Top
   
PostPosted: Jan.16.15 8:43 pm 
Offline
Суу Алдарт Гишvvн
Суу Алдарт Гишvvн
User avatar

Joined: Jul.06.12 2:58 pm
Posts: 141
За эрхэм хүндэт форумчидаа хэлп ми
миний нөөтны CPU ямарч шалтгаангүйгээр өсөөд болдоггүйээ. Хэвийн үедээ 50% аас дээш хувьтай жаахан юм оруулангуут 100 дөхөж гацаад HD кино ч үзэж болхоо больлоо , форматлах ямар ч боломж байхгүй байна . ямар ч , тиймээс өөр ямар нэгэн программ сайт майт аар СИПҮ гээ буулгах арга чарга байна уу ? флийс :bawling:


Attachments:
Screenshot_3.png
Screenshot_3.png [ 64.74 KiB | Viewed 803 times ]

_________________
www.horiotoi.org
Top
   
PostPosted: Jan.16.15 11:02 pm 
Offline
Ноёлон Ноёрхогч Гишvvн
Ноёлон Ноёрхогч Гишvvн
User avatar

Joined: Dec.26.08 6:50 pm
Posts: 1089
Location: --Tri[b]ium--
BandaM wrote:
yag tiim hurd 1001

tegeed uzeerei. bi bur baahan gaihsan kkk


windows 7 x64 service pack 1 tataj suulgaj uzlee, heveerei bnaa yahuu?

_________________


Top
   
PostPosted: Jan.16.15 11:06 pm 
Offline
¤ Expert

Joined: Jul.06.10 1:31 am
Posts: 1605
@OrgNazm
Ram-тай холбоотой асуудал уул нь биш л байна даа.
Наад ил харагдаж байгаа хэсгээс ч бол rthdvcpl.exe лав хэрэггүй. Sound control tray app.
IDM бас хэрэггүй. Lightshot гэж бас сэжигтэй нөхөр байна. Screen-ээ авсан про юу?
Наад idle үед 50% CPU time аваад байгаа нөхөр ч тодорхой байгаам бишүү.
GrooveMonitor.exe MS Office дагаж сууж байгаа хэрэггүй эд. Ер нь бол арай ч ингэж ачаалладаггүй нөхөр.
Ямар 1 malware нэрийг нь ашиглаж ч байж мэднэ.
Windows 8 бол task manager дээр ч startup гэсэн tab байгаа. Хэрэггүй гэсэн болгоноо disable хий.
Мэдэхгүй байвал холбогдох сэдэвт нь screenshot оруул.
Windows 7 бол run дээр msconfig гээд бас startup дээр ком асах болгонд ажиллаж байгаа про жагсаалт байгаа.
CCleaner суулгаад хог новшоо цэвэрлээд, MalwareBytes суулгаж 1 full scan хийчихмээр л эд харагдаж байна даа.


Top
   
PostPosted: Jan.17.15 9:47 pm 
Offline
Ноёлон Ноёрхогч Гишvvн
Ноёлон Ноёрхогч Гишvvн
User avatar

Joined: Dec.26.08 6:50 pm
Posts: 1089
Location: --Tri[b]ium--
:scatter:

_________________


Top
   
PostPosted: Jan.19.15 11:11 am 
Offline
Суу Алдарт Гишvvн
Суу Алдарт Гишvvн
User avatar

Joined: Jul.06.12 2:58 pm
Posts: 141
#gmas
thanx lot msconfig ээр стартап уудаа харсан чинь нэг хорхой явж байна . Тэрийг нь устгаад рэстарт хийсн болсон . Баярлалаа

_________________
www.horiotoi.org


Top
   
PostPosted: Mar.06.15 12:47 am 
Offline
Тод Гишvvн
Тод Гишvvн
User avatar

Joined: Feb.18.09 10:00 pm
Posts: 71
1gb DDR2 2shirheg ram. DDR3aar solii

_________________
Its Was Written [ ! ]


Top
   
PostPosted: Feb.05.16 10:02 pm 
Offline
Суу Алдарт Гишvvн
Суу Алдарт Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.14.12 1:10 am
Posts: 145
сайн байцгаана уу? компьютерийн Motherboard - ний RAM -ий 2 slot дээр 4GB, 8GB гэсэн 2 RAM зэрэг тавиж ажиллуулвал зүгээр болов уу? 1333Mhz зэрэг нь заавал ижил байх ёстой юу?


Top
   
PostPosted: Mar.10.16 9:22 pm 
Offline
Хэлээд баршгvй их цолтой
Хэлээд баршгvй их цолтой
User avatar

Joined: Jul.04.12 1:23 pm
Posts: 472
Zereg tawij bolno. Ijil mhz.tei bwal zugeer gehdee uur bsan ch hamgiin bagaaraa ajillana


Top
   
PostPosted: Mar.15.16 4:14 pm 
Offline
¤ Expert
User avatar

Joined: Oct.22.03 1:45 am
Posts: 4595
Location: On-Execution
Single Channel Mode -r ajillax baix shuu.

_________________
Би юу ч мэдэхгvйгээ л мэднэ.


Top
   
PostPosted: Mar.20.16 12:12 pm 
Offline
Мандах Нарны Туяа Гишvvн
Мандах Нарны Туяа Гишvvн
User avatar

Joined: Feb.11.09 10:00 pm
Posts: 257
Location: Улаанбаатарын хаа нэгтээ
Урдуур юм ухаад олсонгүй лагууд хариулж өгөөч... pls
1. Рам Dual channel гэсэн мобо дээр 4 стик 4х8гб хийж болдог уу? Аль хувилбар нь илүү үр дүнтэй байдаг вэ? 8x8gb эсвэл 4х8gb
2. Рам up to 2133 гээд үлдсэн нь дандаа OC гэсэн байна тэхээр ОС хийхгүй хэрэглэх юм чинь 2133 дээш рам хийж болохгүй гэсэн үгүү?
Skylake санаатаймаа


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 843 posts ]  Go to page Previous 129 30 31 32 33

All times are UTC+09:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Copyright Asuult.NET © 2000-2015.
Administrative Contact: Khundaga Khurelbaatar [hundaga@hotmail.com]
Tel: 1-888-303-4927, Fax: 1-888-406-2264.
Powered by phpBB © 2000-2015 phpBB Group. Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited