#AsuultSambar :

ASUULT.NET - МОНГОЛ УЛС МАНДАН БАДРАГ!
It is currently Jul.16.18 11:30 am

All times are UTC+09:00




Post new topic  Reply to topic  [ 224 posts ]  Go to page Previous 14 5 6 7 8 9 Next
Author Message
PostPosted: Apr.16.11 11:20 am 
Offline
Даяар Дурсагдах Гишvvн
Даяар Дурсагдах Гишvvн

Joined: Nov.08.10 3:07 pm
Posts: 119
Огт Оргүй wrote:
Ямар ч дуу чимээ алга болчихлоо. Чихэвч, speaker ялгаа алга. Mute хийгээгүй, driver нь зүгээр. Гэнэтхэн л ийм болчихлоо.

in console: volume 1
mp3volume 1


Top
   
PostPosted: May.02.11 12:12 pm 
Offline
Олны Танил Гишvvн
Олны Танил Гишvvн
User avatar

Joined: May.12.06 10:49 pm
Posts: 522
Location: Joined: 1998 May 11 21:49 pm Posts:232332
Miniii Cs Half-life launcher has stopped working gedeg aldaa zaagaad bhiin medeh hun bval tuslaach!!! :wd:

_________________
Модераторын Академи


Top
   
PostPosted: May.03.11 2:59 pm 
Offline
Суу Алдарт Гишvvн
Суу Алдарт Гишvvн

Joined: Apr.26.11 2:50 pm
Posts: 148
.::Qw3rty::. wrote:
Miniii Cs Half-life launcher has stopped working gedeg aldaa zaagaad bhiin medeh hun bval tuslaach!!! :wd:

cs-ee dahin suulgana uu. www.gotfrag.com dajgui cs bga

_________________
Catalyst..


Top
   
PostPosted: May.03.11 4:31 pm 
Offline
FAN OF WADE
User avatar

Joined: May.26.10 7:30 pm
Posts: 4781
Location: www.maf.mn
.::Qw3rty::. wrote:
Miniii Cs Half-life launcher has stopped working gedeg aldaa zaagaad bhiin medeh hun bval tuslaach!!! :wd:

win 7 хэдэн bit юм 32 , 64

_________________
E5400/G41/4G/GTX440/250G :))


Top
   
PostPosted: May.04.11 12:53 am 
Offline
Суу Алдарт Гишvvн
Суу Алдарт Гишvvн

Joined: Apr.26.11 2:50 pm
Posts: 148
Жавхлан wrote:
.::Qw3rty::. wrote:
Miniii Cs Half-life launcher has stopped working gedeg aldaa zaagaad bhiin medeh hun bval tuslaach!!! :wd:

win 7 хэдэн bit юм 32 , 64

x86 or x32

_________________
Catalyst..


Top
   
PostPosted: May.06.11 11:24 pm 
Offline
Гал Дөл Гишvvн
Гал Дөл Гишvvн
User avatar

Joined: May.31.08 1:13 pm
Posts: 1469
Location: амалсандаа хүрэхээр хичээж явна
ymar ch cs suulgasan gesen color quality g ni 32 bit deer tavij boloxgui ym
32 deer ni taviad ok daraxaar axij achaalaxdaa 16 bit deer l bgad bx ym

_________________
Сүүдэр харанхуй биш


Top
   
PostPosted: May.08.11 10:29 pm 
Offline
Гишvvн
User avatar

Joined: Apr.12.02 12:21 am
Posts: 408
Graphics driver чинь зөв суусан юм уу? Асуудал чинь windows-д чинь байгаа юм биш үү? noforce commands бичдэг дээрээ -32bpp гэдгийг нэмээд бичээд үз дээ :ninja01:


Top
   
PostPosted: May.17.11 7:04 pm 
Offline
Ноёлогч Гишvvн
Ноёлогч Гишvvн

Joined: Mar.15.07 4:36 pm
Posts: 1013
new game find server ntr geed menu alga bolchhiin?

_________________
no edit


Top
   
PostPosted: May.30.11 4:39 pm 
Offline
Эелдэг Гишvvн
Эелдэг Гишvvн
User avatar

Joined: Feb.06.11 2:58 am
Posts: 62
Location: Czech Rep
insert_n wrote:
ymar ch cs suulgasan gesen color quality g ni 32 bit deer tavij boloxgui ym
32 deer ni taviad ok daraxaar axij achaalaxdaa 16 bit deer l bgad bx ym



Сайнуу. Чиний РС чинь өөрөө хэдэн битийн өнгөөр тохируулагдсан байгаан? тэрийгээ сайн хар, тэгээд хэрэв тэр өнгөний чанар 32 биш 16 хэвээр байгаад байвал чи график картаа шалгаж үзэх нь дээр байх. Дэлгэц 32 битээр байлаа ч гэсэн бусад тохиргоо нь заагдаагүй бол иймэрхүү юм гарах байхаа. амжилт :whip:

_________________
Чи намайг мэдэхгүй


Top
   
PostPosted: May.30.11 4:46 pm 
Offline
Эелдэг Гишvvн
Эелдэг Гишvvн
User avatar

Joined: Feb.06.11 2:58 am
Posts: 62
Location: Czech Rep
OXGETR wrote:
new game find server ntr geed menu alga bolchhiin?




Сайн уу. Энийг туршаад үз.



C:\Program Files\Counter-Strike 1.6\cstrike\resource гэж ороод GameMenu.res нэртэй .res файл байгаа тэр файлыг notepad-аар нээгээд доорхи бичвэрүүдийг шалгаж үз. Хэрэв зарим нэг үг өгүүлбэр тэмдэгт өөр бол яг энэ оруулсан хэвээр хуулаад орхи. тэгээд л нам шүү дээ :wd:
"GameMenu"
{
"1"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_ResumeGame"
"command" "ResumeGame"
"OnlyInGame" "1"
}
"2"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_Disconnect"
"command" "Disconnect"
"OnlyInGame" "1"
"notsingle" "1"
}
"4"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_PlayerList"
"command" "OpenPlayerListDialog"
"OnlyInGame" "1"
"notsingle" "1"
}
"8"
{
"label" ""
"command" ""

}
"9"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_NewGame"
"command" "OpenCreateMultiplayerGameDialog"
}
"10"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_FindServers"
"command" "OpenServerBrowser"
}
"11"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_Options"
"command" "OpenOptionsDialog"
}
"12"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_Quit"
"command" "Quit"
}
}







Хэрэв notepad-аар нээсэн бол чи save as сонголтыг хийгээд файлын өргөтгөлийг .res болгож өгөөрэй. Мэдкү юм байвал ПМ бичнэ биз

_________________
Чи намайг мэдэхгүй


Top
   
PostPosted: May.30.11 4:54 pm 
Offline
Эелдэг Гишvvн
Эелдэг Гишvvн
User avatar

Joined: Feb.06.11 2:58 am
Posts: 62
Location: Czech Rep
.::Qw3rty::. wrote:
Miniii Cs Half-life launcher has stopped working gedeg aldaa zaagaad bhiin medeh hun bval tuslaach!!! :wd:




Зиак, ПМ-н хариуг энд бичих гээд оролдоё. HL engine бол хэр баргийн РС-нд ажилчихдаг нүүрний буянтай л эд дээ. Харин тэр алдаа нь нэг бол РС чинь нэг бол бусад драйверүүдээс чинь болсон байх. чи Compatibility гэж байдаг байхаа тэндээс Administrator гэсэн сонголтыг сонгож байгаад нээгээд үз. Хэрэв болохгүй бол Драйверүүдээ шинэчилэгдсэн эсэхийг шалгах хэрэгтэй. х32 машинууд хэр барагтаа тоглоом голохгүй дээ :think: Хамгийн гол нь чиний суулгасан CS чинь өөрөө алдаагүй гэдгийг чи шалгах хэрэгтэй шүү... Эдгээрийг туршиж үзээд хариу бичээрэй GL

_________________
Чи намайг мэдэхгүй


Top
   
PostPosted: May.30.11 4:56 pm 
Offline
Эелдэг Гишvvн
Эелдэг Гишvvн
User avatar

Joined: Feb.06.11 2:58 am
Posts: 62
Location: Czech Rep
NewMongolia wrote:
Жавхлан wrote:
.::Qw3rty::. wrote:
Miniii Cs Half-life launcher has stopped working gedeg aldaa zaagaad bhiin medeh hun bval tuslaach!!! :wd:

win 7 хэдэн bit юм 32 , 64

x86 or x32




32бит = x86

64бит = х64


гэж ойлгож болно. Зарим хүмүүс сайн ялгадаггүй юм шиг байгаан

_________________
Чи намайг мэдэхгүй


Top
   
PostPosted: May.31.11 9:48 am 
Offline
Олны Танил Гишvvн
Олны Танил Гишvvн
User avatar

Joined: May.12.06 10:49 pm
Posts: 522
Location: Joined: 1998 May 11 21:49 pm Posts:232332
Miniih 32bit urd ni zugeer ajilaj bsiimaa tegeed formatlaad butsaad ajiluulah gesen boldoggui dee ustgaad dahaid suulgaj uzlee yuaamrch yajgaa alga :m4: HELPPPPPPP

_________________
Модераторын Академи


Top
   
PostPosted: May.31.11 5:09 pm 
Offline
Эелдэг Гишvvн
Эелдэг Гишvvн
User avatar

Joined: Feb.06.11 2:58 am
Posts: 62
Location: Czech Rep
Сайн уу. За би гүүглэдсэний эцэст нэг юм оллоо. Болох эсэх нь баталгаа муутай. Миний РС 32х байсан. СиЭс зүгээр л тоглож болдог байсан. Одоо 64х байгаа бас л зүгээр байгаа. Бүр би орчуулсан СиЭс-ээрээ тоглож байгаа. Ямарч алдаа байхгүй. Тийм болохоор миний олдсон энэ арга болох найдвартай гэж би хувьдаа таамаглаж байна. Би зураг хавсаргаад тайлбарыг нь чадан ядан хийхийг хичээе. Адил асуудал тулгарсан хүмүүс байвал бусаддаа туршсаж үзсэн аргаа бичвэл их сайн байна шүү.

За ажилдаа орЪё


Image




my computer айкон дээр хулганыхаа баруун товчийг товш, гарч ирэх цонхны зүүн дээд хэсэгт байх advanced system properties гэх заалт руу ороорой, тэндээс гарч ирэх жижиг цонхноос Advanced хэсэгт байх Settings гэсэн товчийг товш. Дараа нь бас л жижиг цонх гарч ирж байна лээ. Тэндээс харин Data Execution Prevention хэсэгт байх Turn on DEP for all programs and бла бла бла гээд урт өгүүлбэр байгаа. Тэрийг сонгоод Add дарж HL ехе-г заагаад өгчих. Тэгээд Apply дар. Одоо харин Рестарт хийгээд СиЭс-ээ тоглох гээд үз. Болохгүй бол бас өөр аргаар үзье дээ найзаа. Амжилт

_________________
Чи намайг мэдэхгүй


Top
   
PostPosted: Jun.03.11 10:42 pm 
Offline
Тvмэн Эх Гишvvн
Тvмэн Эх Гишvvн

Joined: Mar.21.11 6:56 pm
Posts: 98
cRav1ng wrote:
protocol 48 tai cs ym bna chinii suulgasan
win se7en deer protocol bolku ntr gesen ym bhku
mongold ihenh server protocol 47 bga
harin protocol 48 tai cs-r togloy gevel 203.160.54.28 gesen server luu orj togloj bna.. protocol 47 48 -g 2ulang ni demjine :mrgreen:

boon reklamnii pauz :haha:


Top
   
PostPosted: Jun.04.11 2:30 am 
Offline
Төгөлдөр гишvvн
Төгөлдөр гишvvн
User avatar

Joined: Mar.23.10 6:50 pm
Posts: 87
bagi576 wrote:
OXGETR wrote:
new game find server ntr geed menu alga bolchhiin?




Сайн уу. Энийг туршаад үз.



C:\Program Files\Counter-Strike 1.6\cstrike\resource гэж ороод GameMenu.res нэртэй .res файл байгаа тэр файлыг notepad-аар нээгээд доорхи бичвэрүүдийг шалгаж үз. Хэрэв зарим нэг үг өгүүлбэр тэмдэгт өөр бол яг энэ оруулсан хэвээр хуулаад орхи. тэгээд л нам шүү дээ :wd:
"GameMenu"
{
"1"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_ResumeGame"
"command" "ResumeGame"
"OnlyInGame" "1"
}
"2"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_Disconnect"
"command" "Disconnect"
"OnlyInGame" "1"
"notsingle" "1"
}
"4"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_PlayerList"
"command" "OpenPlayerListDialog"
"OnlyInGame" "1"
"notsingle" "1"
}
"8"
{
"label" ""
"command" ""

}
"9"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_NewGame"
"command" "OpenCreateMultiplayerGameDialog"
}
"10"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_FindServers"
"command" "OpenServerBrowser"
}
"11"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_Options"
"command" "OpenOptionsDialog"
}
"12"
{
"label" "#GameUI_GameMenu_Quit"
"command" "Quit"
}
}







Хэрэв notepad-аар нээсэн бол чи save as сонголтыг хийгээд файлын өргөтгөлийг .res болгож өгөөрэй. Мэдкү юм байвал ПМ бичнэ биз

yg helsneer chin hiisen bolovch bolohgui bhiin sonin ymdaa uur ymar arga bna zaagaad uguuch


Top
   
PostPosted: Jun.05.11 1:09 am 
Offline
Эелдэг Гишvvн
Эелдэг Гишvvн
User avatar

Joined: Feb.06.11 2:58 am
Posts: 62
Location: Czech Rep
Хүүе ээ. Юм бичээд байдаг мөртлөө, яаж файл хавсаргадагийг нь мэддэггүй ээ :mrgreen: . МЭдэх хүн байвал ПМ бичээч баярлана шүү.



Зохицуулагчид нь ядаж 1, 2 хонуулаад энийг зөөчихөөрэй. Бас баярлалаа. :hoho:

_________________
Чи намайг мэдэхгүй


Top
   
PostPosted: Jun.05.11 7:00 pm 
Offline
Шөнийн Тэнгэрт Сvvмэлзэх Саран
Шөнийн Тэнгэрт Сvvмэлзэх Саран
User avatar

Joined: Mar.01.11 7:58 am
Posts: 296
Location: Улаанбаатар
Ер нь Counter тоглох дуртай бол Вин7 хэрэггү :haha:
XP SP2 :wd:

_________________
I <3 Asuult.Net


Top
   
PostPosted: Jun.05.11 7:05 pm 
Offline
Шөнийн Тэнгэрт Сvvмэлзэх Саран
Шөнийн Тэнгэрт Сvvмэлзэх Саран
User avatar

Joined: Mar.01.11 7:58 am
Posts: 296
Location: Улаанбаатар
Гэхдээ Вин7 үнэхээр тасархай үйлдлийн систем


Mанай нетийн хурд:
Image
( 2 Вин7.iso зэрэг 1 цагийн дотор л татна )


Тэгсэн мөртлөө Counter тоглохоор пинг арай дэндүү өсөөд байх юм..
Мэддэг бүх л юм аа хийсэн энэ лав системдээ байгаа гэдэгт 100 % итгэлтэй бн. Мэддэг хүн байвал туслаач :hi:



_________________
I <3 Asuult.Net


Top
   
PostPosted: Jun.05.11 7:11 pm 
Offline
Эелдэг Гишvvн
Эелдэг Гишvvн
User avatar

Joined: Feb.06.11 2:58 am
Posts: 62
Location: Czech Rep
CyrApAAA wrote:
Гэхдээ Вин7 үнэхээр тасархай үйлдлийн систем


Mанай нетийн хурд:
Image
( 2 Вин7.iso зэрэг 1 цагийн дотор л татна )


Тэгсэн мөртлөө Counter тоглохоор пинг арай дэндүү өсөөд байх юм..
Мэддэг бүх л юм аа хийсэн энэ лав системдээ байгаа гэдэгт 100 % итгэлтэй бн. Мэддэг хүн байвал туслаач :hi:





Сайн уу. Чи буудах болвол торрент програмаа хааж байгаарай. Манай гэрийн нэт 25мв/сек таталт 3-5мв орчим болдог. Торрент ачааллагдсан байгаа үед бол 700-850кв орчим болтлоо буурдаг. Би стиймээр ч тоглодог нон-стиймээр ч тоглодог Виндөүс 7 32бит 64бит тус тусыг нь хэрэглэж байгаа. Ямарч ялгаа байхгүй. Өөр гэвэл ачаалал их үед пинг өсдөг мөн нэтэд хандалт хийж байгаа програмын ачаалал эсвэл тооноос хамаарч бас пинг өсдөг. Тэгээл лагг-даж өгнө шүү дээ

_________________
Чи намайг мэдэхгүй


Top
   
PostPosted: Jun.05.11 7:36 pm 
Offline
Шөнийн Тэнгэрт Сvvмэлзэх Саран
Шөнийн Тэнгэрт Сvvмэлзэх Саран
User avatar

Joined: Mar.01.11 7:58 am
Posts: 296
Location: Улаанбаатар
:wd:

_________________
I <3 Asuult.Net


Top
   
PostPosted: Jun.05.11 7:37 pm 
Offline
Шөнийн Тэнгэрт Сvvмэлзэх Саран
Шөнийн Тэнгэрт Сvvмэлзэх Саран
User avatar

Joined: Mar.01.11 7:58 am
Posts: 296
Location: Улаанбаатар
Гэхдээ торрент IDM , АнтиВирус бүгдийг нь хаасан ч ялгаа алга.

Одоо энэ 2ыг шарж байгаад форматлаж үзхээс

_________________
I <3 Asuult.Net


Top
   
PostPosted: Jun.05.11 7:39 pm 
Offline
Шөнийн Тэнгэрт Сvvмэлзэх Саран
Шөнийн Тэнгэрт Сvvмэлзэх Саран
User avatar

Joined: Mar.01.11 7:58 am
Posts: 296
Location: Улаанбаатар
Энэ Вин7 гийн ганц шог юм нь наад пинг өсдөг чинь л юмаа даа...

ЖиЖидэж байхдаа юм инсталл хийхээр пинг бас аймар өсөөд :haha:

Би Ultimate ээ Professional болгоод үздэг юм уу гэж бодож байна.

Ямар ч байсан XP байхдаа зүгээр байсан бж Вин7 болгонгуут пинг өсөж байгаа нь яалт ч үгү системд байгаа байх тэ :]

_________________
I <3 Asuult.Net


Top
   
PostPosted: Jun.06.11 4:42 pm 
Offline
Шөнийн Тэнгэрт Сvvмэлзэх Саран
Шөнийн Тэнгэрт Сvvмэлзэх Саран
User avatar

Joined: Mar.01.11 7:58 am
Posts: 296
Location: Улаанбаатар
За ёстой бүх л аргаа хэрэглэж үзлээ нэмэр алга :crysad:

_________________
I <3 Asuult.Net


Top
   
PostPosted: Jun.06.11 7:24 pm 
Offline
Эзэрхийлэн Эзлэгч Гишvvн
Эзэрхийлэн Эзлэгч Гишvvн
User avatar

Joined: Nov.21.06 4:55 pm
Posts: 963
Location: [mN] 4 life!
sxe cilent, ajiluulaad orohoor error zaagaad baihiin ene ymar uchirtain ?

_________________
ASIAN SON OF CHUCK NORRIS?


Top
   
PostPosted: Jun.07.11 4:20 am 
Offline
Asuult Precious Member
User avatar

Joined: Aug.05.08 11:06 pm
Posts: 9158
Location: rainbow
CyrApAAA wrote:
За ёстой бүх л аргаа хэрэглэж үзлээ нэмэр алга :crysad:


ymr internet tei ym
ymr server luu orson ym

_________________
two people
one feeling


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 224 posts ]  Go to page Previous 14 5 6 7 8 9 Next

All times are UTC+09:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Copyright Asuult.NET © 2000-2015.
Administrative Contact: Khundaga Khurelbaatar [hundaga@hotmail.com]
Tel: 1-888-303-4927, Fax: 1-888-406-2264.
Powered by phpBB © 2000-2015 phpBB Group. Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited