#AsuultSambar :

ASUULT.NET - ШИНЭ ЖИЛИЙН БАЯРЫН МЭНД ХҮРГЭЕ! 2017-2018
It is currently Jan.20.18 10:09 am

All times are UTC+09:00




Post new topic  Reply to topic  [ 240 posts ]  Go to page Previous 16 7 8 9 10 Next
Author Message
PostPosted: Mar.08.12 11:09 pm 
Offline
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн

Joined: Mar.06.12 12:22 am
Posts: 6
algoritmiig ehnees n zaaj ogoh huwi hun surgaltiin tow baidin bolwu??? zunii surgalt baiwal sain baina


Top
   
PostPosted: Mar.09.12 8:26 pm 
Offline
• Moderator*
<b><font color=#0000FF>• Moderator*</font></b>
User avatar

Joined: Aug.30.09 12:52 pm
Posts: 972
Location: Mongolia
huwi hun bol tanina tged zun bol amjihgui bhoo

_________________
http://WWW.SHINEDUU.COM


Top
   
PostPosted: Mar.12.12 5:07 pm 
Offline
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн

Joined: Mar.06.12 12:22 am
Posts: 6
1. Өгөгдсөн натурал тооны хамгийн их цифр нь хэдэн удаа давтагдаж байна вэ? Жишээ нь 232331-3 цифр 3 удаа давтагдаж байна.
2. Хуваарь нь n ,хүртвэр нь m байх бутархайг хурааж үл хуваагдах бутархай байдлаар гарга.
3. Натурал тоо n ба m өгөгдөхөд n-с бага цифрүүдийн нийлбэрийн квадрат нь m байх бүх тоог ол.
4. Хавтгайд n ширхэг цэг өгөгдөв. Хамгийн хол орших 2 цэгийг ол.
Үүнийг бодоод өгөөч
#include<stdio.h>
#include<conio.h>
void main() ......??? ^^ help

Энийг бодоод өгөөч хүмүүсээ бүтнээр нь бол баярлах байна бодож өгсөн хүнд нь нэгж өгеөө!!!


Top
   
PostPosted: Mar.12.12 10:00 pm 
Offline
• Moderator*
<b><font color=#0000FF>• Moderator*</font></b>
User avatar

Joined: Aug.30.09 12:52 pm
Posts: 972
Location: Mongolia
ene bodlogo uudiig chine bodchiloo negjee yawuulaad bodlogo oo awaarai neg bol boroo_0326@yahoo.com add hiigeed orod ir

_________________
http://WWW.SHINEDUU.COM


Top
   
PostPosted: Mar.13.12 2:12 am 
Offline
Задрах Бодлын Зангилаа Гишvvн
User avatar

Joined: Apr.18.09 5:28 pm
Posts: 1990
Location: Behind my *&^@%%#% pc...
Corpse_1995 wrote:
ene bodlogo uudiig chine bodchiloo negjee yawuulaad bodlogo oo awaarai neg bol boroo_0326@yahoo.com add hiigeed orod ir

цифрүүдийг ялгаатай эсэхийг яаж шалгах уу? :lol:

_________________
Үг зүрхнээс гарч, зүрхэнд тусна.


Top
   
PostPosted: Mar.13.12 7:44 pm 
Offline
• Moderator*
<b><font color=#0000FF>• Moderator*</font></b>
User avatar

Joined: Aug.30.09 12:52 pm
Posts: 972
Location: Mongolia
#include<stdio.h>
#include<vector>
#include<algorithm>
#include<math.h>

using namespace std;

long long n,A[11]={0},i,x,ma;

main()
{
scanf("%lld",&n);
while (n!=0)
{
A[n%10]++;
n=n/10;
}
ma=0;
for (i=9;i>=0;i--)
{
if (A[i]>ma) {ma=A[i]; x=i;}
}
printf("%lld tsifr %lld udaa davtagdaj bga\n",x,ma);
system("pause");
}

Tailbarlah shaardalagagui bizde

_________________
http://WWW.SHINEDUU.COM


Top
   
PostPosted: Mar.20.12 10:54 am 
Offline
Шинэков Гишvvн
Шинэков Гишvvн

Joined: Mar.20.12 10:48 am
Posts: 2
Negjeer boduulna ch gehshig ene chin unegui bizdee? 8O 8O 8O odoo oor boltsiimu :??:


Top
   
PostPosted: Mar.20.12 10:58 am 
Offline
Шинэков Гишvvн
Шинэков Гишvvн

Joined: Mar.20.12 10:48 am
Posts: 2
Өгөгдсөн a тоог b тоогоор үржүүл. Жич өгөгдлүүд 10-с их оронтой болно. Тэмдэгт мөр ашигла


vvniig bodood ogooch nadd negj ntr bhkue zuer l guij bn


Top
   
PostPosted: Mar.22.12 10:48 pm 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Харуул
User avatar

Joined: Nov.11.09 5:21 pm
Posts: 7234
Location: Мянган бээрийн аялал ганц алхмаас эхэлдэг.
91-ийн 74 зэрэг ч юм уу эсвэл 57-гийн 103 зэрэг ч юм уу иймэрхүү том тооцооллыг програмчлал дээр яаж шийдэх вэ?

Edit: Олчлоо. Жава дээр BigInteger класс ашиглах юм байна.

_________________
Нэг л өдрийн наран...


Last edited by Дэлгэр on Apr.09.12 6:12 pm, edited 1 time in total.

Top
   
PostPosted: Apr.09.12 5:06 pm 
Offline
Задрах Бодлын Зангилаа Гишvvн
User avatar

Joined: Apr.18.09 5:28 pm
Posts: 1990
Location: Behind my *&^@%%#% pc...
Гараас өгсөн дурын тооны цифрүүдийн нийлбэрийг яаж олох юм бол?

_________________
Үг зүрхнээс гарч, зүрхэнд тусна.


Top
   
PostPosted: Apr.12.12 9:52 pm 
Offline
• Moderator*
<b><font color=#0000FF>• Moderator*</font></b>
User avatar

Joined: Aug.30.09 12:52 pm
Posts: 972
Location: Mongolia
DEV C++
#include<stdio.h>
#include<conio.h>

long long n;
main()
{
long i,s,k;

scanf("%lld",&n);
s=0;
do
{
k=n%10;
s=s+k;
n=n/10;
}while(n>0);

printf("%ld",s);
getch();
}

_________________
http://WWW.SHINEDUU.COM


Top
   
PostPosted: Apr.24.12 6:16 pm 
Offline
Хvнд Гишvvн
Хvнд Гишvvн
User avatar

Joined: Aug.27.08 8:00 pm
Posts: 154
Location: Монгол
DevC++ бол хэл биш гэдгийг анхаараарай. Бас conio.h, getch() зэргийг хэрэглэхгүйгээр GCC, G++ стандартын дагуу бичвэл хэрэгтэй.
Бас long гэдэг төрлийг хэрэглэхгүй байж болно, int long 2 ижилхэн.


Top
   
PostPosted: May.09.12 12:08 pm 
Offline
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
User avatar

Joined: Jun.07.06 1:42 pm
Posts: 749
Location: In the world
1. Sanamsargui 2 hemjigdehuun uusgeed graphig talbariig 4 huvaaj
baigaad gitogramm shugaman zuraglaliig hiih.
2. Uurusduu usuud buuraad togtvorjood buuraad gesen daraalaltai
ugugdul uusgeed (50) modern regressiin tegshitgeleer zagvarchil
talbaraa 4 huvaana.

_________________
Надад хөгжилдөх чадал алга...


Top
   
PostPosted: May.12.12 4:14 pm 
Offline
Самбарын Хvндэт Тугчин
User avatar

Joined: Apr.04.09 3:56 pm
Posts: 2230
Location: Across the universe
Image
Энийг C++ дээр бичих гэсэн чаддагүй ээ. ер нь өөрөө ч иймэрхүү алгоритм зурчаад c++ бичих гэхээр болохгүй юм. Энийг бичээд өгвөл нэг санаа авах гэсэн юм.

_________________
1234567Allgoodchildrengotoheaven


Last edited by filemonster on Nov.08.12 9:43 pm, edited 1 time in total.

Top
   
PostPosted: May.12.12 8:55 pm 
Offline
• Moderator*
<b><font color=#0000FF>• Moderator*</font></b>
User avatar

Joined: Aug.30.09 12:52 pm
Posts: 972
Location: Mongolia
bagsh bolgonii zaah arga baril uur shde bi law haraad oilgohgui bna
hervee bodlogiin uguulber bhiin bol bichchih bha

_________________
http://WWW.SHINEDUU.COM


Top
   
PostPosted: May.12.12 8:58 pm 
Offline
Самбарын Хvндэт Тугчин
User avatar

Joined: Apr.04.09 3:56 pm
Posts: 2230
Location: Across the universe
Corpse_1995 wrote:
bagsh bolgonii zaah arga baril uur shde bi law haraad oilgohgui bna
hervee bodlogiin uguulber bhiin bol bichchih bha

1-n хүртэлх тоонуудаар сэлгэмэл зохиох л гэсэн юм.

_________________
1234567Allgoodchildrengotoheaven


Top
   
PostPosted: May.23.12 10:12 pm 
Offline
• Moderator*
<b><font color=#0000FF>• Moderator*</font></b>
User avatar

Joined: May.19.11 8:15 pm
Posts: 3700
T.G. wrote:
chi tegvvl 1+1=10 iin uchriig tailbarla

ene chini 2tiin tooliin setem bn
jishee
0111
+
0001
1000

_________________
Emigiin sain nz


Top
   
PostPosted: Jun.03.12 7:25 pm 
Offline
Шинэков Гишvvн
Шинэков Гишvvн

Joined: Jun.03.12 6:50 pm
Posts: 2
nadad ene bodlogiig bodhod zowloj tuslaach all
x1,x2,...........xn gsen toon daraalaliin 7-oor togsson too hed bgaag olno uu gsen bodlogo [size=150][/size] :(


Top
   
PostPosted: Jun.03.12 7:29 pm 
Offline
Шинэков Гишvvн
Шинэков Гишvvн

Joined: Jun.03.12 6:50 pm
Posts: 2
odoo heregtei bn randamize iig java deer zarlah we


Top
   
PostPosted: Jun.05.12 11:21 am 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Манаач
User avatar

Joined: Sep.12.06 3:08 pm
Posts: 4560
Location: http://defeu.blog.inet.mn/
dalainod wrote:
odoo heregtei bn randamize iig java deer zarlah we


String bol hamgiin ariin neg usegiig ni substr hiigeed 7 toi tentsuul.

Int bol 10 t huvaagaad uldegdel ni 7 toi tentsuu baina uu shalga.


Top
   
PostPosted: Nov.15.12 8:21 pm 
Offline
Самбарын Хvндэт Тугчин
User avatar

Joined: Apr.04.09 3:56 pm
Posts: 2230
Location: Across the universe
c дээр функцын параметртаа заагч массив ашиглана гэхээр яана гэсэн үгүү? int funkts(int *x[]) гээд дараа нь функцээ хэрэглэхэд funkts(&x) гэвэл x массив заагчдын хамгийн эхний нүдэнд х массив бүхлээрээ орчихно гэсэн үгүү?

_________________
1234567Allgoodchildrengotoheaven


Top
   
PostPosted: Dec.15.12 4:17 pm 
Offline
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн

Joined: Dec.15.12 4:14 pm
Posts: 3
N тоо өгөгдөв. 1-ээс N тоо хүртэлх тоонуудаас хуваагчдынх нь нийлбэр хамгийн их тоог ол. / Хуваагчид 1 болон N тоо өөрөө орно./ Хэрвээ тийм хэд хэд байгаа бол сүүлийн тоог нь гарга.
Input

N тоо өгөгдөнө. / Integer төрөл /
Output

Хуваагчдын нийлбэр нь хамгийн их тоо.
Example

Input:
5

Output:
4


Top
   
PostPosted: Dec.15.12 4:22 pm 
Offline
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн

Joined: Dec.15.12 4:14 pm
Posts: 3
Үл буурахаар эрэмбэл.
Input

Эхний мөрөнд N тоо. ( 1<=N<100)

Дараагийн мөрөнд модулиараа 1000-аас хэтрэхгүй N бүхэл тоонууд.
Output

Үл буурахаар эрэмбэлэгдсэн N тоонууд.
Example

Input:
5

3 1 2 4 2

Output:
1 2 2 3 4


Top
   
PostPosted: Jan.24.13 4:33 am 
Offline
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.01.03 9:01 pm
Posts: 664
Location: Ulaanbaatar, Mongolia
За нэг ийм бодлого байна, бодлого ч гэждээ хамгийн хурдан бодох алгоритм нь хэрэгтэй байгаа юм. Хамгийн хурднаар бодсон хүнд 5000 нэгж.

Координат дээр гараас утга аван цэгнүүд тавигдах бөгөөд тухайн цэгнүүд хоорондоо холбогдож байгаа эсэхийг шалгана, өгөгдсөн цэгнүүд хоорондоо холбогдон хавтгай үүсгэж байгаа эсэхийг давхар шалгана. 2 цэг нь нэг нэгжийн зайтай байх нөхцөлд хоорондоо холбогдох юм, диагналаар мөн адил. Хавтгайг хамгийн том хэмжээгээр нь бодож үүсгэнэ.

_________________
Expect the Unexpected


Top
   
PostPosted: Nov.08.13 7:24 pm 
Offline
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
User avatar

Joined: Aug.25.06 12:20 pm
Posts: 694
Location: UB
za zaluusaa neg asuuh zuil bnaa. windows 7 deer baruun deed taliin bulan deer search deer mongolooor bicheheer baahan asuultiin temdeg garaad bn. teriig zasah arga bn uu. bi buur meddeg hun angli hel oros hel hujaa helniihee erdemiig gargaad bardaggui ee. help me


Top
   
PostPosted: Sep.23.14 9:59 pm 
Offline
Шинэков Гишvvн
Шинэков Гишvvн
User avatar

Joined: Sep.23.14 9:55 pm
Posts: 1
Pascal deer bodlogo bodoj ogch tuslaach (3 тооний ихийг олох)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 240 posts ]  Go to page Previous 16 7 8 9 10 Next

All times are UTC+09:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Copyright Asuult.NET © 2000-2015.
Administrative Contact: Khundaga Khurelbaatar [hundaga@hotmail.com]
Tel: 1-888-303-4927, Fax: 1-888-406-2264.
Powered by phpBB © 2000-2015 phpBB Group. Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited