#AsuultSambar :

ASUULT.NET - МОНГОЛ УЛС МАНДАН БАДРАГ!
It is currently Oct.17.18 4:04 am

All times are UTC+09:00




Post new topic  Reply to topic  [ 63 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next

Алийг нь хэрэглэж байна.
Java 16%  16%  [ 4 ]
VB 4%  4%  [ 1 ]
VB .NET 8%  8%  [ 2 ]
C 4%  4%  [ 1 ]
C++ 24%  24%  [ 6 ]
C# 12%  12%  [ 3 ]
PHP 12%  12%  [ 3 ]
Delphi 4%  4%  [ 1 ]
Assembly 4%  4%  [ 1 ]
Алийг нь ч биш. Би програмчлалын хэл мэдэхгүй. 12%  12%  [ 3 ]
Total votes: 25
Author Message
PostPosted: Apr.15.09 10:21 pm 
Offline
Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.29.05 5:15 pm
Posts: 6342
Location: Сайныг дагавал сарлуу ниснэ.
ykusa wrote:
sainuu ta nadaa website hiideg surahad amarhan pro g heleed uguuch ymar yum basidag yum bolooo

-Microsoft Office Frontpage
-Dreamweaver
гэсэн программууд дээр ихэвчлэн хийдэг. Хэрэв эхлээд code сайн бичиж сурахыг хүсвэл бэлэн программ дээр хийх гээд байлгүй notepad дээр өөрөө хийвэл илүү амархан сурч болох, мөн сайн ойлгоно байх... хичээгээрэй.
:wd:

_________________
ХОРВОО


Top
   
PostPosted: Apr.15.09 10:39 pm 
Offline
Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.29.05 5:15 pm
Posts: 6342
Location: Сайныг дагавал сарлуу ниснэ.
Sodnomdorj wrote:
hi nadad delphi giin talaar lesson video lesson ed nar b.wal ugch tuslaach
bas testiin progiin talaar yaj hiideg talaar material b.wal uguuch pls

энд орос хэл дээрхи номнууд байна. их сайн ном.
http://www.dusal.net/forum/viewtopic.php?t=300&view=previous&sid=ded76309894d2e9b8d50d486fe393c34
энд харин монгол видео хичээл байгаа.
http://cdeq.mn/index.php/component/content/634.html?task=view
ENJOY !!! :wd:

_________________
ХОРВОО


Top
   
PostPosted: Apr.16.09 9:47 pm 
Offline
Дууч Гишvvн
Дууч Гишvvн
User avatar

Joined: Oct.12.08 1:15 am
Posts: 425
Таньд баярлалаа. Татах холбоосууд нь л болохгүй байна. Vizualbasic ийн ном видео хичээлүүд байна уу. Бас MS SQL 2000 серверийн талаар юу байна.

_________________
Have a nice time


Top
   
PostPosted: Apr.19.09 2:51 am 
Offline
Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.29.05 5:15 pm
Posts: 6342
Location: Сайныг дагавал сарлуу ниснэ.
Sodnomdorj wrote:
Таньд баярлалаа. Татах холбоосууд нь л болохгүй байна. Vizualbasic ийн ном видео хичээлүүд байна уу. Бас MS SQL 2000 серверийн талаар юу байна.

Программ хангамжын монгол ном, хичээлvvд гэсэн сэдэврүү ороод үздээ. Тэнд илүү хэрэгтэй зүйлүүд байгаа гэж найдаж байна.

_________________
ХОРВОО


Top
   
PostPosted: Apr.19.09 3:50 pm 
Offline
Дууч Гишvvн
Дууч Гишvvн
User avatar

Joined: Oct.12.08 1:15 am
Posts: 425
:oops:

_________________
Have a nice time


Top
   
PostPosted: Apr.21.09 7:09 pm 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Харуул
User avatar

Joined: Aug.08.06 1:17 pm
Posts: 5085
Location: i'm studying in order to become rich which would make her wish come true
yu ve nad shig asm gj songosn xun alga bna gene uu


Top
   
PostPosted: Apr.21.09 7:15 pm 
Offline
Гишvvн
User avatar

Joined: May.25.03 2:40 pm
Posts: 5952
Location: United Kingdom, Liverpool
Аль нэгийг нь сайн хэрэглээд сурчих юумсан,


Top
   
PostPosted: Apr.22.09 3:51 pm 
Offline
Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.29.05 5:15 pm
Posts: 6342
Location: Сайныг дагавал сарлуу ниснэ.
Mendacity wrote:
yu ve nad shig asm gj songosn xun alga bna gene uu

Нээгдээд удаагүй болохлээр л тэгж байгаа байх. Удахгүй хэл нэгтэнгүүд чинь Vote хийх байх.

_________________
ХОРВОО


Top
   
PostPosted: Apr.22.09 3:53 pm 
Offline
Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.29.05 5:15 pm
Posts: 6342
Location: Сайныг дагавал сарлуу ниснэ.
Chingundorj wrote:
Аль нэгийг нь сайн хэрэглээд сурчих юумсан,

Хичээх л юм бол болох л байхдаа... Номыг нь сайн уншаад өөрөө давтаад байвал ч сурах боломж их шүү.

_________________
ХОРВОО


Top
   
PostPosted: Apr.23.09 12:23 am 
Offline
Асуултын Архаг Мангас Гишvvн
User avatar

Joined: Jun.12.06 8:53 pm
Posts: 3638
Location: Салхитай хамт
Yu ve ene chin gantsiig l songoh yum uu?????????

_________________
Мөрөөдлийн зүг...


Top
   
PostPosted: Apr.23.09 12:03 pm 
Offline
Гавшгай Гишvvн
Гавшгай Гишvvн
User avatar

Joined: Nov.18.08 6:57 pm
Posts: 131
Bexээ нэг тус болооч. Олсон гээсэн бичиг баримтын бүртгэл зуучлалын програм хийх гэсэн юм. Гадаад дотоодын төстэй програм байвал олж өгч туслаач. Ер нь ямаршуу зарчимтай байдаг, ямар үйлдлүүд хийдэг талаар харах гэсэн юм. Зүгээр install нь эсвэл ядаж screenshot байвал энд тавьж өгч тус болооч /эсвэл линк/. Баярлалаа !!!

Code:
Vote дээр VB.NET гэсэн хүн бараг байхгүй байна гэнэ үү.

_________________
www.twitter.com/xosz


Top
   
PostPosted: Apr.23.09 2:32 pm 
Offline
Асуултын Архаг Мангас Гишvvн
User avatar

Joined: Jun.12.06 8:53 pm
Posts: 3638
Location: Салхитай хамт
Neg hun neg l sanal uguh bolhoor yur ni sonin sanal asuulga bolj bnashdee. Program hangamj aar yavdag hun barag bugdiig ni medej bh yostoi heregledeg bh heregteishd

xos-d: Baazaa zuv zohion baiguulchihad l barag bolchihnodoo.

_________________
Мөрөөдлийн зүг...


Top
   
PostPosted: Apr.23.09 4:44 pm 
Offline
Гавшгай Гишvvн
Гавшгай Гишvvн
User avatar

Joined: Nov.18.08 6:57 pm
Posts: 131
ilmaren wrote:
Neg hun neg l sanal uguh bolhoor yur ni sonin sanal asuulga bolj bnashdee. Program hangamj aar yavdag hun barag bugdiig ni medej bh yostoi heregledeg bh heregteishd

xos-d: Baazaa zuv zohion baiguulchihad l barag bolchihnodoo.


Харин тиймээ баазаа зөв зохион байгуулах хэрэгтэй байна. Яг нүдэнд харагдаад байгаа мөрлтөөө хийе гэхээр эвлэхгүй юм. Нэг цухуйлгаад өгөх буянтай айлын аавын хүү байна уу? тэгвэл цааш дэмжээд үрэгжлүүлээд явчмаар байхын. Гол нь Realtional DB байх хэрэгтэй л дээ. Ямартай ч ilmaren-д зөвлөгөө өгсөнд баярлалаа.

_________________
www.twitter.com/xosz


Top
   
PostPosted: Apr.23.09 5:53 pm 
Offline
Асуултын Архаг Мангас Гишvvн
User avatar

Joined: Jun.12.06 8:53 pm
Posts: 3638
Location: Салхитай хамт
Uil yavdal ni bol hun utasdaad burtguulehneedee bi iim iim Reg dugaartai pass aldchihlaa tiim bichhig barimtaa geechihlee geed l...
Tegeed teriig ni programdaa burtgej avah ni.
Nuguu talaas bi iim bichig barimt olloo geed avaad ireh ni bna teriig ni mun burtgej avah ni. Aldsan olson hoyr table ruu bichleg nemhed dandaa shalgaj bhneedee te hervee shineer olson esvel aldsan gedgiig burtgehed shuud hereglegchided medeelel butsaaj bdag holboo barih utas hayg geh met.... Yur ni gaigui yum bishvv ERD-g ni zurchih. Harin asar ih bichleg nemegdeheer yah bol... gehdee gaigui bhaa olson bol butsaagaad ustgaad bj bolnoshd he he yur ni jijig hernee bas goy system bnashd amjilt! :wd:

_________________
Мөрөөдлийн зүг...


Top
   
PostPosted: Apr.23.09 7:41 pm 
Offline
Гавшгай Гишvvн
Гавшгай Гишvvн
User avatar

Joined: Nov.18.08 6:57 pm
Posts: 131
Би бас тэгж бодоод байгаан гэхдээ дан текстэн мэдээлэл DB дээр хадгалагдах болохоор гацалт гайгүй байх. Эхлүүлцэн хийж л байна. VB.NET & MS SQL Server 2000 ашиглаж байна. MS SQL Server -ыг сүлжээний орчинд ашиглах гарын авлага энэ тэр юм байвал линкийг нь тавьж өгөөч залуусаа. Ямартайч ilmaren-д дахин баярлалаа. :hi:

_________________
www.twitter.com/xosz


Top
   
PostPosted: Apr.23.09 11:40 pm 
Offline
Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.29.05 5:15 pm
Posts: 6342
Location: Сайныг дагавал сарлуу ниснэ.
ilmaren wrote:
Yu ve ene chin gantsiig l songoh yum uu?????????

хэхэ олон болгох гэж байгаад больсон юм. Ямар ч хүн нэгээр нь л төгс байдаг гэж боддог. Бас нэг л хэлэндээ хайртай байдаг юм шиг санагдаад 1 болгосон юм. сорри

_________________
ХОРВОО


Top
   
PostPosted: Apr.23.09 11:46 pm 
Offline
Асуултын Архаг Мангас Гишvvн
User avatar

Joined: Jun.12.06 8:53 pm
Posts: 3638
Location: Салхитай хамт
aan gehdee tiim ch yum bhgui l bhdaa hugshuun. C, C++ iig shutej bj java-d garguud bolno gj bodoj bna pascal assemb iig shutej bj delphi-d garguud bolno ... geel yariad baival bugd hoorondoo uyldaa holbootoi doo he he he he

_________________
Мөрөөдлийн зүг...


Top
   
PostPosted: Apr.24.09 12:30 am 
Offline
Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.29.05 5:15 pm
Posts: 6342
Location: Сайныг дагавал сарлуу ниснэ.
xos wrote:
Bexээ нэг тус болооч. Олсон гээсэн бичиг баримтын бүртгэл зуучлалын програм хийх гэсэн юм. Гадаад дотоодын төстэй програм байвал олж өгч туслаач. Ер нь ямаршуу зарчимтай байдаг, ямар үйлдлүүд хийдэг талаар харах гэсэн юм. Зүгээр install нь эсвэл ядаж screenshot байвал энд тавьж өгч тус болооч /эсвэл линк/. Баярлалаа !!!

Code:
Vote дээр VB.NET гэсэн хүн бараг байхгүй байна гэнэ үү.


Ер нь тийм юм дуулж байгаагүй юм байна. Би чамд хэдэн зөвлөмж өгөх гээд үзье...
За тэхлээр мэдээж хаясан гээсэн бичиг баримтын ТӨРӨЛ байх. Энэнийг л гол үндсэн ойлголт болгох юм.
Жишээ нь:
Хувийн бичиг баримт (хувийн данс мэдээлэл. Иргэний үнэмлэх. Төрсөний гэрчилгээ, Төлрбөрийн карт, Хадгаламжийн дэвтэр, дансний мэдээллүүд.... )
Албан бичиг баримт ()
Маш нууц
Бусад

гэж ерөнхий хуваая... за тэгээд дотор нь нилээн ангилна байхаа... яадаг ч байсан би удахгүй нэг систем гаргаад өгье... Тэрний дагуу өгөгдлийн сангаа байгуулчихад программ нь өөрөө босчих байхаа...

_________________
ХОРВОО


Top
   
PostPosted: Apr.24.09 4:40 am 
Offline
Гавшгай Гишvvн
Гавшгай Гишvvн
User avatar

Joined: Nov.18.08 6:57 pm
Posts: 131
За тэгээрэй Bex. ERD-ыг нь зөв зохион байгуулаад зурчвал нилээд ойлгомжтой болоод ирэх байх гэж бодож байна. Гол нь Relational DB хийж хүснэгтүүдийн хоорондын уялдаа холбоог их сайн гаргах хэрэгтэй юм шиг. Ямартай ч баярлалаа :hi: .

_________________
www.twitter.com/xosz


Top
   
PostPosted: Apr.25.09 3:24 am 
Offline
Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.29.05 5:15 pm
Posts: 6342
Location: Сайныг дагавал сарлуу ниснэ.
Энэ талаар чи ч бас судлаж бай. Угаасаа л хаясан гээсэн БИЧИГ БАРИМТ гэж байгаа юм чинь. Ер нь хэдэн төрлийн бичиг баримт байж болох вэ? гээд л сайн бодоод бас хүн амьтнаас асуу. тэрний дараа эмхэлж цэгцэлээд өгөгдлийн сангаа босгоод ав. тэрний дараа уялдаа холбоо нь угаасаа өөрөө харагдана. Бараг програм нь ч нүдэнд чинь харагдаад эхэлнэ. Би ч бас энэ талаар мэдээлэл судлъя.

_________________
ХОРВОО


Top
   
PostPosted: Apr.25.09 12:09 pm 
Offline
Tesseract Club Member
User avatar

Joined: Aug.23.05 8:06 pm
Posts: 2960
Location: АСУУЛТ.net
C дээр заагч void функцэд аргументээр орчоод гарахдаа хуучин утгаа биш шинэ утгаа авсан байхын тулд яах ёстой юм бол?

_________________
B4 FB, JB was cool, ASUULT.Net


Top
   
PostPosted: Apr.25.09 10:15 pm 
Offline
Асуултын Архаг Мангас Гишvvн
User avatar

Joined: Jun.12.06 8:53 pm
Posts: 3638
Location: Салхитай хамт
.::Dexter::. wrote:
C дээр заагч void функцэд аргументээр орчоод гарахдаа хуучин утгаа биш шинэ утгаа авсан байхын тулд яах ёстой юм бол?

Dexter ene sedeviin ezniig her medlegteig ni shalgaj bga yum uu? he he
tegeed ih goy asuult bna. Chi yaj shiidseniig medehgui yum bi l lav ingeh bsan:
damjuulj bui argument aa zaaltaar duudna. funct iin huleen avj bui argument ni zaagch bna. Tgd funct deer tus zaagchiin zaaj bgaa haygiig avah neg argument zarlana. Tegeed zaaj bui haygt hargalzah utgiig ni negeer nemne. Tegeed nemsen utga aa zaaj bui zaagchidaa ugnu. Ingeed l shine utgaa avnadaa.

_________________
Мөрөөдлийн зүг...


Top
   
PostPosted: Apr.25.09 11:59 pm 
Offline
Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.29.05 5:15 pm
Posts: 6342
Location: Сайныг дагавал сарлуу ниснэ.
Зиадаа ёстой дуулаагүй юм байх чинь... Би С хэлийг дуулж явсанаас биш хүний урманд С дээр хийцэн юм ч харж байсангүй.
Харин С++ дээр бол зүгээр л энгийн return -г ашиглаад шинэ утгаа авдаг.
Миний бодлоор бол Ерөнхий нэг Public хувьсагч зарлаад шинэ утгаа тухайн хувьсагчруу зааж өгөх байсан.

_________________
ХОРВОО


Top
   
PostPosted: Apr.26.09 12:53 am 
Offline
Асуултын Архаг Мангас Гишvvн
User avatar

Joined: Jun.12.06 8:53 pm
Posts: 3638
Location: Салхитай хамт
ilmaren wrote:
.::Dexter::. wrote:
C дээр заагч void функцэд аргументээр орчоод гарахдаа хуучин утгаа биш шинэ утгаа авсан байхын тулд яах ёстой юм бол?

Dexter ene sedeviin ezniig her medlegteig ni shalgaj bga yum uu? he he
tegeed ih goy asuult bna. Chi yaj shiidseniig medehgui yum bi l lav ingeh bsan:
damjuulj bui argument aa zaaltaar duudna. funct iin huleen avj bui argument ni zaagch bna. Tgd funct deer tus zaagchiin zaaj bgaa haygiig avah neg argument zarlana. Tegeed zaaj bui haygt hargalzah utgiig ni negeer nemne. Tegeed nemsen utga aa zaaj bui zaagchidaa ugnu. Ingeed l shine utgaa avnadaa.

#include<stdio.h>
#include<conio.h>
void *n(int *n1)
{
int i;
i=*n1;
i++;
*n1=i;
}
main()
{
int k,w;
clrscr();
k=1;
n(&k);
printf("%d",k);
getch();
}

Odoo arai oilgomjtoi bh

_________________
Мөрөөдлийн зүг...


Top
   
PostPosted: Apr.26.09 1:12 am 
Offline
Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.29.05 5:15 pm
Posts: 6342
Location: Сайныг дагавал сарлуу ниснэ.
Хэхэ, миний бодож байснаас амархан аргаар хийж. гэхдээ с++ дээр би дөнгөж сая наадхыг чинь уншсан. бага зэрэг л ойлгсон. Гэхдээ энэ аргыг хэлээгүй байхаа.

_________________
ХОРВОО


Top
   
PostPosted: Apr.26.09 1:27 am 
Offline
Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.29.05 5:15 pm
Posts: 6342
Location: Сайныг дагавал сарлуу ниснэ.
Dexter гишүүн энийг мэддэг нь лавтай. Тэгээд ч наадхаас чинь харвал хэтэрхий энгийн байнаа. Минийх бүүр энгийн хэхэ
Code:
class Sub{
   public int s;
   Sub(int i)
   {
   s=i;
   System.out.println(s)   ;
   }
}
class Demo{
   public static void main(String args[]){
   new Sub(10);
   }
}

_________________
ХОРВОО


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 63 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next

All times are UTC+09:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Copyright Asuult.NET © 2000-2015.
Administrative Contact: Khundaga Khurelbaatar [hundaga@hotmail.com]
Tel: 1-888-303-4927, Fax: 1-888-406-2264.
Powered by phpBB © 2000-2015 phpBB Group. Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited