#AsuultSambar :

ASUULT.NET - МОНГОЛ УЛС МАНДАН БАДРАГ!
It is currently Apr.22.18 8:20 am

All times are UTC+09:00




Post new topic  Reply to topic  [ 601 posts ]  Go to page Previous 120 21 22 23 24 Next
Author Message
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: May.08.13 11:08 am 
Offline
• Moderator*
<b><font color=#0000FF>• Moderator*</font></b>

Joined: Oct.09.04 8:01 pm
Posts: 5185
ochiroo13 wrote:
TabPage дээр X гэсэн тухайн TabPage - г гаргадаг button эсвэл icon яаж нэмэх вэ? Яг л Google Chrome шиг.



http://stackoverflow.com/questions/8035 ... idual-tabs


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: May.12.13 6:11 pm 
Offline
Тvмэн Эх Гишvvн
Тvмэн Эх Гишvvн

Joined: Jun.08.12 10:52 pm
Posts: 98
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 1

.ExecuteNonQuery дээр ийм алдаа гараад байхын энэ одоо яадын бол туслаач


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: May.13.13 8:18 am 
Offline
Эргэх Хvслийн Эрчлээ Гишvvн
User avatar

Joined: Dec.17.08 11:20 am
Posts: 2024
Location: UB
SQL чинь буруу байна гэж байна ")" аа зөв байгаа эсэхийг шалга гэнээ 1-р мөрөнд. Ямар ч байсан SQL алдаатай байна

_________________
10011110011010001100001100000110


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: May.13.13 6:39 pm 
Offline
Тvмэн Эх Гишvvн
Тvмэн Эх Гишvvн

Joined: Jun.08.12 10:52 pm
Posts: 98
Нэг таслал илүү байсан байна. Олсоны дараа инээд ч хүрэх шиг ...кк Алдаа заагаад байхаар нь баахан уурлалаа шд


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: Jun.27.13 11:20 am 
Offline
Сvнгэнэх Сумны Шуугинах Исгэрээн
Сvнгэнэх Сумны Шуугинах Исгэрээн

Joined: May.10.13 10:45 am
Posts: 56
HI ALL
C# дээр нэг програм хийх гэсэн юмаа найзуудаа туслах хэрэгтэй байна.
өрөөний темпратур мэдэрдэг төхөөрөмж 28градус болох үед програмаас сервер юмуу гар утас руу мессэж яюуулах юм үүнийг яаж хийх вэ. /миний ойлгож байгаагаар төхөөрөмж маань serial port-оор компьютер програмтай холбогдоод програм төхөөрөмжтөй холбогдож , төхөөрөмжөөс програмд 28,,27градус хүрлээ гэсэн дохио өгөхөд програм мессэж явуулах юм
PLZ


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: Jun.28.13 9:14 am 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Манаач
User avatar

Joined: Sep.12.06 3:08 pm
Posts: 4560
Location: http://defeu.blog.inet.mn/
Төхөөрөмжөөс чинь л бүх зүйл шалтгаална. Бараг л төхөөрөмж чинь программийг чинь дуудаж чадахгүй л болов уу. Чи 10 секунд тутам төхөөрөмжрүүгээ холбогдож температураа шалгах байх.

Төхөөрөмжинд чинь үйлдвэрлэгчийх нь SDK ч юм уу ямар нэгэн байдлаар программчлах боломж байгаа эсэхийг шалга. Үйлдвэрлэгчрүү нь SDK байгаа юу гээд асуухад хангалттай.

Гар утасруу мессеж явуулахын тулд оператор компаниудаас л асууна даа. Ихэнхид нь M2M үйлчилгээ байдаг.


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: Jun.28.13 10:42 am 
Offline
• Moderator*
<b><font color=#0000FF>• Moderator*</font></b>

Joined: Oct.09.04 8:01 pm
Posts: 5185
Интернэт байхад л мэссеж явуулж болно доо. Эсвэл хуучны нокиа утас СА53 кабелтай байхад болдог доо


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: Jul.01.13 11:20 am 
Offline
Сvнгэнэх Сумны Шуугинах Исгэрээн
Сvнгэнэх Сумны Шуугинах Исгэрээн

Joined: May.10.13 10:45 am
Posts: 56
Баярлалаа
Холбогдох төхөөрөмжийг монголд хийлгэсэн юмаа
температур мэдэрдэг жижиг төхөөрөмж шинэ плат дээр сериал, хэдэн юм гагнаал тэр нь тэдэн темп байна гэж гардийн тэрийг нь програмтай холбоол мессэж явуулах гээд байгаан, тэхээр хийсэн хүнээсээ SDK байгаа эсэхийг нь асуухнээ тэ
яаамаар юм дээ


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: Aug.05.13 6:17 pm 
Offline
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн
User avatar

Joined: Jan.16.13 3:09 am
Posts: 4
сайна уу хүмүүсээ туслаач

datagridview-д байгаа хүснэгтэнд өөрчлөлт оруулаад, оруулсан өөрчлөлтөө database-дээ яаж хадгалах уу?

_________________
Чадахгүй гэдэг бодлоо устга.


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: Aug.05.13 7:01 pm 
Offline
• Moderator*
<b><font color=#0000FF>• Moderator*</font></b>

Joined: Oct.09.04 8:01 pm
Posts: 5185
маш амархан dataadapter дээрээ query-үүдээ бичээд, grdiview дээрээ key.ээ заагаад л болно доо.


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: Aug.06.13 10:16 am 
Offline
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн
User avatar

Joined: Jan.16.13 3:09 am
Posts: 4
Сайн ойлгосонгүй доорх кодонд ямар адлаа байгааг заагаад өгөөч, table- ээ load хийгээд datagirdview дээр өөрчлөлт оруулаад save button дараал хадгалах гэхээр болохгүй байхын яадын билээ

namespace datagridviewtest
{
public partial class Form1 : Form
{
SqlDataAdapter gemtel_adapter;

public Form1()
{
InitializeComponent();
}

private void load_button_Click(object sender, EventArgs e)
{
SqlConnection conData = new SqlConnection("Data Source=localhost;Initial Catalog=testdata;Integrated Security=SSPI;");

conData.Open();

SqlCommand cmd = new SqlCommand("SELECT * FROM gemtel", conData);

try
{
gemtel_adapter = new SqlDataAdapter();
gemtel_adapter.SelectCommand = cmd;
SqlCommandBuilder gemtel_builder = new SqlCommandBuilder(gemtel_adapter);

DataTable gemtel_datatable = new DataTable();
gemtel_adapter.Fill(gemtel_datatable);

BindingSource gemtel_bSource = new BindingSource();
gemtel_bSource.DataSource = gemtel_datatable;

dataGridView1.DataSource = gemtel_bSource;

}

catch (Exception ex)
{
MessageBox.Show(ex.Message);
}
}

private void save_button_Click(object sender, EventArgs e)
{
try
{
gemtel_adapter.Update((DataTable)dataGridView1.DataSource);
MessageBox.Show("Update successful");
}
catch (System.Exception ex)
{
MessageBox.Show("Update failed\n" + ex.Message);
}
}
}
}

_________________
Чадахгүй гэдэг бодлоо устга.


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: Oct.01.13 7:54 am 
Offline
Мандах Нарны Туяа Гишvvн
Мандах Нарны Туяа Гишvvн
User avatar

Joined: Apr.10.11 4:00 pm
Posts: 256
CSharp Generator bna uu Win8 deer ajilladag

_________________
David de Gea


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: Dec.17.13 3:39 pm 
Offline
Шинэков Гишvvн
Шинэков Гишvvн

Joined: Dec.17.13 3:35 pm
Posts: 2
Bex_Zex wrote:
Би ер нь хүнд хэрэгтэй юм хийгээд байна уу? хэрэггүй юм хийгээд байна уу? :think: нэг ч хүн сонирхохгүй байхыг бодоход огт хэрэггүй юм хийгээд ч байгаам шиг.

Хэрэгтэй юм хийж байнаа. Амжилт.


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: Mar.23.14 5:41 pm 
Offline
Тvмэн Эх Гишvvн
Тvмэн Эх Гишvvн

Joined: Jul.31.12 12:20 pm
Posts: 99
puujee11 wrote:
Bex_Zex wrote:
Би ер нь хүнд хэрэгтэй юм хийгээд байна уу? хэрэггүй юм хийгээд байна уу? :think: нэг ч хүн сонирхохгүй байхыг бодоход огт хэрэггүй юм хийгээд ч байгаам шиг.

Хэрэгтэй юм хийж байнаа. Амжилт.


db -ee yun deer hiij bn da


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: Mar.26.14 12:04 am 
Offline
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
User avatar

Joined: Jun.24.09 9:22 pm
Posts: 742
word , excel 2-iig develop xiij bcan xyn bn y ?
visual deer xugjigddug bolxoor end bygd visual-iinxan bn gej oilgood bgaa

_________________
Life is very nice, love it..


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: Apr.09.14 8:59 pm 
Offline
Эзэрхийлэн Эзлэгч Гишvvн
Эзэрхийлэн Эзлэгч Гишvvн
User avatar

Joined: Nov.10.10 2:29 pm
Posts: 981
Location: hmm yu gej bichdiin bilee
DevExpress Dxperience 2011 vol 1.4
crack бүтэн хувилбар байвал тус болооч

_________________
Das ist meinen Leben
이것은 내 삶이다


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: Apr.10.14 10:30 am 
Offline
Мандах Нарны Туяа Гишvvн
Мандах Нарны Туяа Гишvvн
User avatar

Joined: Apr.10.11 4:00 pm
Posts: 256
Хүмүүсээ torrent дээр байгаа Dev болон Telerikiig татаад ашиглавал эд нар нь дандаа триалууд уу
@Mrtushig олвол өгөөрэй :-D

_________________
David de Gea


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: Apr.10.14 11:19 pm 
Offline
Эзэрхийлэн Эзлэгч Гишvvн
Эзэрхийлэн Эзлэгч Гишvvн
User avatar

Joined: Nov.10.10 2:29 pm
Posts: 981
Location: hmm yu gej bichdiin bilee
Image
DataGridView 2 хүснэгт inner join хийх гэхээр энэ алдаа гараад байхын ямар нэг байдлаар query гийн солиод өөр утга гаргы гэхээр ийм алдаа гараад байхын мэдэх хүн байвал тус болооч
dev ийн хувьд бүтэхгүй юм шиг байна оо олдох шинж алга

_________________
Das ist meinen Leben
이것은 내 삶이다


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: Apr.15.14 12:51 pm 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Манаач
User avatar

Joined: Sep.12.06 3:08 pm
Posts: 4560
Location: http://defeu.blog.inet.mn/
warez-bb.org дээр лав байна


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: Apr.26.14 10:36 am 
Offline
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн

Joined: Nov.27.10 3:46 pm
Posts: 5
hangman iig (duujildeg togloom) visual studio 2008 deer bichsen hun bwal tuslaach

_________________
Believe.


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: Apr.26.14 10:42 am 
Offline
Мандах Нарны Туяа Гишvvн
Мандах Нарны Туяа Гишvvн
User avatar

Joined: Apr.10.11 4:00 pm
Posts: 256
asp.net дээр textbox дээр гараааа бичсэн 113331 гэсэн тоог яаж 113.331 гэж харагдуулсах гэхдээ хязгааргүй урт тоо бичнэ asp.net ajax MaskedEditExtender ашигласан чин тооныхаа уртын заавал зааж өгөх юм уу би эсвэл буруу ашиглаад байна уу

_________________
David de Gea


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: May.10.14 3:58 pm 
Offline
Эзэрхийлэн Эзлэгч Гишvvн
Эзэрхийлэн Эзлэгч Гишvvн
User avatar

Joined: Nov.10.10 2:29 pm
Posts: 981
Location: hmm yu gej bichdiin bilee
c# дээр хийсэн энгийн бүртгэлийн систем байгаа маа sql дээр data гаа хийсэн тэрийгээ setup(install) болгомоор байна туслаач
нэлээн хэдэн янзаар оролдлоо зөвхөн интерфэйс нь болчоод дата нь болж өгөхгүй байна

_________________
Das ist meinen Leben
이것은 내 삶이다


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: May.16.14 2:19 pm 
Offline
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
User avatar

Joined: Jun.24.09 9:22 pm
Posts: 742
Mrtushig wrote:
c# дээр хийсэн энгийн бүртгэлийн систем байгаа маа sql дээр data гаа хийсэн тэрийгээ setup(install) болгомоор байна туслаач
нэлээн хэдэн янзаар оролдлоо зөвхөн интерфэйс нь болчоод дата нь болж өгөхгүй байна


DATA-аа яаж холбосын ?
тэрнээс чинь л хамаараад байгаа бхдаа

_________________
Life is very nice, love it..


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: May.16.14 7:03 pm 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Манаач
User avatar

Joined: Sep.12.06 3:08 pm
Posts: 4560
Location: http://defeu.blog.inet.mn/
Mrtushig wrote:
c# дээр хийсэн энгийн бүртгэлийн систем байгаа маа sql дээр data гаа хийсэн тэрийгээ setup(install) болгомоор байна туслаач
нэлээн хэдэн янзаар оролдлоо зөвхөн интерфэйс нь болчоод дата нь болж өгөхгүй байна



http://www.msdotnet.co.in/2013/07/how-t ... -with.html

Энийг дагаад хийгээд үздээ болж байна уу


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: Jun.23.14 5:19 pm 
Offline
Рок Гишvvн
Рок Гишvvн
User avatar

Joined: Jun.07.07 7:38 pm
Posts: 363
Location: RED HERO! The Diva in the thick SMOKE
linbold wrote:
word , excel 2-iig develop xiij bcan xyn bn y ?
visual deer xugjigddug bolxoor end bygd visual-iinxan bn gej oilgood bgaa


yag yu hiih gej baigaan, bi jijig sajig yum hiij baisan.

_________________
Чи Эзэн!


Top
   
 Post subject: Re: Visual c# .NET
PostPosted: Aug.27.15 10:39 pm 
Offline
Эргэх Хvслийн Эрчлээ Гишvvн
User avatar

Joined: Dec.19.08 2:16 pm
Posts: 2021
Location: Not found...
neg textboxiin utgiig zuger awcaad daraagiin textbox-n utga dr string bn gd bdg????
:??: :??: :??:
Image

_________________
Идэвхгүй байгааг минь уучлагтун


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 601 posts ]  Go to page Previous 120 21 22 23 24 Next

All times are UTC+09:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Copyright Asuult.NET © 2000-2015.
Administrative Contact: Khundaga Khurelbaatar [hundaga@hotmail.com]
Tel: 1-888-303-4927, Fax: 1-888-406-2264.
Powered by phpBB © 2000-2015 phpBB Group. Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited