#AsuultSambar :

ASUULT.NET - МОНГОЛ УЛС МАНДАН БАДРАГ!
It is currently Jul.19.18 7:32 am

All times are UTC+09:00




Post new topic  Reply to topic  [ 1039 posts ]  Go to page Previous 136 37 38 39 40
Author Message
PostPosted: Oct.01.14 6:47 pm 
Offline
Эрхэм Гишvvн
Эрхэм Гишvvн
User avatar

Joined: Jan.09.14 12:19 am
Posts: 32
Mmm


Top
   
PostPosted: Oct.02.14 5:37 am 
Offline
¤ Expert

Joined: Jul.06.10 1:31 am
Posts: 1605
Windows 10 TP x64 VL Magnet link (MSDN)

Code:
magnet:?xt=urn:btih:E2ED16EB6A056C761842C6EE4302525BCF3ACC4A&dn=en_windows_technical_preview_for_enterprise_x64_dvd_5554079.iso&tr=udp%3a%2f%2ftracker.openbittorrent.com%3a80%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2ftracker.publicbt.com%3a80%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2ftracker.ccc.de%3a80%2fannounce


Windows 10 TP x86 VL Magnet link (MSDN)

Code:
magnet:?xt=urn:btih:48777FCCF46883EBB281F01433A4E75ADC7F39BA&dn=en_windows_technical_preview_for_enterprise_x86_dvd_5554091.iso&tr=udp%3a%2f%2ftracker.openbittorrent.com%3a80%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2ftracker.publicbt.com%3a80%2fannounce&tr=udp%3a%2f%2ftracker.ccc.de%3a80%2fannounce


Windows 10 TP x64 VL Direct download link

http://care.dlservice.microsoft.com/dl/ ... _EN-US.ISO

Windows 10 TP x86 VL Direct download link

http://care.dlservice.microsoft.com/dl/ ... _EN-US.ISO

1 ком дээрээ суулгаж л орхилоо. Start Menu-гээ санасан хүмүүст бол зүгээр л болж.

Image


Top
   
PostPosted: Oct.02.14 9:45 am 
Offline
¤ Digital Art
User avatar

Joined: Feb.12.03 12:18 pm
Posts: 1036
Location: Mongolia, Ulaanbaatar
Надад бол Start Screen нь илүү таалагдаад байгаа. 8-ыг туршилтаар гарч байхад нь л хэрэглэж эхэлсэн, ер нь их дажгүй Windows. 10-ыг тэгж байгаад нэг суулгаж үзье, татах холбоос өгсөнд баярлалаа Gmas79.

_________________
http://www.adsl.mng.net


Top
   
PostPosted: Oct.02.14 4:52 pm 
Offline
Хэлээд баршгvй их цолтой
Хэлээд баршгvй их цолтой
User avatar

Joined: Jul.04.12 1:23 pm
Posts: 472
Suulgaj uzew dajgui shuu. Neeh saihan awaad yawchih ni 10 geed sedev neechih


Top
   
PostPosted: Oct.02.14 5:50 pm 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Харуул
User avatar

Joined: Jan.11.05 4:24 am
Posts: 5170
Location: Эх орондоо
Touch эсвэл Short commands ашиглахгүй үед Start Screen жаахан яривгтай байдаг юмаа. Энэ шийдэл нь болж байна.
Өөрийнх Photo, Video, Music player-үүд нь шал утгагүй ажиллагаатай. 10 дээрээ ямар болж байх шиг байна?

_________________
http://jungle.mn/


Top
   
PostPosted: Oct.03.14 11:00 am 
Offline
FAN OF WADE
User avatar

Joined: May.26.10 7:30 pm
Posts: 4781
Location: www.maf.mn
gmas д баярллаа 10 тай өнөөдөр танилцая даа :wd:

_________________
E5400/G41/4G/GTX440/250G :))


Top
   
PostPosted: Oct.04.14 5:07 pm 
Offline
¤ Expert

Joined: Jul.06.10 1:31 am
Posts: 1605
Мэдэхэд илүүдэхгүй нэртэй сэдэв дээр VHD Booting хэрхэн хийх талаар заавар орууллаа.
Windows 10 TP татаад суулгаж турших үзэх бодолтой байгаа гишүүдэд сонирхолтой байж магад.
viewtopic.php?f=1&t=109439&p=9247714#p9247714
Сэдвийг удаахан нэттэй хүн шагайлтгүй болгосон байж магад. Screenshot-оор дүүргээд. :mrgreen:
Sorry


Top
   
PostPosted: Oct.04.14 6:52 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Mar.06.09 11:45 am
Posts: 13616
Location: God did not create man, man created god.
За татъя даа.

_________________
Science, bitсh!


Top
   
PostPosted: Oct.11.14 10:14 pm 
Offline
Хавар Цагийн Анхны Яргуй
User avatar

Joined: Jul.30.11 8:52 pm
Posts: 2828
Location: Ulaanbaatar
Хариулж тусална уу. Энд байгаа Win 10-ыг суулгалаа гэхэд туршилтын хугацаа нь хэр байдаг юм бол? Хугацаа нь дууссан бол цаашид ашиглагдахаа болих уу?

_________________
DEFCON: Everybody Dies


Top
   
PostPosted: Oct.11.14 10:20 pm 
Offline
FAN OF WADE
User avatar

Joined: May.26.10 7:30 pm
Posts: 4781
Location: www.maf.mn
ХУГАЦАА ГЭЖ ТООЛООГҮЙ Ч ИДЭВХИГҮЙ Л БАЙГААД БАЙСАН. ЦААШИД АШИГЛАЯ ГЭВЭЛ АМЖИЖ КРАК ГАРВАЛ БОЛОХ Л БАЙХ :razz:

_________________
E5400/G41/4G/GTX440/250G :))


Top
   
PostPosted: Nov.05.14 12:46 am 
Offline
Гялалзагч Гишvvн
Гялалзагч Гишvvн

Joined: Sep.11.08 2:02 pm
Posts: 43
За нэг мэдэхгүй асуудал гараад та бүхнээс туслалцаа авахгүй бол болохгүй нь ээ. Манай ажлын даргын өрөөнд нэт оруулсан байнаа . Эхлээд модемоор дамжаад Wireless router-т оруулаад тэндээсээ даргын компьютерт нэтээ /router-с/ авсан байна. Тэр нь нэт орсон IP нь 192,168,0,102 хаягтай байна. Router-с нэг кабелиар Switch-ээр өөр өрөөнд байгаа нэг ком-д нэтээ өгсөн байсныг нь цугтаа байгаа 2 ком-д нэтээ тараах гэсэн юм. Switch-с switch руу ямар холбтолт байх юм бэ? Энэ холболт нь дотоод сүлжээний Straight холболттой юм байна. Даргын өрөө 3 ком-той өрөө хоорондоо нэлээд зайтай. Crossover холболтоор Switch хооронд холбох ёстой юу? Ингэж холбосон хойноо 3 ком-доо IP хаяг өгөх үү, аль эсвэл өөрөө автоматаар хаягаа авдаг юм уу? Straight холболтоор нь 1 ком-д нь IP-г нь 192,168,0,103-255,255,255,0-192,168,0,1 гээд өгсөн чинь Sent нь яваад Recieved нь байдаггүй дээ. Буцаагаад Auto дээр нь болгосон. Одоо яах вэ? Туслаач


Top
   
PostPosted: Nov.05.14 12:18 pm 
Offline
Гялалзагч Гишvvн
Гялалзагч Гишvvн

Joined: Sep.11.08 2:02 pm
Posts: 43
Хариулт өгсөн баярлалаа. Өмнө нь сүлжээ холбож байгаагүй, холбосон байдлыг харж байсан. Нэг жоохон тайлбар хэлье. Даргын өрөөнд кабельдаа захирагдаад тэндээс салаалахаас өөр арга алга л даа. Дээр нь дарга өөрөө эндээс салаал гэж новшроод. Даргын өрөөний switch нь 4 порттой, мөн router нь мөн 4 порттой бөгөөд 1 портноос нь даргын ком нэт аваад хаяг нь 192,168,102 холболт нь Straight/, router-н дараагийн портноос нөгөө өрөөний 1 ком нь бас straight-ээр холбогдсон, хаяг 192,168,0,104, дахиад тэр өрөөнд нь нэмээд 2 ком, зэрэгцээ өрөөнд 1 ком холбох болохоор switch хэрэгтэй байгаа юм л даа. Даргын өрөөний switch-с нийт 4 ком холбох болоод байна. Тэгээд router-н өөр 2 порт-д straight-р өөр ком залгахад нэт байхгүй, /хаяг бичиж өгөөд ч/, router нь таны хэлдгээр тохиргоо хийгдсэн бололтой. LAN карт бол олдохгүй л дээ хөдөө байна. Олдсон нөхцөлд даргын өөрийн нэт орсон ком-д тавиад Onboard-д уу, аль эсвэл нэмэлт картандаа Share хийх юм уу? Тэгээд нэмэлт картнаасаа заавал switch руу холбох болоод байна. switch to switch хийхэд Crossover холболт хийнэ гэж нэтээс уншаад байна. MAC address гэдгийг нь яаж өөрчилдөг юм бэ? Та завтай бол дэлгэрэнгүй тайлбарлаад өгөөч.


Top
   
PostPosted: Nov.10.14 12:49 pm 
Offline
Зад Сэнхрvvлэгч Гишvvн
Зад Сэнхрvvлэгч Гишvvн
User avatar

Joined: Jul.21.06 10:47 pm
Posts: 239
win8 64 bit tei i7 bgaa yum orig OS-tei ene deer Autocad ashiglah gesen real mon suulgah shaardlaga garaad. ө ү boldoggui. tegeed 32bit davhar suulgah hereg bna win 7,8 hamaagui 32 suulgah geed. yaj suulgadag yum bol davhar


Top
   
PostPosted: Nov.19.14 11:06 am 
Offline
• Moderator*
<b><font color=#0000FF>• Moderator*</font></b>
User avatar

Joined: Dec.15.07 2:41 pm
Posts: 4136
WINNET.DLL error 1114 гэсэн алдаа гарч ирээд байдаг бол чихлоо юунаас болоод байгаан бүүмэд google дэж үзлээ янз янзийн асуудал байх юм аа ихэвчлэх ямар нэг програм суулгасны дараа гарч ирдэг асуудал бололтой. Форматлахгүйгээр асуудлыг шийдэх арга байна уу?

ямар програм суулгаснаас болж ингээд байгааг мэдэхгүй байна л да


Top
   
PostPosted: Nov.19.14 11:18 am 
Offline
• Moderator*
<b><font color=#0000FF>• Moderator*</font></b>
User avatar

Joined: Dec.15.07 2:41 pm
Posts: 4136
bayaraapn wrote:
Хариулт өгсөн баярлалаа. Өмнө нь сүлжээ холбож байгаагүй, холбосон байдлыг харж байсан. Нэг жоохон тайлбар хэлье. Даргын өрөөнд кабельдаа захирагдаад тэндээс салаалахаас өөр арга алга л даа. Дээр нь дарга өөрөө эндээс салаал гэж новшроод. Даргын өрөөний switch нь 4 порттой, мөн router нь мөн 4 порттой бөгөөд 1 портноос нь даргын ком нэт аваад хаяг нь 192,168,102 холболт нь Straight/, router-н дараагийн портноос нөгөө өрөөний 1 ком нь бас straight-ээр холбогдсон, хаяг 192,168,0,104, дахиад тэр өрөөнд нь нэмээд 2 ком, зэрэгцээ өрөөнд 1 ком холбох болохоор switch хэрэгтэй байгаа юм л даа. Даргын өрөөний switch-с нийт 4 ком холбох болоод байна. Тэгээд router-н өөр 2 порт-д straight-р өөр ком залгахад нэт байхгүй, /хаяг бичиж өгөөд ч/, router нь таны хэлдгээр тохиргоо хийгдсэн бололтой. LAN карт бол олдохгүй л дээ хөдөө байна. Олдсон нөхцөлд даргын өөрийн нэт орсон ком-д тавиад Onboard-д уу, аль эсвэл нэмэлт картандаа Share хийх юм уу? Тэгээд нэмэлт картнаасаа заавал switch руу холбох болоод байна. switch to switch хийхэд Crossover холболт хийнэ гэж нэтээс уншаад байна. MAC address гэдгийг нь яаж өөрчилдөг юм бэ? Та завтай бол дэлгэрэнгүй тайлбарлаад өгөөч.


миний хувьд санал болгох санаа бол нэг Wifi Router, нэг switch байхад л болох юм байна да. Rounter дээр нэт холболтын тохиргоогоо хийж өгөөд DHCP нээгээд өгчүүл сүлжээ зохион байгуулхад хялбар болох байх РС болгон дээр очиж IP оноож өгөх шаардлага байхгүй.

Switch to switch хооронд crossover cable аар холбоно


Image

PC to PC, switch to PC, switch to router Straight cable аар холбоно

Image


Top
   
PostPosted: Apr.23.15 10:57 am 
Offline
Төгөлдөр гишvvн
Төгөлдөр гишvvн
User avatar

Joined: Jan.08.05 8:14 pm
Posts: 88
За нэг асуудал гараад байна туслаарай
Би нэг процесор урд жил захиж авчирсан юм. Дээр нь win 8 суучихсан ирсэн. Одоо хард аа сольх гэсэн өөр дээр нь ирсэн activ win ээ яаж шинэ хард руу хуулах уу?


Top
   
PostPosted: Apr.23.15 12:37 pm 
Offline
Гишvvн
User avatar

Joined: Apr.26.02 3:14 am
Posts: 16600
Tuk_sga wrote:
За нэг асуудал гараад байна туслаарай
Би нэг процесор урд жил захиж авчирсан юм. Дээр нь win 8 суучихсан ирсэн. Одоо хард аа сольх гэсэн өөр дээр нь ирсэн activ win ээ яаж шинэ хард руу хуулах уу?

Порцээсор дээр чинь сиди кий нь байгаа. Шинэ хаардан дээрээ өмнөх нь ямар биндаустай ирсийн тэрийг нь суулгаад тэр кийгээ хий тэгээд ок

_________________
▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰


Top
   
PostPosted: May.11.15 12:12 pm 
Offline
Asuult Precious Member
User avatar

Joined: Jan.15.04 5:09 pm
Posts: 25803
Location: Learning to PRO!
DVD дээр бичихэд зориулагдсан 8 татсан болохоор USB-р бүүтлэнэ гэж бйахгүй тэ?

_________________
Mongolian Gambler


Top
   
PostPosted: May.11.15 1:18 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Nov.12.02 11:06 am
Posts: 18450
Location: Тусгаар тогтнолын өдөр 12-р сарын 29-ний өдөр.
Bone-LLoyd wrote:
DVD дээр бичихэд зориулагдсан 8 татсан болохоор USB-р бүүтлэнэ гэж бйахгүй тэ?


bolno

_________________
Би Монгол Эр Хүн.


Top
   
PostPosted: May.11.15 2:01 pm 
Offline
Asuult Precious Member
User avatar

Joined: Jan.15.04 5:09 pm
Posts: 25803
Location: Learning to PRO!
DVD дээр бичээд ч, USB-р ч бүүтлэгдэхгүй байна. Шууд суулгая гэсэн product key нэхээд байна. Татагпсан файл дунд байхгүй байхын. 8,1

_________________
Mongolian Gambler


Top
   
PostPosted: May.11.15 4:07 pm 
Offline
Asuult Precious Member
User avatar

Joined: Jan.15.04 5:09 pm
Posts: 25803
Location: Learning to PRO!
Суулгачихлаа. Product Key ч нэхсэнгүй, activation ч нэхсэнгүй. Enterprise гэнэ.

_________________
Mongolian Gambler


Top
   
PostPosted: May.11.15 5:40 pm 
Offline
Гишvvн
User avatar

Joined: Apr.26.02 3:14 am
Posts: 16600
Congrats

_________________
▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰


Top
   
PostPosted: May.12.15 10:30 am 
Offline
Asuult Precious Member
User avatar

Joined: Jan.15.04 5:09 pm
Posts: 25803
Location: Learning to PRO!
Activate Windows, Go to PC settings... гэнээ хэхэ. Одоо яах ёстой билээ?

_________________
Mongolian Gambler


Top
   
PostPosted: May.14.15 6:21 pm 
Offline
Asuult Precious Member
User avatar

Joined: Jan.15.04 5:09 pm
Posts: 25803
Location: Learning to PRO!
KMSpico 9.3.1 суулгаал болчихлоо

_________________
Mongolian Gambler


Top
   
PostPosted: Jun.12.15 2:53 pm 
Offline
Шинэков Гишvvн
Шинэков Гишvvн

Joined: Jun.12.15 2:49 pm
Posts: 1
Hey guys miniih orig windows 8.1 baisan yumaa . tgd office suulgah hereg garaad bidniih.com-s tataad suulgaad windows activator hamt tataad sanaandgvi micorsoft office bish windows 8 -iig activator-r ajluultsan yumaa tgd . WINDOWS NOT ACTIVETED BOLCHLOO. Yaj butsaad huuchin hewen ni oruulah we. Product key-e mededgvi. tgd bas FUll reset hiichwel ene zasagdaj huuchin hewendee oroh bolwuu. reset hiiwel file-uud ustdag yumuu duu kino togloom geh met????


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1039 posts ]  Go to page Previous 136 37 38 39 40

All times are UTC+09:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Copyright Asuult.NET © 2000-2015.
Administrative Contact: Khundaga Khurelbaatar [hundaga@hotmail.com]
Tel: 1-888-303-4927, Fax: 1-888-406-2264.
Powered by phpBB © 2000-2015 phpBB Group. Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited