#AsuultSambar :

МОНГОЛ УЛС МАНДАН БАДРАГ!
It is currently Sep.24.17 10:57 pm

All times are UTC+09:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2006 posts ]  Go to page Previous 172 73 74 75 7678 Next
Author Message
PostPosted: Sep.27.13 10:18 am 
Offline
Эх Оронч Гишvvн
Эх Оронч Гишvvн
User avatar

Joined: Feb.23.04 1:32 pm
Posts: 373
Location: MGL
Wifi aar neted ordog 6 pc bgaan, ene 6-g yaj hoorond ni holboh ve, omno ni suljeenii cabel aar hoorondoo holbogdood Homegroup uuusgeed hoorondoo file ogoltoj avaltsaad bsiin.

_________________
MGL KHYN


Top
   
PostPosted: Sep.27.13 11:42 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Jul.26.07 6:22 pm
Posts: 6299
Location: The quiet one :(
hotbus wrote:
Wifi aar neted ordog 6 pc bgaan, ene 6-g yaj hoorond ni holboh ve, omno ni suljeenii cabel aar hoorondoo holbogdood Homegroup uuusgeed hoorondoo file ogoltoj avaltsaad bsiin.

6 laa adilhan SSID tai wifi aar net orhod adil svljeenii hayag awna. Neg svljeend bn gedeg chine hoorondoo holbolt vvsgeh bolomjtoi l gesen ug de.


Top
   
PostPosted: Oct.07.13 3:50 pm 
Offline
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн

Joined: Sep.08.13 6:47 pm
Posts: 3
manai note dr wireless eroso garj irqma virusnes bljamu ged formatlasan no wireless hwere bgd bn yah wee


Top
   
PostPosted: Oct.29.13 9:49 pm 
Offline
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн

Joined: Oct.08.13 1:05 am
Posts: 8
1 асуудал байна аа хүн ардаа!!!
Яаж тайлбарлахаа мэдэхгүймаа ядаж байхад. Манай интернет зүгээр ажиллаж байгаад гэнэт ажиллахаа больчих юмаа. Рестарт хийж байж зүгээр болно. Тэгээд нет болохоо байхаар нь connection-оо үзхээр connected гээд зүгээр, connection status-руу нь орох гэхээр хальт орчоод буцаад гарчаад байна. Ердөө ийм л асуудал. Байн2 рес хийх гэж балай юмаа. Системийн алдаа юу, вирус уу, эсвэл өөр юу байдын. Мэддэг хүн байвал туслаарай


Top
   
PostPosted: Nov.01.13 1:08 pm 
Offline
Эзэрхийлэгч Гишvvн
Эзэрхийлэгч Гишvvн
User avatar

Joined: Jan.16.10 4:53 pm
Posts: 919
Location: canon 60d
Манай ажлынхан юм татаад нэт удаашруулаад байна. рутер дээрээс татаж байгааг мэдэх блок хийх арга байна уу? ID MAN ашиглаж татаж байгаа тэр нөхрийг олох эсвэл рутер дээрээс ID MAN блок хийх арга байдаг уу?

_________________
viewtopic.php?f=157&t=158862


Top
   
PostPosted: Dec.04.13 3:25 pm 
Offline
Дvрэлзэх Дөл Гишvvн
User avatar

Joined: Jan.14.13 12:52 am
Posts: 1626
Location: 0xFF
PACKET TRACER мэддэг хүн байна уу Sumulation горим дээр ACMP, ARP гсэн 2 алдаа гараад бхын энэ юу гсэн учиртай юм болоо хэлж өгч тус болооч

_________________
ich kann nicht ohne dich leben


Top
   
PostPosted: Dec.04.13 3:40 pm 
Offline
• Moderator*
<b><font color=#0000FF>• Moderator*</font></b>

Joined: Oct.17.08 3:02 pm
Posts: 3196
univison дээр opendns яаж болгох вэ


Top
   
PostPosted: Dec.04.13 7:34 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Jul.26.07 6:22 pm
Posts: 6299
Location: The quiet one :(
Jack`s wrote:
PACKET TRACER мэддэг хүн байна уу Sumulation горим дээр ACMP, ARP гсэн 2 алдаа гараад бхын энэ юу гсэн учиртай юм болоо хэлж өгч тус болооч

ACMP гэж ICMP-г хэлээд байгаамуу. Ийм алдаа гарна гэдэг нь юу гэсэн үг вэ?


Top
   
PostPosted: Dec.04.13 9:20 pm 
Offline
Дvрэлзэх Дөл Гишvvн
User avatar

Joined: Jan.14.13 12:52 am
Posts: 1626
Location: 0xFF
Нимбус wrote:
Jack`s wrote:
PACKET TRACER мэддэг хүн байна уу Sumulation горим дээр ACMP, ARP гсэн 2 алдаа гараад бхын энэ юу гсэн учиртай юм болоо хэлж өгч тус болооч

ACMP гэж ICMP-г хэлээд байгаамуу. Ийм алдаа гарна гэдэг нь юу гэсэн үг вэ?

Tiin tiin ICMP boltson boltson aldaa bish yum bn hhe bayrlaa :)

_________________
ich kann nicht ohne dich leben


Top
   
PostPosted: Dec.05.13 4:15 am 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Jul.26.07 6:22 pm
Posts: 6299
Location: The quiet one :(
Jack`s wrote:
Нимбус wrote:
Jack`s wrote:
PACKET TRACER мэддэг хүн байна уу Sumulation горим дээр ACMP, ARP гсэн 2 алдаа гараад бхын энэ юу гсэн учиртай юм болоо хэлж өгч тус болооч

ACMP гэж ICMP-г хэлээд байгаамуу. Ийм алдаа гарна гэдэг нь юу гэсэн үг вэ?

Tiin tiin ICMP boltson boltson aldaa bish yum bn hhe bayrlaa :)

Чи яг ямархуу юм хийж байна? Болохгүй юм байвал тавьчихаарай нэг бодож үзье.


Top
   
PostPosted: Dec.05.13 1:15 pm 
Offline
Дvрэлзэх Дөл Гишvvн
User avatar

Joined: Jan.14.13 12:52 am
Posts: 1626
Location: 0xFF
http://share.gogo.mn/28kveiHnfY35271386 ... packet.pka
энийг

_________________
ich kann nicht ohne dich leben


Top
   
PostPosted: Dec.17.13 1:26 am 
Offline
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн

Joined: Dec.17.13 12:41 am
Posts: 5
сайн байна уу надад туслана уу? би тоглодог юмаа тэгсэн холбогдохгүй болчихлоо. интэрнетийн газраас нь асуусан чинь вирус халдаад байхаар нь портуудаа хаацан гээд нээхгүй байхын яахуу? гэрийнхээ комноос өөрөө нээж болохуу? ядаж бхад xp хэрэглэдэг юмаа.


Last edited by dain on Dec.17.13 1:38 pm, edited 1 time in total.

Top
   
PostPosted: Dec.17.13 6:27 am 
Offline
¤ Expert

Joined: Jul.06.10 1:31 am
Posts: 1605
ISP соль.


Top
   
PostPosted: Dec.17.13 1:36 pm 
Offline
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн

Joined: Dec.17.13 12:41 am
Posts: 5
Hogshoon todorhoi zaaj ogj bolhuu? ISP yu bilee


Top
   
PostPosted: Dec.17.13 3:13 pm 
Offline
Сvнгэнэх Сумны Шуугинах Исгэрээн
Сvнгэнэх Сумны Шуугинах Исгэрээн

Joined: Jun.06.09 11:11 pm
Posts: 56
Location: Тэнүүлчин
1 iim asuudal bna erhem nuhduu. 1g iin lan tai pc dotood suljeenii hurd ni unachaad baih yum.suljeendee yum huulahaar 400-500k iin hurdtai huulaad bhiin. switch nd holbogdson busad pc ni hoorondoo zuv zugeer. port solij uzsen, cable solij uzsen, lan iinhaa configure deer 100 bolgohoor haaya zugeer ihenhdee gajigtaad baih yum. ene odoo yuniih ve.LAN hardware uu, esvel OS doo bn uu. driver update hiij uzsen nemergui.


Top
   
PostPosted: Dec.19.13 3:47 am 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Jul.26.07 6:22 pm
Posts: 6299
Location: The quiet one :(
dain wrote:
Hogshoon todorhoi zaaj ogj bolhuu? ISP yu bilee

Internet Service Provider
Citinet, Magicnet, mobinet enee teree


Top
   
PostPosted: Feb.05.14 4:11 pm 
Offline
Жинхэнэ Гишvvн
Жинхэнэ Гишvvн

Joined: Sep.28.13 10:44 pm
Posts: 22
Асуух зүйл байнаа. Би citinet хэрэглэдэг. Манайх гаднаас шууд шилэн кабел орж ирсэн router хэрэглэдгүй notebook юмаа. Би Network руу ороход Chuba PC, Sir PC, Boovko PC гэсэн байна. Router хэрэглэдгүй байхад эдгээр нөхдүүд миний сүлжээ internet ийг ашиглаж байна гэж үзэж болох уу? Яагаад ийм зүйл асуув гэхээр сая би ийм юм уншлаа.
http://www.bataar.mn/10019733


Top
   
PostPosted: Feb.05.14 4:37 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Jul.26.07 6:22 pm
Posts: 6299
Location: The quiet one :(
buratinokarabas wrote:
Асуух зүйл байнаа. Би citinet хэрэглэдэг. Манайх гаднаас шууд шилэн кабел орж ирсэн router хэрэглэдгүй notebook юмаа. Би Network руу ороход Chuba PC, Sir PC, Boovko PC гэсэн байна. Router хэрэглэдгүй байхад эдгээр нөхдүүд миний сүлжээ internet ийг ашиглаж байна гэж үзэж болох уу? Яагаад ийм зүйл асуув гэхээр сая би ийм юм уншлаа.
http://www.bataar.mn/10019733

Ene niitlel shig nmap, wireshark ashiglawal yadin? Bi ch gesen citinettei. Oor hun minii svljeend bdag gej bodohgui l bn.


Top
   
PostPosted: Feb.05.14 7:40 pm 
Offline
• Moderator*
<b><font color=#0000FF>• Moderator*</font></b>
User avatar

Joined: Sep.15.06 10:39 pm
Posts: 12079
Location: Хар гэртээ хаан, бор гэртээ богд нь болоод налайж байна
Чиний сүлжээг хэрэглэхгүй л дээ. Бас л чамтай адил хэрэглэгчид байгаа нь тэр

_________________
six feet from the edge


Top
   
PostPosted: Feb.05.14 7:56 pm 
Offline
Жинхэнэ Гишvvн
Жинхэнэ Гишvvн

Joined: Sep.28.13 10:44 pm
Posts: 22
Format лах гэсэн юмаа 64bit 86*32bit аль нь сүүлийн үеийн илүү сайн вэ?


Top
   
PostPosted: Feb.05.14 8:17 pm 
Offline
Гишvvн
User avatar

Joined: Apr.26.02 3:14 am
Posts: 16507
Хүүхэлдэйн ухааны доктор Карабас Барабас ахаасаа асуу, болку бол модон хамраараа аль алийг нь хатгаад үз.

_________________
▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰


Top
   
PostPosted: Feb.07.14 4:05 pm 
Offline
Халих Хvслийн Жигvvр Гишvvн
User avatar

Joined: Nov.03.05 4:24 pm
Posts: 1880
Location: Choniin suregtei hamt...
Нимбус wrote:
buratinokarabas wrote:
Асуух зүйл байнаа. Би citinet хэрэглэдэг. Манайх гаднаас шууд шилэн кабел орж ирсэн router хэрэглэдгүй notebook юмаа. Би Network руу ороход Chuba PC, Sir PC, Boovko PC гэсэн байна. Router хэрэглэдгүй байхад эдгээр нөхдүүд миний сүлжээ internet ийг ашиглаж байна гэж үзэж болох уу? Яагаад ийм зүйл асуув гэхээр сая би ийм юм уншлаа.
http://www.bataar.mn/10019733

Ene niitlel shig nmap, wireshark ashiglawal yadin? Bi ch gesen citinettei. Oor hun minii svljeend bdag gej bodohgui l bn.


Er n tohirgoonii aldaanaas bolood ailuudiin suljee holildoh asuudal garaad baigaa l daa. Esvel tuhain ISP iin adminuud naiz nuhudduu heden pass heltsen nuguu hed n end tendees duraaraa oroh toildol ih bii.


Top
   
PostPosted: Feb.14.14 12:43 am 
Offline
Жирийн Нэгэн Гишvvн
Жирийн Нэгэн Гишvvн

Joined: Nov.02.12 11:54 pm
Posts: 19
hi online togloomnii pingiig bagasgah bolomj baidaguu tuslaa


Top
   
PostPosted: Feb.18.14 4:25 pm 
Offline
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
User avatar

Joined: Sep.19.10 10:49 pm
Posts: 720
Location: Dont Fight anyone if u dont gain something by winning
univisionii gateway tuhuurumjiin password medeh hun bnu heden port forward hiih gesin


Top
   
PostPosted: Feb.19.14 11:35 pm 
Offline
Эргэх Хvслийн Эрчлээ Гишvvн
User avatar

Joined: Dec.19.08 2:16 pm
Posts: 2021
Location: Not found...
Гэрийнхээ интернет хурдыг шалгахаар speedtest.net-ийг ашиглахаар ISP-ийн хурдыг ингэж харуулаад байх юм. Гэтэл би гэрийнхээ 1MB хурд явж байгаа эсэхийг шалгамаар байна. Яах вэ?.
Image

_________________
Идэвхгүй байгааг минь уучлагтун


Top
   
PostPosted: Feb.20.14 12:42 pm 
Offline
• ISIA Member ***

Joined: Oct.04.05 1:22 pm
Posts: 19344
ЯАсын хурд нь багадаад байгаамуу? Ихдээд байгаамуу?


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2006 posts ]  Go to page Previous 172 73 74 75 7678 Next

All times are UTC+09:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Copyright Asuult.NET © 2000-2015.
Administrative Contact: Khundaga Khurelbaatar [hundaga@hotmail.com]
Tel: 1-888-303-4927, Fax: 1-888-406-2264.
Powered by phpBB © 2000-2015 phpBB Group. Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited