#AsuultSambar :

ASUULT.NET - МОНГОЛ УЛС МАНДАН БАДРАГ!
It is currently Nov.16.18 4:31 pm

All times are UTC+09:00




Post new topic  Reply to topic  [ 107 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 Next
Author Message
PostPosted: Mar.27.09 11:04 am 
Offline
Жинхэнэ Гишvvн
Жинхэнэ Гишvvн

Joined: Dec.02.08 12:10 am
Posts: 24
MaDeViL wrote:
Систем нь лаб дебиан 5,0 Лэнни байхаа.

аанхан, одоогоор ямар ч эффэкт ажиллаагүй л байгаа. ер нь болгох л санаатай байна даа туслаарай


Top
   
PostPosted: Mar.27.09 2:09 pm 
Offline
Жинхэнэ Бука Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.04.06 3:11 pm
Posts: 2794
Location: Ubuntu-тай хамтдаа суужийн бидэнтэй хамт суугаач?
amenuu wrote:
MaDeViL wrote:
Систем нь лаб дебиан 5,0 Лэнни байхаа.

аанхан, одоогоор ямар ч эффэкт ажиллаагүй л байгаа. ер нь болгох л санаатай байна даа туслаарай


дебиан юм бол заавал аппаренс дотор байх албагүй ш дээ. чухам хаана байдагийг нь би ч мэдэхгүй байна. гэхдээ систем цэсийг сайн нэгжүүл олдох байхаа. угаасаа тэндээс өөөр хаачууул гэж.

_________________
:P


Top
   
PostPosted: Mar.27.09 9:07 pm 
Offline
Жинхэнэ Гишvvн
Жинхэнэ Гишvvн

Joined: Dec.02.08 12:10 am
Posts: 24
Image
энэд дэлгэцийн драйвэр нь таньж уу? бүр толгой эргэчлээ. /etc/X11/xorg.conf файл нь
Section "InputDevice"
Identifier "Generic Keyboard"
Driver "kbd"
Option "XkbRules" "xorg"
Option "XkbModel" "pc104"
Option "XkbLayout" "us"
EndSection
ийм байгаад байхын. энэ дээр драйвар нь nvidia байх ёстой биздээ :aa:


Top
   
PostPosted: Mar.28.09 12:43 am 
Offline
Жинхэнэ Бука Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.04.06 3:11 pm
Posts: 2794
Location: Ubuntu-тай хамтдаа суужийн бидэнтэй хамт суугаач?
amenuu wrote:
Image
энэд дэлгэцийн драйвэр нь таньж уу? бүр толгой эргэчлээ. /etc/X11/xorg.conf файл нь
Section "InputDevice"
Identifier "Generic Keyboard"
Driver "kbd"
Option "XkbRules" "xorg"
Option "XkbModel" "pc104"
Option "XkbLayout" "us"
EndSection
ийм байгаад байхын. энэ дээр драйвар нь nvidia байх ёстой биздээ :aa:


нэр гарч ирж байгаа бол таньсан л гэсэн үг гээд ойлгочиход болно доо.

_________________
:P


Top
   
PostPosted: Mar.28.09 1:16 am 
Offline
Жинхэнэ Гишvvн
Жинхэнэ Гишvvн

Joined: Dec.02.08 12:10 am
Posts: 24
тэгээд ягаад ажиллахгүй байгаан болдоо, session дотроо байх шиг байсан.


Top
   
PostPosted: Mar.28.09 8:57 pm 
Offline
Жинхэнэ Гишvvн
Жинхэнэ Гишvvн

Joined: Dec.02.08 12:10 am
Posts: 24
бүгдийг нь суулгачаад system -> preferences -> sessions дотор нь fusion-icon гэж нэмж өгөх ёстой юм байлээ. Гэхдээ би терминал дээр

Image

ингэж үзсэн чинь ингээд байхын? буруу танисан юм байхдаа


Top
   
PostPosted: Apr.17.09 12:12 pm 
Offline
Жинхэнэ Гишvvн
Жинхэнэ Гишvvн

Joined: Dec.02.08 12:10 am
Posts: 24
Одоо ганц юм асууя, хакер7 хариулахыг бодоорой. Суулгаад ажилуулчлаа. тэгсэн эффектүүдээ удирдаж чаддаггүй ээ. button1-9 нь аль товчлуур юм бол. Одоогоор ус хөдөлгөж бас куб дэлгэц эргүүлж л чадаж байгаа


Top
   
PostPosted: Apr.17.09 12:30 pm 
Offline
Жинхэнэ Бука Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.04.06 3:11 pm
Posts: 2794
Location: Ubuntu-тай хамтдаа суужийн бидэнтэй хамт суугаач?
amenuu wrote:
Одоо ганц юм асууя, хакер7 хариулахыг бодоорой. Суулгаад ажилуулчлаа. тэгсэн эффектүүдээ удирдаж чаддаггүй ээ. button1-9 нь аль товчлуур юм бол. Одоогоор ус хөдөлгөж бас куб дэлгэц эргүүлж л чадаж байгаа


Эффект тус бүрд нь тохируулж өгөх хэрэгтэй. баттон1-3 хүртлэх нь хулганы баруун зүүн болон скроллын голын товч 3 юм. 4-9 товчнууд нь нэмэлт товлууртай хулгана дээр л идвэхжинэ. гэхдээ эффектүүдийг удирдахдаа гарын товчлуурын хослолуудыг сайн анхаарах хэрэгтэй.

_________________
:P


Top
   
PostPosted: Apr.17.09 5:39 pm 
Offline
Жинхэнэ Гишvvн
Жинхэнэ Гишvvн

Joined: Dec.02.08 12:10 am
Posts: 24
за баярлалаа, тэгээд зарим нэгийг нь идэвхжүүлэхээр өөр нэгийг нь заавал идэвхигүй болгох хэрэгтэй юу. Тийм анхааруулга гарч ирээд байх юм


Top
   
PostPosted: Apr.18.09 12:35 am 
Offline
Жинхэнэ Бука Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.04.06 3:11 pm
Posts: 2794
Location: Ubuntu-тай хамтдаа суужийн бидэнтэй хамт суугаач?
amenuu wrote:
за баярлалаа, тэгээд зарим нэгийг нь идэвхжүүлэхээр өөр нэгийг нь заавал идэвхигүй болгох хэрэгтэй юу. Тийм анхааруулга гарч ирээд байх юм


Нэг үйлдэл дээр 2 эффект хийх нь угаасаа боломжгүй. зүйрлэвэл чи амаараа дуулж байхдаа хоол идэж чадахгүй биз дээ. үүнтэй адил яг нэг мөчид биелэх боломжгүй 2 эффектүүд гэж бас байгаа л даа.

_________________
:P


Top
   
PostPosted: May.19.09 8:00 pm 
Offline
Задрах Бодлын Зангилаа Гишvvн
User avatar

Joined: Apr.18.09 5:28 pm
Posts: 1990
Location: Behind my *&^@%%#% pc...
Ubuntu суулгах заавар хийгээд өгөөч зураг хөрөгтэйгээ байвал сайн байна.

_________________
Үг зүрхнээс гарч, зүрхэнд тусна.


Top
   
PostPosted: May.20.09 4:30 pm 
Offline
Ахмад Гишvvн
Ахмад Гишvvн

Joined: Dec.27.05 2:09 pm
Posts: 589
http://news.softpedia.com/news/Installi ... 0794.shtml end neg iim how to baina step by step ug ni google deed haival zondoo l yum garch irj baina chamaig 9.04 suulgah baih geed 9.04 ini how to oruullaa er ni bol mgl hel deer hurtel zondoo l baigaa baihdaa google deed hamgiin ehend taarsaniig ni l oruullaa


Top
   
PostPosted: May.21.09 4:12 pm 
Offline
Задрах Бодлын Зангилаа Гишvvн
User avatar

Joined: Apr.18.09 5:28 pm
Posts: 1990
Location: Behind my *&^@%%#% pc...
Баярлалаа заавал виндовстойгоо хамт суулгах албагүй юм байна тэ

_________________
Үг зүрхнээс гарч, зүрхэнд тусна.


Top
   
PostPosted: May.22.09 12:49 pm 
Offline
Ахмад Гишvvн
Ахмад Гишvvн

Joined: Dec.27.05 2:09 pm
Posts: 589
дэлгэцийн эффэкт дээр куб болгоцон байхад дээд доод хоёр талд нь зураг оруулж болдог уу?


Top
   
PostPosted: May.22.09 1:37 pm 
Offline
• ISIA Member ***

Joined: Oct.04.05 1:22 pm
Posts: 19344
PCB wrote:
Баярлалаа заавал виндовстойгоо хамт суулгах албагүй юм байна тэ

Юу гэж заавал гэсэн юм байхавдээ.

asuu wrote:
дэлгэцийн эффэкт дээр куб болгоцон байхад дээд доод хоёр талд нь зураг оруулж болдог уу?

Болдоггүй юм шиг байналээ. Би нэг үзсэн болохгүйл байсан.


Top
   
PostPosted: May.22.09 6:55 pm 
Offline
Жинхэнэ Бука Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.04.06 3:11 pm
Posts: 2794
Location: Ubuntu-тай хамтдаа суужийн бидэнтэй хамт суугаач?
asuu wrote:
дэлгэцийн эффэкт дээр куб болгоцон байхад дээд доод хоёр талд нь зураг оруулж болдог уу?

Болно.Cube's cap гэсэн тусдаа тохиргоо байх ёстой.

_________________
:P


Top
   
PostPosted: May.28.09 1:39 am 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Sep.03.08 2:05 pm
Posts: 1529
Location: ●•٠·˙˙
zurag ch yahuw. dahiad workspace oruulj boldiimuu?

_________________
Be Strong ●•٠·˙˙


Top
   
PostPosted: May.28.09 6:33 am 
Offline
• ISIA Member ***

Joined: Oct.04.05 1:22 pm
Posts: 19344
Дахиад нэмсэнч квадрат хэвээрэйл байдын байналээшд.


Top
   
PostPosted: May.28.09 11:37 am 
Offline
Жинхэнэ Бука Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.04.06 3:11 pm
Posts: 2794
Location: Ubuntu-тай хамтдаа суужийн бидэнтэй хамт суугаач?
Уг нь болж байсан ш дээ 6 талт 8 талт гэх мэтээр. гэхдээ би 9.04 дээр туршаагүй л дээ. хамгийн багадаа 3 болж байсан.

_________________
:P


Top
   
PostPosted: May.28.09 12:49 pm 
Offline
• ISIA Member ***

Joined: Oct.04.05 1:22 pm
Posts: 19344
БИ өбөнтөгөөр үзээгүэ. Би мандрива хэрэглэж байгаа. Мандрива дээр лав болдоггүй.


Top
   
PostPosted: Jun.04.09 4:22 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Sep.03.08 2:05 pm
Posts: 1529
Location: ●•٠·˙˙
Би өбөнтө дээр үзээгүй Fedora дээр болохгүй байна лээ.

_________________
Be Strong ●•٠·˙˙


Top
   
PostPosted: Jun.05.09 1:41 am 
Offline
• ISIA Member ***

Joined: Oct.04.05 1:22 pm
Posts: 19344
Хэхэ дандаа өөр өөр линук хэрэглэдэг болцгоосон байнашд.


Top
   
PostPosted: Jun.08.09 5:55 am 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Sep.03.08 2:05 pm
Posts: 1529
Location: ●•٠·˙˙
Ком муу ажиллуулах дургүй ээ гэж

_________________
Be Strong ●•٠·˙˙


Top
   
PostPosted: Sep.25.09 5:37 am 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Харуул

Joined: Jul.31.03 2:44 pm
Posts: 6275
Location: in ma imagination
lotsmon wrote:
Ubuntu дээр Visual effect-тэй болгоод нөгөө нэг сонин урсдаг болгодог доо.
Тэгэхээр л кино мино үзэж болохгүй таг болчихоод байхийн
Яг standby хийдэг шиг. Гэхдээ бүр огт асахгүй, товчлуур дарж л унтраагаад, тэгээд дахиж асааж байна.
Effect-ийг нь байхгүй болгочихоор зүгээр үзэж болоод байна.
Effect-тэй байх үед нь зүгээр үздэг баймаар байна. Яах вэ?


Top
   
PostPosted: Sep.25.09 9:42 pm 
Offline
Жинхэнэ Бука Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.04.06 3:11 pm
Posts: 2794
Location: Ubuntu-тай хамтдаа суужийн бидэнтэй хамт суугаач?
lotsmon wrote:
lotsmon wrote:
Ubuntu дээр Visual effect-тэй болгоод нөгөө нэг сонин урсдаг болгодог доо.
Тэгэхээр л кино мино үзэж болохгүй таг болчихоод байхийн
Яг standby хийдэг шиг. Гэхдээ бүр огт асахгүй, товчлуур дарж л унтраагаад, тэгээд дахиж асааж байна.
Effect-ийг нь байхгүй болгочихоор зүгээр үзэж болоод байна.
Effect-тэй байх үед нь зүгээр үздэг баймаар байна. Яах вэ?


тооцоолуур чинь хүчрэхгүй байна. Хүчийг нь нэм эсвэл хийх ажлыг нь багасга.

_________________
:P


Top
   
PostPosted: Sep.26.09 12:34 am 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Харуул

Joined: Jul.31.03 2:44 pm
Posts: 6275
Location: in ma imagination
Centrino2, Core 2 Duo 2.4GHz. 4GB RAM, 2GB graphic card- ийм юманд хүрэлцэхгүй гэж үү?


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 107 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 Next

All times are UTC+09:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Copyright Asuult.NET © 2000-2015.
Administrative Contact: Khundaga Khurelbaatar [hundaga@hotmail.com]
Tel: 1-888-303-4927, Fax: 1-888-406-2264.
Powered by phpBB © 2000-2015 phpBB Group. Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited