#AsuultSambar :

ASUULT.NET - МОНГОЛ УЛС МАНДАН БАДРАГ!
It is currently Dec.17.18 1:38 pm

All times are UTC+09:00




Post new topic  Reply to topic  [ 492 posts ]  Go to page 1 2 3 4 519 Next
Author Message
PostPosted: Dec.11.09 10:12 pm 
Offline
Asuult Precious Member
User avatar

Joined: May.13.04 2:26 am
Posts: 3939
Location: when nothing goes right then GO LEFT!!!
ene sedev heregtei bolov uu gej bodloo ...
nadad neg asuudal baina l da yu geheer IDM maani IE toi haritsaj ajillahgui bolchloo yag shuud helehed ajillahgui baina IDM maani 5.17 build 5
IE8 tegeed free premium aa songoh geheer tatah gej soliorood baihiin video nuudiin deer download this video,audio gesen bichig bur baihchgui
IDM ee solij uzlee ug ni ovoo l oroldloo baidaggui ee yah ve ene idm dee bish ie dee ch bish l yum shig baihiin
miniih Windows 7 RTM 7600
expertuud enend neg hariulaach PLZ.

_________________
2+2=5
I don't care


Top
   
PostPosted: Dec.12.09 10:35 am 
Offline
Дvрэлзэх Дөл Гишvvн
User avatar

Joined: Sep.23.09 1:36 am
Posts: 1619
ie? who need that sh*t, change to firefox or opera :wd:
btw it works like a charm with firefox but i don't think it's anything to do with win 7...


Top
   
PostPosted: Dec.12.09 7:08 pm 
Offline
Asuult Precious Member
User avatar

Joined: May.13.04 2:26 am
Posts: 3939
Location: when nothing goes right then GO LEFT!!!
i have firefox but default browser is IE anyway IDM doesn't work on both

_________________
2+2=5
I don't care


Top
   
PostPosted: Dec.12.09 10:57 pm 
Offline
Дvрэлзэх Дөл Гишvvн
User avatar

Joined: Sep.23.09 1:36 am
Posts: 1619
well i think it's idm nothing to do with win7 or browser i guess.


Top
   
PostPosted: Dec.12.09 11:32 pm 
Offline
Asuult Precious Member
User avatar

Joined: May.13.04 2:26 am
Posts: 3939
Location: when nothing goes right then GO LEFT!!!
it was working few days before
i really don't understand what's going on on my pc

ok man let's not chat

_________________
2+2=5
I don't care


Top
   
PostPosted: Dec.13.09 11:33 am 
Offline
Хаанчлагч Гишvvн
Хаанчлагч Гишvvн
User avatar

Joined: Jul.01.05 1:21 pm
Posts: 1134
Location: Монгол Сэлэнгэ аймаг Мандал сум
юу болоод бөөн бөөнөөрөө худлаа ангилаар бичээд эхлэвээ
NOOB *&^@%%#% baby's

_________________
Ra!LneT [zhR]


Top
   
PostPosted: Dec.13.09 6:27 pm 
Offline
Asuult Precious Member
User avatar

Joined: May.13.04 2:26 am
Posts: 3939
Location: when nothing goes right then GO LEFT!!!
oo meedku angliar hariulaad ehleheer ni MGL bish l yum bh gej bodloo sht
heregtei sedev neelee gej bodson chine arai Windows 7 giin chat bolj baigaam bish biz de ?

_________________
2+2=5
I don't care


Top
   
PostPosted: Dec.13.09 7:16 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Nov.12.02 11:06 am
Posts: 18474
Location: Тусгаар тогтнолын өдөр 12-р сарын 29-ний өдөр.
download хийлгээд орхчихсон юм. тэгсэн өглөө ирээд харахаар юуч татаагүй байхын.
хр шиг ҮС нь зүгээр ажилладаг биш юм уу?
Хэрэглэгч үйлдэл хийхгүй болхоор өөрөө sleep mode руу жилждэг юм уу?
хэрэв тйим бол үүнийг яаж болиулах вэ?

_________________
Би Монгол Эр Хүн.


Top
   
PostPosted: Dec.13.09 7:34 pm 
Offline
Asuult Precious Member
User avatar

Joined: Jan.25.05 6:04 pm
Posts: 5380
zorigoo611 wrote:
юу болоод бөөн бөөнөөрөө худлаа ангилаар бичээд эхлэвээ
NOOB *&^@%%#% baby's


англиараа зөв бичиж сурчаад бичээч :wink:

GaNBaYaR wrote:
download хийлгээд орхчихсон юм. тэгсэн өглөө ирээд харахаар юуч татаагүй байхын.
хр шиг ҮС нь зүгээр ажилладаг биш юм уу?
Хэрэглэгч үйлдэл хийхгүй болхоор өөрөө sleep mode руу жилждэг юм уу?
хэрэв тйим бол үүнийг яаж болиулах вэ?

control panel> power options > change when the computer sleeps

_________________
http://enkhtuvsh.in


Top
   
PostPosted: Dec.14.09 1:51 am 
Offline
Асуултын Архаг Мангас Гишvvн
User avatar

Joined: Jun.20.08 5:50 pm
Posts: 3789
Location: Монгол улс Улаанбаатар хот
за ганц 2 ажигласан зүйлүүдээ бичъе

заримдаа виндоус оо асаахаар дэлгэцэн дээрхи айтэмүүд алга болчихдаг
шов дэсктөп айконс гэж байж гаргаж ирдэг

видоүс эксплөрэр ихэнхиддээ максимумаар тохируулсан байхад минимум болцон дэлгэцэн дээр нээгддэг

за нэг иймэрхүү л асуудалууд байна даа

_________________
Visualize First,Build Later


Top
   
PostPosted: Dec.14.09 10:17 am 
Offline
Сэвэлзэх Салхины Сэрчигнээн
Сэвэлзэх Салхины Сэрчигнээн
User avatar

Joined: Aug.10.08 1:19 pm
Posts: 244
Location: Авто Форум
альфа солбицол wrote:
за ганц 2 ажигласан зүйлүүдээ бичъе

заримдаа виндоус оо асаахаар дэлгэцэн дээрхи айтэмүүд алга болчихдаг
шов дэсктөп айконс гэж байж гаргаж ирдэг

видоүс эксплөрэр ихэнхиддээ максимумаар тохируулсан байхад минимум болцон дэлгэцэн дээр нээгддэг

за нэг иймэрхүү л асуудалууд байна даа


Минийх дээр энэ 2ын нэг нь ч ажиглагдаагүй ш дээ хө. Нийтлэг алдаа биш байхаа.

_________________
Subaru Impreza WRX


Top
   
PostPosted: Dec.14.09 11:13 am 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Nov.12.02 11:06 am
Posts: 18474
Location: Тусгаар тогтнолын өдөр 12-р сарын 29-ний өдөр.
lum1neuz[quote="GaNBaYaR wrote:
download хийлгээд орхчихсон юм. тэгсэн өглөө ирээд харахаар юуч татаагүй байхын.
хр шиг ҮС нь зүгээр ажилладаг биш юм уу?
Хэрэглэгч үйлдэл хийхгүй болхоор өөрөө sleep mode руу жилждэг юм уу?
хэрэв тйим бол үүнийг яаж болиулах вэ?

control panel> power options > change when the computer sleeps[/quote]

Баярлалаа.

_________________
Би Монгол Эр Хүн.


Top
   
PostPosted: Dec.14.09 11:53 am 
Offline
Yнэн Дийлцэн Гишvvн
Yнэн Дийлцэн Гишvvн
User avatar

Joined: Oct.24.09 6:34 am
Posts: 849
Location: Тэнэж тэнэж энд....
альфа солбицол wrote:

заримдаа виндоус оо асаахаар дэлгэцэн дээрхи айтэмүүд алга болчихдаг
шов дэсктөп айконс гэж байж гаргаж ирдэг


Минийх бас ингээд гажигтаж байснаа зарим soft ачаалагдсан үедээ таскбар дээрх icon - ууд нь харагдахаа байсан. Тэгээд хэсэг хугацааны дараа ямар ч soft ачаалагдахаа байсан. Autorun - д байсан ихэнх soft ажиллахаа байсан. Тэгээд л PC - гээ асаагаад Program files ->KLab -> KIS9 -> avp.exe гэж дуудаад өнөөх нь ZIP7.exe ч юмуу нэг юман дээр нээгдэнэ. Тэгээд нөгөөх нь not support... bla bla geed balairaad boldoggui. Task manager, Regedit алийг нь ч ажиллуулах гэж оролдохоор Aplication not found ... гэж гарч ирээд болдоггүй. Харин ***.exe өргөтгөлтэй file - уудаа хулганыхаа баруун товч дарж Open with сонголтоор өөрийг нь зааж өгч байж ажиллуулсан болж байна. KIS ээр full scan хийгээд юм илрээгүй. Өөр олон л юм оролдож үзээд бүтэн хоног ухантсан. Тэгсэн шал дэмий юмнаас болж нервээ бараад Virus байх энэ тэр гээд хардаад байсан байна лээ. System restore - ийг унтраачихсан байсан ч юу ч гэсэн хийхгээд үзье ухааны юм бодоод Control Panel\System and Security\Action Center лүү орсон нэг захианы зурагтай юм нэмэгдчихэж. Ороод үзсэн хөөрхий бүх - exe өргөтгөлтэй file-уудийг маань жагсааж бичээд ард нь ямар ямар эрсдэлтэй ч гэнүү баахан тайлбар байна. Тэгээд зааврынх нь дагуу MSN рүү нь орж нэг Update татаж аваад суулгаад баахан уншиж уншиж унтарч асаад зүгээр болсон. Энэ яг юу гээч нь болоод өнгөрснийг тайлбарлаад өгч болох боловуу. :-P

_________________
Тэгье, тэгье.


Top
   
PostPosted: Dec.14.09 4:09 pm 
Offline
Asuult Precious Member
User avatar

Joined: May.13.04 2:26 am
Posts: 3939
Location: when nothing goes right then GO LEFT!!!
ene harin tohioldoj baisan shuu bi uuruu soliorood baina uu gesen chine uneheer hiam unerteed baisan yum dag :))
za ter yahav ene chine harin hed hed tohioldoj baisiin ugaasaa neg tsoorhoi nuh uldchiheer chine anzaaralgui yahav de . :hehe:
Minii problem iig taaj medeh hun bna uu

_________________
2+2=5
I don't care


Top
   
PostPosted: Dec.14.09 6:36 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Nov.12.02 11:06 am
Posts: 18474
Location: Тусгаар тогтнолын өдөр 12-р сарын 29-ний өдөр.
би хавтас share лэж чаддаггүй ээ. нэг цоожны зурагтай болчоод болдоггүй. яах вэ? юуг нь буруу хийгээд байна?

_________________
Би Монгол Эр Хүн.


Top
   
PostPosted: Dec.14.09 7:33 pm 
Offline
Асуултын Архаг Мангас Гишvvн
User avatar

Joined: Jun.20.08 5:50 pm
Posts: 3789
Location: Монгол улс Улаанбаатар хот
GaNBaYaR wrote:
би хавтас share лэж чаддаггүй ээ. нэг цоожны зурагтай болчоод болдоггүй. яах вэ? юуг нь буруу хийгээд байна?

tiim шүү.хавтас шэйр хийчээд болиулахлээр цоожны зурагтай болчихоод байна билээ.
ер нь яаж шэйр хийх вэ?
2пс холбосон чинь 1 лүүгээ орж бусниулж болоод нөгөөх рүүгээ орчоод шэйр хийсэн фолдэр луу нь орох гэхээр алдаа заах юм.яаж шэйр хийж байна хүмүүсээ амархан арга байна уу?

_________________
Visualize First,Build Later


Top
   
PostPosted: Dec.15.09 4:34 pm 
Offline
Задрах Бодлын Зангилаа Гишvvн
User avatar

Joined: May.15.09 8:08 pm
Posts: 1994
Humuusee Windows 7 deer alt+ tab aa darhaar goyo soligdood bdag tohirgoog ni yaj hiidiin be?
Miniih XP -s neeh yalgaagui l soligdood bhiin.
Windows 7 Ulitmate Edition x86

_________________
930|x58|6GB|GTX580|3.16TB|GX750w


Top
   
PostPosted: Dec.15.09 5:49 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Nov.12.02 11:06 am
Posts: 18474
Location: Тусгаар тогтнолын өдөр 12-р сарын 29-ний өдөр.
альфа солбицол wrote:
GaNBaYaR wrote:
би хавтас share лэж чаддаггүй ээ. нэг цоожны зурагтай болчоод болдоггүй. яах вэ? юуг нь буруу хийгээд байна?

tiim шүү.хавтас шэйр хийчээд болиулахлээр цоожны зурагтай болчихоод байна билээ.
ер нь яаж шэйр хийх вэ?
2пс холбосон чинь 1 лүүгээ орж бусниулж болоод нөгөөх рүүгээ орчоод шэйр хийсэн фолдэр луу нь орох гэхээр алдаа заах юм.яаж шэйр хийж байна хүмүүсээ амархан арга байна уу?


Би оролдож байгаад болгочихсон.
Тэр нэг homegroup гэсэн юмыг болиулчихсан чинь болчихсон.

_________________
Би Монгол Эр Хүн.


Top
   
PostPosted: Dec.15.09 8:15 pm 
Offline
Asuult Precious Member
User avatar

Joined: May.13.04 2:26 am
Posts: 3939
Location: when nothing goes right then GO LEFT!!!
ganbaa_elmer wrote:
Humuusee Windows 7 deer alt+ tab aa darhaar goyo soligdood bdag tohirgoog ni yaj hiidiin be?
Miniih XP -s neeh yalgaagui l soligdood bhiin.
Windows 7 Ulitmate Edition x86


Цонх + таб :wd:

_________________
2+2=5
I don't care


Top
   
PostPosted: Dec.15.09 8:48 pm 
Offline
Эх Оронч Гишvvн
Эх Оронч Гишvvн
User avatar

Joined: Apr.17.02 5:57 am
Posts: 376
Location: засгийн газрын ордоны хойно рс гээ тэврээд сууж байна
Notebook ankh irehdee Windows 7 toi baij baigaad uildliin systemiin aldaa zaagaad untraad baikhaar ni ahid Windows 7 suulgasiin tegsen huuchin ni ustaagui zai ezleed baikhaar ni old windows iig ni ustgachihsan yum. tegtel asahdaa ikh udaan haranhui baigaad baina teriig ni yah u? old.windows iig ustgahaas omno 2 songolt garch ireed hurdan asaj baisan
tuslaach yaj zugeer bolgoh u?


Top
   
PostPosted: Dec.15.09 9:34 pm 
Offline
Дvрэлзэх Дөл Гишvvн
User avatar

Joined: Sep.23.09 1:36 am
Posts: 1619
форматлаад вин7 суулгах.


Top
   
PostPosted: Dec.15.09 9:37 pm 
Offline
Задрах Бодлын Зангилаа Гишvvн
User avatar

Joined: May.15.09 8:08 pm
Posts: 1994
Lucky_chicken wrote:
ganbaa_elmer wrote:
Humuusee Windows 7 deer alt+ tab aa darhaar goyo soligdood bdag tohirgoog ni yaj hiidiin be?
Miniih XP -s neeh yalgaagui l soligdood bhiin.
Windows 7 Ulitmate Edition x86


Цонх + таб :wd:


ha ha ha tnx.
onigootoi yen.

_________________
930|x58|6GB|GTX580|3.16TB|GX750w


Top
   
PostPosted: Dec.16.09 11:57 am 
Offline
Гялалзагч Гишvvн
Гялалзагч Гишvvн

Joined: Jan.18.09 10:12 pm
Posts: 42
Zaluusaa nadad neg asuudal bna! Windows 7 crack d saniig ni tegsen chin CONSIDER REPLACING YOUR BATTERY geed bh yum! HP Pavilon DV 2000! Tuslaach


Top
   
PostPosted: Dec.16.09 9:13 pm 
Offline
Гал Дөл Гишvvн
Гал Дөл Гишvvн
User avatar

Joined: Nov.30.06 9:58 am
Posts: 1480
Location: Camp nou-d балай авж байна!!!
Нөхөд тамирчидаас асуух нь:

Суулгасан... нэг хэсэг болсон... нэг өглөө сэрсэн... пс асаасан... санаандгүй ДВД шарахыг завдав... тэгсэн ДВД ром маань байхкү болцон байна :razz:

Тэгэд нөхөрийн статус нь
Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)

гэцэн тэгэд драйврыг нь устгад суулгад хэд хэд оролдсон болкү юм яг хэвээрээ??? яаху? драйвер этр байвал энд тавьж өгч туслаач?

_________________
Mes que un club :jinguudeh:


Top
   
PostPosted: Dec.19.09 11:31 am 
Offline
Даяар Дурсагдах Гишvvн
Даяар Дурсагдах Гишvvн

Joined: Nov.21.09 6:34 pm
Posts: 114
humuusee ene yagad alga bolood bn a. ehleed search bhgui bolchihson. daraa ni paint, calculator zereg zuils maani alga bolchih yum. bi yuch oroldoogui, ustgaagui. yagad inged bn a. search bol bur aldaa zaaj bn le


Top
   
PostPosted: Dec.19.09 9:36 pm 
Offline
Asuult Precious Member
User avatar

Joined: Jul.30.03 9:17 pm
Posts: 10288
Firefox 3.5.6 gatsaad bh ymaa. Yundaa ym boloo?


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 492 posts ]  Go to page 1 2 3 4 519 Next

All times are UTC+09:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Copyright Asuult.NET © 2000-2015.
Administrative Contact: Khundaga Khurelbaatar [hundaga@hotmail.com]
Tel: 1-888-303-4927, Fax: 1-888-406-2264.
Powered by phpBB © 2000-2015 phpBB Group. Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited