#AsuultSambar :

ASUULT.NET - МОНГОЛ УЛС МАНДАН БАДРАГ!
It is currently Sep.20.18 9:10 am

All times are UTC+09:00




Post new topic  Reply to topic  [ 57 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next
Author Message
PostPosted: Feb.17.10 4:29 pm 
Offline
Дархан Гишvvн
Дархан Гишvvн
User avatar

Joined: Jul.21.09 1:38 pm
Posts: 201
extremesnoopy wrote:
cpu : CELERON D 2.80mhz
ram : 512 mb
vga : 256mb geforce 6200 turbochace™
deer yah bol :??: :??: :??: :??: :??: :??: :??:

ажиллана аа 100% итгэлтэй байна Яахав жоохон л гацаж магад Гацаад байвал надад хэлээрэй кикики


Top
   
PostPosted: Feb.17.10 4:30 pm 
Offline
Дархан Гишvvн
Дархан Гишvvн
User avatar

Joined: Jul.21.09 1:38 pm
Posts: 201
PCB wrote:
extremesnoopy wrote:
cpu : CELERON D 2.80mhz
ram : 512 mb
vga : 256mb geforce 6200 turbochace™
deer yah bol :??: :??: :??: :??: :??: :??: :??:

гацаад явахгүй win7 доод тал нь 1024mb рамтай байх ёстой

ёстой май байлгүй ажиллана за


Top
   
PostPosted: Feb.17.10 4:31 pm 
Offline
Дархан Гишvvн
Дархан Гишvvн
User avatar

Joined: Jul.21.09 1:38 pm
Posts: 201
Set wrote:
Миний муу laptop дээр ажиллах болов уу хүмүүс минь нэг хараад өгөөч?


Image

Яагаад баярхаад байнаа айн


Top
   
PostPosted: Feb.17.10 4:41 pm 
Offline
Asuult Precious Member
User avatar

Joined: Feb.07.09 9:44 pm
Posts: 4767
Location: Ulaanbaatar Mongolia
Slaziren wrote:
Set wrote:
Миний муу laptop дээр ажиллах болов уу хүмүүс минь нэг хараад өгөөч?


Image

Яагаад баярхаад байнаа айн

онгироо наасан наадах дээр чинь ажиллах битгий хэл бүүр нисэн

_________________
./node signature.js


Top
   
PostPosted: Mar.07.10 7:49 am 
Offline
Хаанчлагч Гишvvн
Хаанчлагч Гишvvн

Joined: Feb.23.07 5:40 pm
Posts: 1189
Location: London
hi, win7 -giin 64bit 32bit-ni yalgaa yu bdiin? miniih 64bitiin win7 bhiin eniig 32 bolgoj boldiimu, ali deer ve ?
Image

_________________
JUST BRING IT!


Top
   
PostPosted: Mar.07.10 1:40 pm 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Харуул
User avatar

Joined: Sep.21.09 1:02 pm
Posts: 6322
Location: Энд
anit wrote:
hi, win7 -giin 64bit 32bit-ni yalgaa yu bdiin? miniih 64bitiin win7 bhiin eniig 32 bolgoj boldiimu, ali deer ve ?

Би ч нээх сайн мэдэхгүй л дээ. Тэхдээ өөр сэдвүүд дээрээс уншиж байхад 64 нь 4гб-с дээш рам-тай үед 32с илүү ажилладаг. Харин рам нь 4гб-с бага бол 2уулаа яг адилхан гэж уншиж байсан. Тэхээр чинийх өндөр үзүүлэлттэй бол 64-өө бүрэн ашиглана хүрэхгүй бол 32той яг адилхан байх учраас 32 болгох шаардлагагүй байх.

_________________
:wink:


Top
   
PostPosted: Mar.10.10 3:29 pm 
Offline
• Moderator*
<b><font color=#0000FF>• Moderator*</font></b>

Joined: Oct.09.04 8:01 pm
Posts: 5186
1ГБ файл зиплэхэд
Image

3Д Марк вантаж
Image

ПСи марк вантаж
Image

Синабэнч
Image

Крисис - мэдиум 1680х1050
Image

Эцэст нь
"Хэрэв таны компьютер цаанаасаа 32биттэй ирсэн, бас та хэзээ ч ресурс их шаарддаг програм ашигладаггүй бол та компьютерээ форматлаж 64битийн ҮС суулгаад ямар ч ашиггүй ээ." гэсэн байна


Эх сурвалж: http://blog.tune-up.com/windows-insight ... rformance/


Top
   
PostPosted: Mar.14.10 5:21 am 
Offline
Суу Алдарт Гишvvн
Суу Алдарт Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.14.10 5:06 am
Posts: 149
Image
Image

sainu all... minii ene computer neleed heden jiliin umnu avch bsima... Avsanaas ni hoish nemegdsen yum ni Ram l bgaan... tged ene Win7-g ni halit suulgaj uzev... yum tatah bolon install hiih uyed uur yum hiher gatsaad bh yum... My com-n uzuulelt her bn haraad uguuch.

Cs serverer buudaj uzsen arai l bolku bh shig bsan gatsaj matsaad bsan. Display muu blhor teged bgan bolu

hangalltai bish bn gevel butsaaj xp-ge sulgadimu geel


Top
   
PostPosted: Mar.15.10 1:48 pm 
Offline
Хаанчлагч Гишvvн
Хаанчлагч Гишvvн
User avatar

Joined: Jul.01.05 1:21 pm
Posts: 1129
Location: Монгол Сэлэнгэ аймаг Мандал сум
ядаж наад Видёо картаа таниулааж яг өөрийнх нь driver аар нь тэгвэл CS гацахгүй

_________________
Ra!LneT [zhR]


Top
   
PostPosted: Mar.30.10 1:11 pm 
Offline
Алтан Гургалдай Гишvvн
Алтан Гургалдай Гишvvн
User avatar

Joined: Sep.20.05 8:39 pm
Posts: 412
Location: haren l dee
64tei irsen bol 64teigee hamaagui deer. 32 bolgoh hereg bgamu?? zarim programuud 32toi deer l suudag bgaa, gehdee tiim program heregleegui bol 64 deer. ugaasaa yavaandaa ter programuud 64 deer ajilladag bolno...

vista-tai humuus 7 bolgoh hereg bn uu? tom yalgaa bhguishd. er ni l yamar ch OStei bsan 7 bolgoh tom shaardlaga bhgui bol hereggui, yalanguya uzuulelt ni hurehgui bhad hucheer 7 suulgachihaad ter ni bolku bn ene ni teged bn gehiin orond 7goo huuchin bsan OSeer ni soliod heregleech.

eronhiidoo vistatai irsen pcnuudiig 7 bolgohod ihevchlen shaardlaga hangasan bdag gehdee microsoft.com deer 7 tohiroh uguig ni shalguulaad bolohgui gej garaad bgaa bol 'ug ni boloh l um shig bhiin' geed 7 bolgoh aldaatai alham gej bodjiino.

za tgd humuus oorsdoo medne blguidee ...

_________________
2DAY'S BUTIPUL, LYK 2MOROW


Top
   
PostPosted: Mar.30.10 3:58 pm 
Offline
Суу Алдарт Гишvvн
Суу Алдарт Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.14.10 5:06 am
Posts: 149
zorigoo611 wrote:
ядаж наад Видёо картаа таниулааж яг өөрийнх нь driver аар нь тэгвэл CS гацахгүй

Үүнийг суулгасан чинь өөрөө таньчих шиг болсон ш дээ... Яг өөрийнхөөсөө бол танькуу байгаан. Тэгээл XP-гээ Win7 болгосын... Одоо GG нрт-р тоголохоор найгүй гацаад байгаа


Top
   
PostPosted: Apr.01.10 7:11 pm 
Offline
Дархлагдсан Гишvvн
Дархлагдсан Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.12.08 12:04 pm
Posts: 1238
Dolugen wrote:
zorigoo611 wrote:
ядаж наад Видёо картаа таниулааж яг өөрийнх нь driver аар нь тэгвэл CS гацахгүй

Үүнийг суулгасан чинь өөрөө таньчих шиг болсон ш дээ... Яг өөрийнхөөсөө бол танькуу байгаан. Тэгээл XP-гээ Win7 болгосын... Одоо GG нрт-р тоголохоор найгүй гацаад байгаа

өөрөө танихаараа заримдаа учир дутагдалтай байна лээ драйверийг нь олж суулга. миний 9800 лав адилхан тоглоом гацалт энтр мэдэгдэхгүй ч тоглоход вин 7 нь 50 экспи 70 орчим градустай байсан. тэгхээр илүү ачаалал авч байна аа гэсэн үг гэж ойлгоод байгаашд. тэр нь x550 д арай ахдаж байж болох л юум. эхний ээлжинд апперанс аа классик болгоод үзэж бас болох юм.

_________________
СайнХужааБолҮхсэнХужаа


Top
   
PostPosted: Apr.01.10 11:59 pm 
Offline
Суу Алдарт Гишvvн
Суу Алдарт Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.14.10 5:06 am
Posts: 149
Харин тийм юм шиг байгаан...


Top
   
PostPosted: Apr.27.10 5:53 pm 
Offline
Asuult Precious Member
User avatar

Joined: Feb.29.04 5:22 pm
Posts: 6340
PCB wrote:
extremesnoopy wrote:
cpu : CELERON D 2.80mhz
ram : 512 mb
vga : 256mb geforce 6200 turbochace™
deer yah bol :??: :??: :??: :??: :??: :??: :??:

гацаад явахгүй win7 доод тал нь 1024mb рамтай байх ёстой

Minii 1.8CPU 512ram deer zugeer l ajillaad baisan shd.Yamar ch tiim saad berhsheelgui.


Top
   
PostPosted: May.01.10 7:11 pm 
Offline
Дархан Гишvvн
Дархан Гишvvн
User avatar

Joined: Jul.21.09 1:38 pm
Posts: 201
За тэгэхээр Win7-н талаар ийм дүгнэлтэнд хүрлээ. Win7 хэдийгээр шинэ технологи давуу зүйлс олонтой ч зарим нэг шийдэгдэхгүй асуудалууд гарч байна аа. Тэхдээ энэ бол зөвхөн ком нь Default Win7той ирээгүй хүмүүст хамаатай шүү.
Эхний асуудал бол яах аргагүй Driver-н асуудар их чухал байна. зарим Driver нь танигдахгүй бөөн зовлон болох юм. монголчуудын хувьд ихэнхи айлууд яах аргагүй XP үйлдлийн систем хүчээ авч байхад ком авсан байдаг учраас бүгд XP Driver-тай Win7 ч юм уу Vista суулгах гэхээр Driver олддоггүй хэцүү байдалтай байнаа. Үйлдвэрлэгчид нь ч гэсэн юу гэж upgrade driver гаргах вэ дээ Энэнээс болоод л тоглоом тоглох дуу сонсох гэдэг асуудал болж байгаа юм.
Дараагийн асуудал бол activition нь байнаа. Мэдэх мэдэхгүй олон win7 гадуур гарч байгаа билээ. Тэд нар нь ихэнхи нь өөр дээрээ activition хийх key интергүй явж байна лээ. activition-г аргалах олон зүйлс байгаа ч таарах таарахгүй тохиолдолууд их байнаа бас. Тэрийг тааруулж хийнэ гэдэг бас их аз авьяас шаардсан ажил болж байна. activition хийж чадлаа гэхэд суулгаж өгсөн хүн маань өөрсдөө нэтээр хэсээд элдэв илүү дутуу юм хйигээд activition key блосклуулаад байх юм. Тэгчээд болохгүй байна энэ чинь гээд тэврээд хүрээд ирэх юм.
Бас нэг асуудал нь XP дээр ажилладаг зарим чухал про-нууд ажиллахгүй зарим тоглоомууд дэмжихгүй асуудал байнаа. XP mode гээч зүйл байгаа хэдий ч ашиглаж мэдэх хүн ховор байх юм


Top
   
PostPosted: Sep.17.10 2:56 am 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Манаач
User avatar

Joined: Sep.30.09 10:46 pm
Posts: 4567
Location: unknown
xp mode-r togloom toglono gvl butehguin bna le


Top
   
PostPosted: Sep.17.10 3:07 am 
Offline
Гишvvн
User avatar

Joined: Apr.26.02 3:14 am
Posts: 16615
Windows 7 system requirements

1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor

1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit)

16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit)

DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver

_________________
▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰


Top
   
PostPosted: Feb.13.11 12:37 pm 
Offline
Хавар Цагийн Анхны Яргуй
User avatar

Joined: Sep.21.09 7:45 pm
Posts: 2832
Location: El Bernabéu
www.microsoft.com ruu orood download ded tab-ruu orood windows 7 upgrade advisor tataad suulgachih tegeel naadhaa ajiluul tegeheer chamd bugd zuv temdeg garch baival suulgaj bolno harin bolohgui gesen aldaanuud garch irj bval teriigee yanzaldaa

_________________
Viva La Real


Top
   
PostPosted: Feb.16.11 10:18 am 
beelii wrote:
PCB wrote:
extremesnoopy wrote:
cpu : CELERON D 2.80mhz
ram : 512 mb
vga : 256mb geforce 6200 turbochace™
deer yah bol :??: :??: :??: :??: :??: :??: :??:

гацаад явахгүй win7 доод тал нь 1024mb рамтай байх ёстой

Minii 1.8CPU 512ram deer zugeer l ajillaad baisan shd.Yamar ch tiim saad berhsheelgui.


Ямар ч саад бэрхшээл гарахгүй. . . Виндовс 7 ямар ком д зориулагдан гарсан байдаг. . .

Windows 7 basic хувилбар суухад хангалттай. . .


Top
   
PostPosted: Feb.22.11 9:07 pm 
Offline
Халих Хvслийн Жигvvр Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.06.09 3:04 pm
Posts: 1816
Location: Улаанбаатар хот, Монгол улс
Миний комп иймэрхзз үзүүлэлттэй юмаа
Ажиллах болов уу ???
Celeron D 2.93GHZ
1GB ram
80GB hard [3huvaasan]
Video Card гэж юм байхгүй
Гацаж нтр балайрах болов уу ?????
:brows: :brows:

_________________
Надад нэг асуулт байна


Top
   
PostPosted: Feb.23.11 11:45 am 
Offline
Рок Гишvvн
Рок Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.17.10 9:21 pm
Posts: 367
Location: N/A
nyamka55 wrote:
Миний комп иймэрхзз үзүүлэлттэй юмаа
Ажиллах болов уу ???
Celeron D 2.93GHZ
1GB ram
80GB hard [3huvaasan]
Video Card гэж юм байхгүй
Гацаж нтр балайрах болов уу ?????
:brows: :brows:

зүгээр виндовс 7 суугаад ажиллах боломжтой.

_________________
Jump To...


Top
   
PostPosted: Feb.23.11 7:03 pm 
Offline
Халих Хvслийн Жигvvр Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.06.09 3:04 pm
Posts: 1816
Location: Улаанбаатар хот, Монгол улс
Ок
Тэгээд ямар вэрсион нь дээр бол Алтимэйт, Хоум ,,,,,, гээл ????

_________________
Надад нэг асуулт байна


Top
   
PostPosted: Feb.24.11 3:37 pm 
Offline
Рок Гишvvн
Рок Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.17.10 9:21 pm
Posts: 367
Location: N/A
nyamka55 wrote:
Ок
Тэгээд ямар вэрсион нь дээр бол Алтимэйт, Хоум ,,,,,, гээл ????

басик л дээр болов уу. ултиматэ нтр бол арай болохгүй байх

_________________
Jump To...


Top
   
PostPosted: Feb.27.11 5:34 pm 
Offline
Хавар Цагийн Анхны Яргуй
User avatar

Joined: Sep.21.09 7:45 pm
Posts: 2832
Location: El Bernabéu
Galaxxy wrote:
nyamka55 wrote:
Ок
Тэгээд ямар вэрсион нь дээр бол Алтимэйт, Хоум ,,,,,, гээл ????

басик л дээр болов уу. ултиматэ нтр бол арай болохгүй байх

yag zuv ultimate arai bolohgui,
RAM 1GB gedeg arai l baga baindaa yadaj 2gb baisan bol

_________________
Viva La Real


Top
   
PostPosted: Apr.02.11 4:01 pm 
Offline
Cracker
User avatar

Joined: Jan.15.05 7:00 pm
Posts: 3525
Location: Ollydbg-ын ард сериал загасчлаад л...
Нэг n270 процессор, 1гб RAM-тай netbook байгаа. Дээр нь Windows 7 Ultimate суулгачихсан. Дажгүй л явж байна даа.
Бас нэг өөр лаптоп байна. T3300 процессор, 1гб RAM. Бас л Windows 7 Ultimate SP1 суулгачихсан. мөн л дажгүй явж байна.

Харин нэг Q8300 процессор 4гб RAM-тай дэсктоп байна. Дээр нь Windows Vista суулагчихсан. Одоо бүүр гацаад юм хийж болохгүй юм. Бүүт хийж байгаа нь эхний netbook-өөс удаан.

_________________
3770k|16GB|Z77|GTX670|600W|6TB


Top
   
PostPosted: Apr.02.11 5:48 pm 
Offline
Yзэсгэлэнт Гишvvн
Yзэсгэлэнт Гишvvн
User avatar

Joined: Feb.18.04 2:26 pm
Posts: 338
Windows XP-г 233mhz CPU, 64mb рамтай, Windows 7-г 1ghz CPU, 1gb рамтай гэж албан ёсоор доод хэмжээг заасан боловч ХР-г тийм компьютер дээр суулгаад юм хийж байгаа хүн байхгүйтэй адил 1gb рамтай хүмүүс ХР-гээ сонгосон нь дээр. Суух нь сууна сар болоод удаад гацаад эхэлнэ, юм хийх тухай бодохын хэрэггүй


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 57 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 Next

All times are UTC+09:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Copyright Asuult.NET © 2000-2015.
Administrative Contact: Khundaga Khurelbaatar [hundaga@hotmail.com]
Tel: 1-888-303-4927, Fax: 1-888-406-2264.
Powered by phpBB © 2000-2015 phpBB Group. Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited