#AsuultSambar :

ASUULT.NET - МОНГОЛ УЛС МАНДАН БАДРАГ!
It is currently Jun.24.18 2:35 pm

All times are UTC+09:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3209 posts ]  Go to page Previous 1120 121 122 123 124 Next
Author Message
PostPosted: Feb.09.14 4:59 pm 
Offline
Эрчлэх Сумны Исгэрээ Гишvvн
Эрчлэх Сумны Исгэрээ Гишvvн
User avatar

Joined: Dec.22.10 4:11 pm
Posts: 214
Сайн уу? Манайх Win 7. Гэхдээ ком дээр байгаа асуудал Win 7 - той холбоотой үгүйг мэдэхгүй юм. Процессорон дээрх асаадаг товчлуур дээр дараад асаана, хэзээ унтраана хүртлээ асаадаг товчлууран дээр цэнхэр гэрэл асаалттай байдаг юм. Харин саяханаас ком маань унтарчихаад байгаа юм мөртлөө энэ товчлуурынх нь гэрэл нь унтрахгүй, тэгээд процессор ажиллахаа зогсохгүй доторх бүх зүйл нь зүйл нь ажиллаад л байна. ( Жоохон удсан ком болохоор дугарч байгаа нь аймар сонсогдоод байдаг юм. ) Энийг яаж янзлах уу? Мэддэг хүн байгаа юу? Туслаач?


Top
   
PostPosted: Feb.12.14 11:39 pm 
Offline
Жинхэнэ Гишvvн
Жинхэнэ Гишvvн

Joined: Dec.05.11 6:18 pm
Posts: 22
yah we com asaagaal 3 4min bolool gatschhiin tgeed nileen udjij zuer bolood dahiad gatschhiin tgd odoo bol buur shud untraagaal asaangut har delgetstei bolchhiin delgets n how hooson bas usb n ajillahgu bolchloo dell xps15


Top
   
PostPosted: Feb.14.14 3:26 pm 
Offline
Эртний Эрдэнэ Гишvvн
Эртний Эрдэнэ Гишvvн
User avatar

Joined: Jan.24.11 2:30 pm
Posts: 620
Formatla


Top
   
PostPosted: Mar.27.14 8:38 am 
Offline
Суу Алдарт Гишvvн
Суу Алдарт Гишvvн
User avatar

Joined: May.25.11 12:55 pm
Posts: 144
CPU usage 100% болчохоод байхын. Тэгээд Task manager-ee гаргаад ирэхээр буцаад зүгээр болоод TaskMan-ээ хаачихаар ахиад 100% болж ачааллаад их гацаж байна. Энэ юундаа байна вэ? Вирус уу

_________________
Llámame a los hombres frente


Top
   
PostPosted: Apr.01.14 1:31 am 
Offline
Хэлээд баршгvй их цолтой
Хэлээд баршгvй их цолтой
User avatar

Joined: Jul.04.12 1:23 pm
Posts: 472
Хэхэхэ нэг иван чамаар тоглоод байгаам байна даа. Касперский.с асуу тэр мэдэж байгаа.


Top
   
PostPosted: Apr.17.14 1:30 am 
Offline
Жирийн Нэгэн Гишvvн
Жирийн Нэгэн Гишvvн
User avatar

Joined: Jan.27.12 2:15 am
Posts: 13
Sainuu? zaluusaa Nadad neg tus bolj windows backup, recovery bolon clone ene teriin uchriig anhnaas ni saihan tailbarlaad uguuch
Bi anh laptop-oo avahad hyatad windows 7 64bit (home basic) toi irsen ym Tegeheer ni formatlaj haychaad 64 bitiin windows 7 home basic.g n angli hel deer olj avaad suulgaad (laptopnii ard bsan) serial key.g hiichihsen ym. Za tegeed dajgui saihan l bna l daa. Gehdee bi neg zuil huseed bgaa ni anh laptop avahad irdeg recovery ch bilvv yu ch bilee uur neg jijig tusad ni partition deer uusgesen restore maygiin uildel hiideg hesgiin uchriig olj avmaar bna l daa. Yaj dahij odoo bgaa deeree teriig uusgeh ve? mun yaj heregleh ve geel Tuslaarai manaihaan :-)

_________________
Evtei baitsgaay


Top
   
PostPosted: Apr.28.14 11:36 pm 
Offline
Гишvvн
User avatar

Joined: Apr.04.03 10:00 pm
Posts: 6051
Location: Асуулт самбар
Windows 7 флаш дээр суулгаад комоо форматласан юмаа тэгсэн Expanding Windows Files 100% болоод рестарт хийсний дараа буцаал эхнээсээ форматлаад эхлэх юм. Энийг яаж болиулж дараагийн алхамлуу оруулах вэ.

_________________
Бид бүгд эх орны ирээдүй...


Top
   
PostPosted: Apr.28.14 11:40 pm 
Offline
Supsta Asuult Sambar
User avatar

Joined: May.21.02 11:17 pm
Posts: 15369
restart hiinguut n flashaa salgah?

_________________
¯\_(ツ)_/¯


Top
   
PostPosted: Apr.30.14 11:03 am 
Offline
• Moderator*
<b><font color=#0000FF>• Moderator*</font></b>
User avatar

Joined: Dec.15.07 2:41 pm
Posts: 4136
BIOS дээрээ First Boot USB заагаад өгчихсөн юм чинь араггүйшдэ.


Top
   
PostPosted: May.07.14 2:39 pm 
Offline
Эелдэг Гишvvн
Эелдэг Гишvvн
User avatar

Joined: Oct.19.13 5:04 pm
Posts: 64
Windows 7-г nlite шиг янзалдаг программ байдаг уу


Top
   
PostPosted: May.08.14 5:35 am 
Offline
Хавар Цагийн Анхны Яргуй
User avatar

Joined: Feb.28.03 6:07 pm
Posts: 3371
Location: Зүрх бол тэнэг эрхтэн тул тархиараа сэтгэ.
empty! wrote:
Windows 7-г nlite шиг янзалдаг программ байдаг уу

Ene bas Eniig yz dee. bi ooroo bol shalgaj yzeegyi shyy.

_________________
Bariin syylnees batganii tolgoi


Top
   
PostPosted: May.08.14 5:46 am 
Offline
Хавар Цагийн Анхны Яргуй
User avatar

Joined: Feb.28.03 6:07 pm
Posts: 3371
Location: Зүрх бол тэнэг эрхтэн тул тархиараа сэтгэ.
aragon_mn wrote:
Sainuu? zaluusaa Nadad neg tus bolj windows backup, recovery bolon clone ene teriin uchriig anhnaas ni saihan tailbarlaad uguuch
Bi anh laptop-oo avahad hyatad windows 7 64bit (home basic) toi irsen ym Tegeheer ni formatlaj haychaad 64 bitiin windows 7 home basic.g n angli hel deer olj avaad suulgaad (laptopnii ard bsan) serial key.g hiichihsen ym. Za tegeed dajgui saihan l bna l daa. Gehdee bi neg zuil huseed bgaa ni anh laptop avahad irdeg recovery ch bilvv yu ch bilee uur neg jijig tusad ni partition deer uusgesen restore maygiin uildel hiideg hesgiin uchriig olj avmaar bna l daa. Yaj dahij odoo bgaa deeree teriig uusgeh ve? mun yaj heregleh ve geel Tuslaarai manaihaan :-)

BackUp - Нөөцлөж авах - HDD-ний өөр хэсэгт, сүлжээний орчинд, өөр бусад мэдээлэл хадгалагчид
Recovery - Урьдчлан хадгалсан байсныгаа эргүүлэн сэргээх (Эсвэл нөөцлөж авсан байсныгаа сэргээх)
Clone - бүх зүйлийг яг тэр чигээр өөр адил төхөөрөмжинд хувилах

Za ter suulgaj ashiglaj bgaa OS uudiin huvid gevel neeh chanariin yalgaa bhgyi sh dee.Zaaval ter balai Restore hiideg zyiltei zuuraldaj yah gsiin? Minii huvid gevel shineer laptop, PC ene ter avbal hamgin tyryynd partitionoo ustgaad oorinhooroo huvaaj yanzlaad tegeed suulgahiig hysseniigee suulgaal yavdag , ter ni ch amar bdag um.
Hel solihiin huvid gevel Ultimate version olj suulgaad durtai helniihee bagtsiig tataj avch suulgaad UI - ee soliod yavaad bhad asuudalgyi shde.

_________________
Bariin syylnees batganii tolgoi


Top
   
PostPosted: May.29.14 5:33 pm 
Offline
Асуулт Самбарын Ахлах Манаач
User avatar

Joined: Nov.08.09 7:05 pm
Posts: 4434
Location: Under the Radar
Өмнө нь залгангуут нээгдээд ордог байсан флэш диск, утас нтр одоо болохоор юу ч гарч ирэхгүй, нээгдэхгүй болчих юм. Тэгээд нэт ухаад үзсэн чинь Windows Update нь ажиллахгүй болсонтой холбоотой болоод явчих шиг болов шүү.

Нээрээ л зааврынх нь дагуу шалгасан чинь Windows Update doesn't check any updates, because the system isn't running гэсэн юм гарч ирээд байх юм.

Мөхөс миний бодлоор байнга программын update автоматаар хийдэг байснаа больчингуут нөгөө орж болоод байсан driver ууд нь танихаа болиод флэш диск, утас нтрээ холбож орох боломжгүй болчиж байгаан болов уу гэж бодхым? :??:

Windows Update ажиллахгүй байгаа нь юундаа байгаан бол? Яаж хэвийн болгох вэ?

Утасны хувьд зүгээр таарсан driver ыг нь нэтээс татаж суулгавал болох болов уу энэ тохиолдолд? Харин янз бүрийн флэш диск танихгүй байвал яаж таарсан driver гэж мэдэж суулгах вэ?

Мэдэх хүмүүс нь зөвлөөч please??? Thanks

_________________
VC3!


Top
   
PostPosted: Jun.18.14 9:04 pm 
Offline
Эртний Эрдэнэ Гишvvн
Эртний Эрдэнэ Гишvvн
User avatar

Joined: Jan.24.11 2:30 pm
Posts: 620
ком оо форматласан юм. тэгээд alt+shift дарж монгол англи 2 хэл сонгодог доо. тэгж тохируулаад сонгосон чинь дунд нь RU орчихсон тууж явах юм. гайхаад хэлний сонголт нэмж хасдагаа харахаар англи монгол 2 л байгаад байх юм. уул нь форматлахдаа оросын ямар ч юм хийгээгүй дээ. энэ RU г яаж арилгах бэ? туслаач


Top
   
PostPosted: Jul.04.14 6:13 pm 
Offline
Дархан Гишvvн
Дархан Гишvvн

Joined: Dec.17.08 10:50 pm
Posts: 208
Location: ThE NeW WorLD
hi haanaas windows 7 ultimate full version-g free-r tatah we?

_________________
...


Top
   
PostPosted: Jul.28.14 5:06 pm 
Offline
¤ Sumo Analyst
User avatar

Joined: Oct.07.04 12:25 pm
Posts: 5855
Location: Нэг шат ахин урагшилж байна.
Win 7 байхад нь NBA2K14 ямар ч асуудалгүй тоглож байсан юм. Гэтэл нээх лаг амьтан болох гээд 8.1 болгосон чинь байдаггүй ээ NBA2K14 рүүгээ орох гэхээр алдаа заагаад байхаар нь болдоггүйн байна гэж бодоод орхичихсон юм.
Саяхан буцаагаад 7 болгоод NBA2K14-өө суулгатал бас л болохгүй байх юм.
Энэ одоо драйвертаа байна гэж байх уу, тэхээр нь CS1.6 суулгатал орчихоод буцаж гараад байх юм.
Үйлдлийн системээсээ болмооргүйм гээд гайхаад сууж байна. Яаж янзлах уу?

_________________
MarSon \_ :-D_/


Top
   
PostPosted: Jul.29.14 12:12 pm 
Offline
Хавар Цагийн Анхны Яргуй
User avatar

Joined: Feb.28.03 6:07 pm
Posts: 3371
Location: Зүрх бол тэнэг эрхтэн тул тархиараа сэтгэ.
bet20 wrote:
Win 7 байхад нь NBA2K14 ямар ч асуудалгүй тоглож байсан юм. Гэтэл нээх лаг амьтан болох гээд 8.1 болгосон чинь байдаггүй ээ NBA2K14 рүүгээ орох гэхээр алдаа заагаад байхаар нь болдоггүйн байна гэж бодоод орхичихсон юм.
Саяхан буцаагаад 7 болгоод NBA2K14-өө суулгатал бас л болохгүй байх юм.
Энэ одоо драйвертаа байна гэж байх уу, тэхээр нь CS1.6 суулгатал орчихоод буцаж гараад байх юм.
Үйлдлийн системээсээ болмооргүйм гээд гайхаад сууж байна. Яаж янзлах уу?


Byh driver uudiigi zuv taniulsan gedegtee itgeltei bna uu? Ter tusmaa VGA?

_________________
Bariin syylnees batganii tolgoi


Top
   
PostPosted: Jul.29.14 3:22 pm 
Offline
¤ Sumo Analyst
User avatar

Joined: Oct.07.04 12:25 pm
Posts: 5855
Location: Нэг шат ахин урагшилж байна.
All driver гэцэн 1 юм уншуулсын. Тэрнээс болж байгаамуу нээрээ?

_________________
MarSon \_ :-D_/


Top
   
PostPosted: Jul.29.14 3:46 pm 
Offline
Supsta Asuult Sambar
User avatar

Joined: May.21.02 11:17 pm
Posts: 15369
ter chn l kudlaa yum sh**ts*n bha da

_________________
¯\_(ツ)_/¯


Top
   
PostPosted: Jul.29.14 8:47 pm 
Offline
Тугчин Гишvvн
Тугчин Гишvvн
User avatar

Joined: May.05.14 2:24 am
Posts: 183
bet20 wrote:
All driver гэцэн 1 юм уншуулсын. Тэрнээс болж байгаамуу нээрээ?


Driver pack solution энийг уншуул.


Top
   
PostPosted: Aug.05.14 3:25 pm 
Offline
Эртний Эрдэнэ Гишvvн
Эртний Эрдэнэ Гишvvн
User avatar

Joined: Jan.24.11 2:30 pm
Posts: 620
сайн байцгаана уу мундагуудаа. Нэг шин PC авсан юм. тэрэндээ хуучин PC нийхээ хардыг хийх гэж бодож байгаа юм. OS нь 2 уулаа windows 7 харин боард үзүүлэлтүүд нь өөр өөр. хуучин хардаа шинэ ком-доо хийгээд драйверуудыг нь уншуулчихвал асуудалгүй юу? гол нь хуучин харданд санхүүгийн чухал программ суусан байгаа ба форматлаж шинээр суулгахад маш их ажил болох учир форматлахыг хүсэхгүй байна. эсвэл танихгүй байвал REPAIR хийчихвэл доторхи юмнууд нь устахгүй гайгүй байгаа?


Top
   
PostPosted: Aug.27.14 7:25 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Mar.01.06 5:02 pm
Posts: 4820
Location: зогсолтгүй..
huuchin hardaa holbonguutaa os unshih hardaa huuchin hardnaasaa zaagaad ugchihud l boloh bh gej bodnom

_________________
Die roten
Europa wir kommen!


Top
   
PostPosted: Aug.27.14 7:34 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Mar.01.06 5:02 pm
Posts: 4820
Location: зогсолтгүй..
гэснээс асаагаад жаахан юм хийж байнгуут гэнэт дэлгэц харлачихаад байх юм.. тэгээд харахаар дэлгэцэнд тог ирээд байгаа хирннээ ямар ч мэдээлэл ирэхгүй юм.. харин процессор бол асаалттай байгаад байх шиг.. лав л гэрэл н унтрахгүй юм.. тэгээд шууд хатуу утраагаад хэсэг байжийгаад асаахаар зүв зүгээр ассанаа хэсэг хугацаа өнгөрөөд л ахиад л дэлгэц паг.. тэгэнгүүт нь моитороо солиод үзлээ... бүр болохгүй болхоор нь вга оролтныхоо утсыг солиод бас зурагтруугаа хүртэл залгалаа... ямар ч ялгаа алга... тэгэхээр нь график кардаа салгаад мэйнбоарднаас шууд монитор луу холбоод ч нэмэр алга.. бүр яг хэвээрээ жоохон асаад зүгээр ажиллаж байгаад л дэлгэц паг... дан хатуу унтраагаад л элдэвээр оролдоод байлаа.. бүр спүгээ задлаад күүлэрээ цэвэрлээд тавьса ч ялгаа алга... ганцхан спүнийхээ тосыг хуучнаар н арчилгүй эргүүлээд тавьсан... энэ одоо юунаас болоод ингээд байгаа бол...

_________________
Die roten
Europa wir kommen!


Top
   
PostPosted: Sep.27.14 2:47 pm 
Offline
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн

Joined: Sep.27.14 2:35 pm
Posts: 7
All миний Windows 7 formatlasan байхгүй юу т эгсэн чинь миний Computer Aound Card суухгүй байна яахуу.Бас Nvidia Geforce 9700Gt суулгасан чинь RAM шатаад шинийн авсан одоо яахуу HELP ME!!!!! тэгээд Nvidia display card танигдахгүй байна заавал Intel chip display card нтр суулгаж байн яаxуу


Top
   
PostPosted: Sep.27.14 2:50 pm 
Offline
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн
Өсөх Ирээдvйтэй Гишvvн

Joined: Sep.27.14 2:35 pm
Posts: 7
All minii windows 7 formatalsiin daraa sound card ni tanigdahgui baina bas nvidia display card suulgasan chin Ram maani chasttsan tgeed shine ram awsan tgeed zaaval intel displkay card suulgaj baina yahuu all HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Top
   
PostPosted: Nov.05.14 12:36 am 
Offline
Гялалзагч Гишvvн
Гялалзагч Гишvvн

Joined: Sep.11.08 2:02 pm
Posts: 43
За нэг мэдэхгүй асуудал гараад та бүхнээс туслалцаа авахгүй бол болохгүй нь ээ. Манай ажлын даргын өрөөнд нэт оруулсан байнаа . Эхлээд модемоор дамжаад Wireless router-т оруулаад тэндээсээ даргын компьютерт нэтээ /router-с/ авсан байна. Тэр нь нэт орсон IP нь 192,168,0,102 хаягтай байна. Router-с нэг кабелиар Switch-ээр өөр өрөөнд байгаа нэг ком-д нэтээ өгсөн байсныг нь цугтаа байгаа 2 ком-д нэтээ тараах гэсэн юм. Switch-с switch руу ямар холбтолт байх юм бэ? Энэ холболт нь дотоод сүлжээний Straight холболттой юм байна. Даргын өрөө 3 ком-той өрөө хоорондоо нэлээд зайтай. Crossover холболтоор Switch хооронд холбох ёстой юу? Ингэж холбосон хойноо 3 ком-доо IP хаяг өгөх үү, аль эсвэл өөрөө автоматаар хаягаа авдаг юм уу? Straight холболтоор нь 1 ком-д нь IP-г нь 192,168,0,103-255,255,255,0-192,168,0,1 гээд өгсөн чинь Sent нь яваад Recieved нь байдаггүй дээ. Буцаагаад Auto дээр нь болгосон. Одоо яах вэ? Туслаач


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3209 posts ]  Go to page Previous 1120 121 122 123 124 Next

All times are UTC+09:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Copyright Asuult.NET © 2000-2015.
Administrative Contact: Khundaga Khurelbaatar [hundaga@hotmail.com]
Tel: 1-888-303-4927, Fax: 1-888-406-2264.
Powered by phpBB © 2000-2015 phpBB Group. Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited