#AsuultSambar :

ASUULT.NET - МОНГОЛ УЛС МАНДАН БАДРАГ!
It is currently Feb.18.19 2:12 pm

All times are UTC+09:00




Post new topic  Reply to topic  [ 382 posts ]  Go to page Previous 111 12 13 14 15 Next
Author Message
PostPosted: Jun.13.14 3:49 pm 
Offline
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
User avatar

Joined: Sep.05.11 10:12 am
Posts: 664
Location: Emirates Stadium
3 янзын юм суулгаж үзлээ. Бүгд л болж байна. Одоо MIUI суулгачихлаа. Тэхдээ сольсон дээр бололтой.

_________________
Янзаган цээж чинь..............


Top
   
PostPosted: Jun.18.14 12:27 pm 
Offline
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
User avatar

Joined: Sep.05.11 10:12 am
Posts: 664
Location: Emirates Stadium
A870 iron авах гэсиймаа.Custom Rom янз бүрийн юмнууд хэр байдаг бол. Яг байгаа чигээр нь ашиглахаар нээх сонин санагдаад байдаг юм аа.

_________________
Янзаган цээж чинь..............


Top
   
PostPosted: Jun.18.14 11:51 pm 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Манаач
User avatar

Joined: Sep.30.09 10:46 pm
Posts: 4567
Location: unknown
Чи өөрөө Ром суулгаж чаддаг бол үзээд алдаач


Top
   
PostPosted: Jun.26.14 7:41 pm 
Offline
FAN OF WADE
User avatar

Joined: May.26.10 7:30 pm
Posts: 4810
Location: www.maf.mn
SKY IM A800S Custom Rom tataxaar bn uu.

_________________
E5400/G41/4G/GTX440/250G :))


Top
   
PostPosted: Jul.08.14 10:20 am 
Offline
Жирийн Нэгэн Гишvvн
Жирийн Нэгэн Гишvvн

Joined: Sep.24.09 8:02 pm
Posts: 16
a860k yaj root hiih be? oneclick root gesiig suulgaad nemer alga error zaagaad baina


Top
   
PostPosted: Aug.31.14 2:58 am 
Offline
Тугчин Гишvvн
Тугчин Гишvvн
User avatar

Joined: Jan.15.03 2:09 pm
Posts: 184
Location: ulaanbaatar
A780L-d root hiitsen baagii bhgui l bizdee

_________________
~turuu666~


Top
   
PostPosted: Aug.31.14 4:10 am 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Манаач
User avatar

Joined: Sep.30.09 10:46 pm
Posts: 4567
Location: unknown
A780L-d Root hiij chaddagui baagii baidag l yum bna


Top
   
PostPosted: Sep.01.14 4:11 am 
Offline
Тугчин Гишvvн
Тугчин Гишvvн
User avatar

Joined: Jan.15.03 2:09 pm
Posts: 184
Location: ulaanbaatar
Hiij uzsen yumuu netees haigaad oligtoi yum olsongui. Bugd l ajillahgui bna lee. Hiitsen bol argaa zaagaach.

_________________
~turuu666~


Top
   
PostPosted: Sep.01.14 9:22 pm 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Манаач
User avatar

Joined: Sep.30.09 10:46 pm
Posts: 4567
Location: unknown
vietnam site uhaj root hiij l bailaa. Gehdee end mongol site deer neg ni orchuulaad tatatsuudad beldeed tavichij -> http://androidgenie.ucoz.com/news/sky_a ... 13-08-17-2


Top
   
PostPosted: Sep.30.14 6:36 pm 
Offline
Шинэков Гишvvн
Шинэков Гишvvн

Joined: Sep.30.14 6:32 pm
Posts: 2
sain bnuu minii utas IM-A770K zagwarin utas oorihon update hisen chine wifi tanihaa bolichloo yaj yanzlah we tuslaach


Top
   
PostPosted: Sep.30.14 6:44 pm 
Offline
Шинэков Гишvvн
Шинэков Гишvvн

Joined: Sep.30.14 6:32 pm
Posts: 2
Sain bnu minii utas IM-A770K zagwarin utas ym aa utasnihaa orihon update unshuulsan chine wifi tanihaa baichlaa yaj yanzalhaw tuslaach


Top
   
PostPosted: Nov.16.14 10:53 pm 
Offline
Тvмнээс Төгөлдөр Гишvvн
Тvмнээс Төгөлдөр Гишvvн
User avatar

Joined: Apr.10.11 11:20 pm
Posts: 126
im-a810s cm9-uu yaj ustgah ve?


Top
   
PostPosted: Nov.20.14 4:17 pm 
Offline
Шинэков Гишvvн
Шинэков Гишvvн

Joined: Nov.20.14 4:07 pm
Posts: 2
770-г update хийгээд 4.1.2 болгоод wifi нь ажиллахгүй байгаа бол энэ АПП-г суулгаад болж байна. Суулгасаныхаа дараа би лав Korea(KR) гэж сонгоод утсаа restart хийгээд асхаар нь English(UK) сонгоод тэгээд Wifi off/on болгоод ороод ирлээ. restart нь бараг хэрэг байхгүй байсан байх зүгээр л хийчихсийн :haha:

Мэдээж рүүт хийсэн байх шаардлагатай шүү

WifixManager engaged гэж байсан ч болохгүй байсан. (Цаанаа sqlite3-н алдаа өгөөд байна лээ. Янзалвал болхол юм шиг байна лээ уул нь.)
:wahaha: :wahaha: :wahaha: :wahaha: :wahaha: :wahaha: :wahaha: :wahaha: :wahaha:


Top
   
PostPosted: Nov.20.14 6:20 pm 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Манаач
User avatar

Joined: Sep.30.09 10:46 pm
Posts: 4567
Location: unknown
Quote:
770-г update хийгээд 4.1.2 болгоод wifi нь ажиллахгүй байгаа бол энэ АПП-г суулгаад болж байна. Суулгасаныхаа дараа би лав Korea(KR) гэж сонгоод утсаа restart хийгээд асхаар нь English(UK) сонгоод тэгээд Wifi off/on болгоод ороод ирлээ. restart нь бараг хэрэг байхгүй байсан байх зүгээр л хийчихсийн :haha:

Мэдээж рүүт хийсэн байх шаардлагатай шүү

WifixManager engaged гэж байсан ч болохгүй байсан. (Цаанаа sqlite3-н алдаа өгөөд байна лээ. Янзалвал болхол юм шиг байна лээ уул нь.)
:wahaha: :wahaha: :wahaha: :wahaha: :wahaha: :wahaha: :wahaha: :wahaha: :wahaha:
:wd: yostoi bayrlalaa. neg as760 bgad l bsin. update hiichheer wifixmanager ni ajillahgui ter sqlite3-iig oroldood diilehgui haytsan bsin


Top
   
PostPosted: Nov.21.14 11:31 am 
Offline
Шинэков Гишvvн
Шинэков Гишvvн

Joined: Nov.20.14 4:07 pm
Posts: 2
Root хийх гээд чадахгүй хүмүүс байвал наашлаарай. Root хийх чинь маш амархан шүү. Заавар:
Бэлтгэл ажил: Утасныхаа driver, adb driver нтрээ нэтээс ухаж төнхөж байгаад өөрсдөө учраа олоод суулгачих. (Энэ дээр нарийн зааж өгч чадахгүй утас бүр өөр өөр driver суух болхоор.)
1. Kingo энэ application-ыг татаж авч компьютердаа татаж аваад суулгачих.
2. Утасныхаа Developer mode-г идэвхижүүл.
3. USB debuggin идэвхижүүл.
4. Юмыг яаж мэдхэв гээд unknown source-оо ч бас идэвхижүүлчих.
5. Утсаа кхм-доо USB-р холбоод "Root" гэсэн товчлуурыг дарна. (За ингээл жаал харж сууна даа. :brows: Ямар ч recovery mode, fast boot mode нтр-р оркуу шүү. Зүгээр л асаалттай байхад нь)
6. Хэсэг хүлээж байгаад амжилттай рүүт хийгдвэл утас чинь өөрөө restart хийгдэнэ. Асангууд Kingo чинь connection гэж байгаад холбогдхоороо утсан дээр чинь Image иймэрхүү цонх гарч ирхээр нь "GRANT" гэснийг дарна шүү. Хэрвээ дарж амжаагүй бол санаа зоволтгүй утсаа салгаад эргээж залгахад ахиад асууж байсан санаж байна.
7. За игээд л рүүт хийгдчихлээ дээ.

Одоо ганц нэг нэмэлт зүйл:
SuperSu Image ийм application утсан дээр чинь суусан байгаа тэрээг нээгээд Settings tab-с нь хамгийн сүүлээсээ 2 дахь EnablePro гэснийг чагтлаад өгчих. Энэ нь рүүт-ээ бүх зүйлийг хийж чаддаг болгож байгаа гэх юмуу даа. Тэхгүй бол рүүтээр ажилладаг зарим юмнууд болохгүй байх шиг байсан.

За тэгээд одоо рүүт хийгдсэн утсан дээрээ юугаа хийж :frog: хуйхаа майжих( :aa: ) нь таны дур :imhappy:

Root эрх шаардлагатай application бүр дээр тэр GRANT гэсэн цонх гарч ирэх болхоор тэгээд GRANT GRANT ... дарах нь ойлгомжтой байлгүй дээ тэгээд.

Жаахан замбраагүй бичсэн байж магад тэгээд оюуны бяд нтрээрээ ухаж ойлгоорой :razz:


Top
   
PostPosted: Feb.08.15 1:57 am 
Offline
Fantasy Formula1 Champion
User avatar

Joined: Nov.19.04 3:45 pm
Posts: 4304
Location: Хүсэл мөрөөдөл минь биелвэл Хүзүүнээсээ олс углана...
760s шинэ ром суулгаж байтал цэнэг нь дуусаад таг, асахаа ч байлаа яах вэ?

_________________
Зэрэгцэн урсах цаг хугацаа...


Top
   
PostPosted: Feb.18.15 3:55 pm 
Offline
Жинхэнэ Гишvvн
Жинхэнэ Гишvvн

Joined: Feb.11.14 2:45 pm
Posts: 21
Ene sedev ingeed 1 yum shiidegdeh shiv


Top
   
PostPosted: Feb.18.15 3:56 pm 
Offline
Жинхэнэ Гишvvн
Жинхэнэ Гишvvн

Joined: Feb.11.14 2:45 pm
Posts: 21
Quote:
760s шинэ ром суулгаж байтал цэнэг нь дуусаад таг, асахаа ч байлаа яах вэ?
Hetsuu yum boljee


Top
   
PostPosted: Feb.27.15 2:03 pm 
Offline
Жирийн Нэгэн Гишvvн
Жирийн Нэгэн Гишvvн
User avatar

Joined: Feb.23.15 9:00 pm
Posts: 13
770K д өөрийнх нь апгрэйдыг хийгээд 4.1.2 болгочихсон wifi ажилладаггүй юм бна.framaroot гдг апп аар рүүт хийгээд wifix manager ээр ч country code ийг нь өөрчилж болохгүй бна, одоохондоо. хэрэв wifix ийн апдэйт гарвал боломжтой болж магадгүй гж найдаад л сууж бхаас. 4.1.2 ийн wifi ийн асуудлыг ром солилгүй шийдэж чадсан хүн бна уу? downgrade хийчүүл яах бол туршиж үзсэн үү?

_________________
танин мэдэх нь гайхахаас эхэлдэг


Top
   
PostPosted: Mar.01.15 5:30 pm 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Манаач
User avatar

Joined: Sep.30.09 10:46 pm
Posts: 4567
Location: unknown
Deeshee joohon guilgej unshij bai l daa :hi:

Quote:
770-г update хийгээд 4.1.2 болгоод wifi нь ажиллахгүй байгаа бол энэ АПП-г суулгаад болж байна. Суулгасаныхаа дараа би лав Korea(KR) гэж сонгоод утсаа restart хийгээд асхаар нь English(UK) сонгоод тэгээд Wifi off/on болгоод ороод ирлээ. restart нь бараг хэрэг байхгүй байсан байх зүгээр л хийчихсийн :haha:

Мэдээж рүүт хийсэн байх шаардлагатай шүү

WifixManager engaged гэж байсан ч болохгүй байсан. (Цаанаа sqlite3-н алдаа өгөөд байна лээ. Янзалвал болхол юм шиг байна лээ уул нь.)
:wahaha: :wahaha: :wahaha: :wahaha: :wahaha: :wahaha: :wahaha: :wahaha: :wahaha:


Top
   
PostPosted: Apr.01.15 10:09 pm 
Offline
Төгөлдөр гишvvн
Төгөлдөр гишvvн

Joined: Jan.29.09 9:07 pm
Posts: 89
Сайн байцгаана уу...SKY A-IM890L загварын утсыг ROOT хийх гэж оролдож байгаад асахгүй таг болгочлоо.VEGA гэсэн бичиг гараад асахгүй таг болчлоо.Энэ талаар мэддэг бол зөвлөгөө өгөөч Нетээс хайж үзээд ч чадсангүй....Чаддаг мэддэг хүн байвал холбоо барина уу...Засуулмаар байна.

99089120


Top
   
PostPosted: May.05.15 8:59 pm 
Offline
Шинэков Гишvvн
Шинэков Гишvvн

Joined: May.05.15 8:49 pm
Posts: 1
Зүгээр байсан утас асааха боличихлоо (sky vega A760s mark) sky vega гээл асаад байгаад байхийн праграм гэмтсэн байх гэж боджин яаж янзалдийм бол туслаач хүмүүсэ


Top
   
PostPosted: May.06.15 4:31 pm 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Манаач
User avatar

Joined: Sep.30.09 10:46 pm
Posts: 4567
Location: unknown
deer bichsen shig offline upgrade hiinee


Top
   
PostPosted: Jun.09.15 5:16 pm 
Offline
Хавар Цагийн Анхны Яргуй
User avatar

Joined: Mar.05.09 3:09 pm
Posts: 2822
Location: The location you entered is too long.
Та нарын хувьд A770k ийн хамгийн дажгүй РОМ юу вэ? WiFi ажиллахгүй байх хамаагүй.

_________________
There is a 32 character limit.


Top
   
PostPosted: Jun.12.15 5:21 pm 
Offline
Хэлээд баршгvй их цолтой
Хэлээд баршгvй их цолтой
User avatar

Joined: Jul.04.12 1:23 pm
Posts: 472
tekcafe.vn endes haigaad uz bgaa bh


Top
   
PostPosted: Aug.01.15 9:34 pm 
Offline
Шинэков Гишvvн
Шинэков Гишvvн

Joined: Aug.01.15 9:23 pm
Posts: 1
im-770k giin wifi tanihaa bolichloo bas wifi app n ajillahgui system ui has stopped gj grj ireed bhn yaah ve pls tuslaach :hi:


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 382 posts ]  Go to page Previous 111 12 13 14 15 Next

All times are UTC+09:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Copyright Asuult.NET © 2000-2015.
Administrative Contact: Khundaga Khurelbaatar [hundaga@hotmail.com]
Tel: 1-888-303-4927, Fax: 1-888-406-2264.
Powered by phpBB © 2000-2015 phpBB Group. Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited