#AsuultSambar :

ASUULT.NET - МОНГОЛ УЛС МАНДАН БАДРАГ!
It is currently Jan.20.19 12:41 pm

All times are UTC+09:00




Post new topic  Reply to topic  [ 1026 posts ]  Go to page Previous 136 37 38 39 40 Next
Author Message
PostPosted: Aug.13.14 3:14 am 
Offline
Хавар Цагийн Анхны Яргуй
User avatar

Joined: Mar.05.09 3:09 pm
Posts: 2822
Location: The location you entered is too long.
Quote:
биш байна. MS DOS юм байна. тэгэхээр ийм юм танидаг болгодог, эсвэл эмулатор ч юм уу тиймэрхүү юм ашиглах юм болов уу яаж гэдгийг нь мэдэхгүй юм. мэддэг нь оролдоод үзээрэй плииз. нэг эхлүүлсэн байхад үнэхээр гоё тоглоом шүү 93 оных гэлтгүй )
DosBox

_________________
There is a 32 character limit.


Top
   
PostPosted: Sep.13.14 4:53 pm 
Offline
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
User avatar

Joined: Jan.24.11 2:30 pm
Posts: 650
ra2 яаж windows8 дээр ажилладаг болгох вэ?


Top
   
PostPosted: Oct.08.14 2:29 pm 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Харуул
User avatar

Joined: Jun.11.05 5:18 am
Posts: 5276
Location: Random Access Memories
Баруун товчоо дараад Compatibility сонголт дээр нь Windows XP SP3 гээд сонгочооч

_________________
3770K|MVG|GTX970|Vertex4|H60|8G


Top
   
PostPosted: Dec.04.14 12:34 am 
Offline
Дархан Гишvvн
Дархан Гишvvн
User avatar

Joined: Jul.05.12 5:52 pm
Posts: 202
Location: GMT+8
Саяхан нэг шинэ тоглоом (Dynasty Warriors 8 ) суулгалаа. Яг тоглолт дунд жоохон инерцлээд байх юм, RAM нь дүүрчээд байгаа юм болвуу гээд харахаар 2gb нөөцөнд бна, notebook халаад байгаан болвуу гэхээр бас үгүй ээ. Windows-оо game mode дээр, тоглоомоо XP compatible дээр тавьж байгаад үзсэн ч ялгаа алга. Энэ одоо юных юм болоо?

Тоглоомны доод шаардлага:
OS: Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Processor: Dual core CPU 2.4 GHz or better
Memory: 256 MB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 8600 or better
DirectX: Version 9.0c

Миний notebook-ний үзүүлэлт:
OS: Win7 64-bit
Processor: i5 2.3Ghz
Memory: 4GB
Graphics: GeForce 410M (2760MB)
DirectX: Version 11
Аваад бараг 4-н жил болж бна. Нас нь явцым болвуу гэж бас бодогдхийн. (notebook нээрээ үнэн барьцгүй юмаа, яг л эмэгтэй хүн шиг :m1: )


Top
   
PostPosted: Dec.08.14 11:57 pm 
Offline
Сvнгэнэх Сумны Шуугинах Исгэрээн
Сvнгэнэх Сумны Шуугинах Исгэрээн
User avatar

Joined: Mar.22.13 10:24 pm
Posts: 51
"GTA 4 fatal error:DD3D30" энийг яаж зүгээр болгох вэ?. туслаарай хүмүүсээ


Top
   
PostPosted: Dec.09.14 3:12 am 
Offline
Хавар Цагийн Анхны Яргуй
User avatar

Joined: Feb.28.03 6:07 pm
Posts: 3397
Location: Зүрх бол тэнэг эрхтэн тул тархиараа сэтгэ.
Quote:
"GTA 4 fatal error:DD3D30" энийг яаж зүгээр болгох вэ?. туслаарай хүмүүсээ
Error list&Fix

_________________
Bariin syylnees batganii tolgoi


Top
   
PostPosted: Mar.24.15 8:12 pm 
Offline
Төгөлдөр гишvvн
Төгөлдөр гишvvн
User avatar

Joined: Apr.11.10 2:19 am
Posts: 81
Location: хэнд хамаатайн
manai company dotood svljeegeeree um uu yugaar ch um garena.g haatsan bhiin eniig yaj argalj garena oruulah be tuslaach taminee neleen tom dotood svljeetei l dee


Top
   
PostPosted: Mar.25.15 10:47 am 
Offline
• ISIA Member ***

Joined: Oct.04.05 1:22 pm
Posts: 19344
Ажилаал хийждээ. :hihi:

Эсвэл сүлжээний инженерээ найрдаг ч юмуу. :rofl:


Top
   
PostPosted: Mar.29.15 3:05 am 
Offline
Хөдөлмөрийн Гавъяат Гишvvн
User avatar

Joined: Oct.15.09 6:27 pm
Posts: 2430
Location: founder of mongolbitcoin.com
Left 4 dead шиг 4 хүнтэй багаар тоглодог fps ямар тоглоом байна.

_________________
http://mongolbitcoin.com


Top
   
PostPosted: Mar.30.15 12:56 pm 
Offline
Хvндэт Гишvvн
Хvндэт Гишvvн

Joined: Nov.25.12 9:56 pm
Posts: 160
Quote:
Left 4 dead шиг 4 хүнтэй багаар тоглодог fps ямар тоглоом байна.
Killing Floor

_________________
Anon of 4chan


Top
   
PostPosted: Apr.06.15 3:18 pm 
Offline
Эелдэг Гишvvн
Эелдэг Гишvvн

Joined: Dec.11.10 8:50 am
Posts: 64
PSP 3000 hack хийдэг хүн байна уу? уг нь hacked байсан чинь update хийчихэв үү мэдэхгүй hack нь ажиллахгүй юм...


Top
   
PostPosted: Apr.12.15 12:25 am 
Offline
Хөдөлмөрийн Гавъяат Гишvvн
User avatar

Joined: Oct.15.09 6:27 pm
Posts: 2430
Location: founder of mongolbitcoin.com
Quote:
Quote:
Left 4 dead шиг 4 хүнтэй багаар тоглодог fps ямар тоглоом байна.
Killing Floor
эхнийх нь жаахан болхи юм.
удахгүй гарах version 2 нь зэрлэг болох шинжтэй.

_________________
http://mongolbitcoin.com


Top
   
PostPosted: Apr.12.15 8:33 pm 
Offline
Төгөлдөр гишvvн
Төгөлдөр гишvvн
User avatar

Joined: Apr.11.10 2:19 am
Posts: 81
Location: хэнд хамаатайн
rome total war ged huuchinii togloomiig eldew pass asuudalgvi tatchih site bwal bichij tuslaach torrentoos zunduu tatlaa shal hudlaa pass nehsen ajilgaagvi umnuud bvr argaa barchilaa


Top
   
PostPosted: Jun.03.15 1:35 am 
Offline
Ноёлон Ноёрхогч Гишvvн
Ноёлон Ноёрхогч Гишvvн
User avatar

Joined: Dec.26.08 6:50 pm
Posts: 1091
Location: --Tri[b]ium--
энийг пс дээр суулгаад тоглох гээд бардаггүй ээ. Emulator нтр ашиглаж тоглож байгаа хүн байвал туслаач.
Image

_________________


Top
   
PostPosted: Feb.18.16 6:37 pm 
Offline
Эргэх Хvслийн Эрчлээ Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.18.11 5:32 pm
Posts: 2031
Location: Nothins that bad if it feels good
deer ued neg toglood bdg bsn tetris chn yamar nertei bilee, google-ees haihaar yag ter ued togolj bsn n garj irehgui uym, durs zuraglal n aygui goy nurj murdag, goy ay may yvaad bdg, billiard Warcraft Ra Yuri etr2iin ued l com der suugaastai bjiidag bsn, suuliin ueiin tetrisuud neh hachin zuragaltai yumnuud gartsn nurj murahda yamar ch uramgui....teriig 2000aas ond togoldog bsn sanaad bn oloon ogooch plzz

_________________
Liv eachD aS iF it WAs YOur lAsT


Top
   
PostPosted: Feb.18.16 7:16 pm 
Offline
Гишvvн
User avatar

Joined: Apr.26.02 3:14 am
Posts: 16628
Quote:
deer ued neg toglood bdg bsn tetris chn yamar nertei bilee, google-ees haihaar yag ter ued togolj bsn n garj irehgui uym, durs zuraglal n aygui goy nurj murdag, goy ay may yvaad bdg, billiard Warcraft Ra Yuri etr2iin ued l com der suugaastai bjiidag bsn, suuliin ueiin tetrisuud neh hachin zuragaltai yumnuud gartsn nurj murahda yamar ch uramgui....teriig 2000aas ond togoldog bsn sanaad bn oloon ogooch plzz
Tetris Worlds юм болов уу? Энэ нэрээр хайгаад үз дээ. Би лав их тоглодог байсан. THQ тэр үед газар авч байсан цаг :hihi:

_________________
▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰


Top
   
PostPosted: Feb.18.16 8:41 pm 
Offline
Эргэх Хvслийн Эрчлээ Гишvvн
User avatar

Joined: Mar.18.11 5:32 pm
Posts: 2031
Location: Nothins that bad if it feels good
Quote:
Quote:
deer ued neg toglood bdg bsn tetris chn yamar nertei bilee, google-ees haihaar yag ter ued togolj bsn n garj irehgui uym, durs zuraglal n aygui goy nurj murdag, goy ay may yvaad bdg, billiard Warcraft Ra Yuri etr2iin ued l com der suugaastai bjiidag bsn, suuliin ueiin tetrisuud neh hachin zuragaltai yumnuud gartsn nurj murahda yamar ch uramgui....teriig 2000aas ond togoldog bsn sanaad bn oloon ogooch plzz
Tetris Worlds юм болов уу? Энэ нэрээр хайгаад үз дээ. Би лав их тоглодог байсан. THQ тэр үед газар авч байсан цаг :hihi:
Bish bn :( Single geel ingej tachaangui duugardag bgagui sanagdaad bn :razz: bayrlalaa yamar nertei bsiin boldoo

_________________
Liv eachD aS iF it WAs YOur lAsT


Top
   
PostPosted: Feb.21.16 12:05 am 
Offline
Шинэков Гишvvн
Шинэков Гишvvн

Joined: Feb.20.16 11:58 pm
Posts: 1
Dofus gedeg togloom togoldog hun bna uu?


Top
   
PostPosted: Feb.21.16 5:54 pm 
Offline
Дархлагдсан Гишvvн
Дархлагдсан Гишvvн
User avatar

Joined: Sep.26.05 5:22 pm
Posts: 1202
Ийм үзүүлэлттэй компьютер дээр Dota 2 хангалттай ажиллах уу, хэлж өгч туслаач хүмүүсээ. Илүү нарийн ширийн үзүүлэлтийг нь мэдкүү байнаа.

1 gb original asus display card
2 gb DDR3 ram
Intel Core 2 duo cpu


Top
   
PostPosted: Feb.21.16 9:16 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>

Joined: Sep.07.05 3:01 pm
Posts: 4168
Location: Байдаг газраа л байна
Дота 2 minimum system requierment гээд үзчээч Тэр нэг дота чинь бараг комьпютерийн дүрс л бвал ажилладаг юм бишүү

_________________
Заяа хичээвэл
Эзэн хичээнэ


Top
   
PostPosted: Feb.21.16 9:18 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>

Joined: Sep.07.05 3:01 pm
Posts: 4168
Location: Байдаг газраа л байна
Minimum:
OS: Windows 7.
Processor: Dual core from Intel or AMD at 2.8 GHz.
Memory: 4 GB RAM.
Graphics: nVidia GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeon HD2600/3600.
DirectX: Version 9.0c.
Network: Broadband Internet connection.
Storage: 8 GB available space.
Sound Card: DirectX Compatible. Гэнээ

_________________
Заяа хичээвэл
Эзэн хичээнэ


Top
   
PostPosted: Apr.08.16 8:11 pm 
Offline
Эргэх Хvслийн Эрчлээ Гишvvн

Joined: Jan.24.15 4:31 pm
Posts: 2079
Location: Middle-earth.
Big fish deer baidag ynz buriin hidden object togloomuud bdishde? ted nariig haanaas unegui butneer ni tataj boloh bol?

_________________
.


Top
   
PostPosted: Apr.09.16 2:38 am 
Offline
Хавар Цагийн Анхны Яргуй
User avatar

Joined: Mar.05.09 3:09 pm
Posts: 2822
Location: The location you entered is too long.
Big Fish - ийн албан ёсны сайтнаас татсан тоглоомоо найдвартай ажилладаг universal patch юм уу keygen ашиглаад trial - ийг нь full болгоод тоглоход энд тэндээс татсанаас илүү найдвартай.

PM - ээр тоглоомынхоо нэрсийг явуулчих.

_________________
There is a 32 character limit.


Top
   
PostPosted: Jun.27.16 2:14 pm 
Offline
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
User avatar

Joined: Jan.24.11 2:30 pm
Posts: 650
hi all. Саяхан rise of tomb raider steam-дээ худалдаж аваад тоглох гээд дартал "windows can check online for a solution to the problem" гэсэн алдаа заагаад байх юм? юуг нь яаж засах вэ? форматлаад нэмэртэй юу? pc үзүүлэлт: GTX 970-driver сүүлийн, windows 7 64 бит, 8gb ram, хардны зай хангалттай. Нетээс ийм алдааг алга болгодог юм дуурайгаад хийсэн чинь дээрх алдаа харагдахаа байсан. гэхдээ тоглоом руугаа орохгүй хэвээрээ.


Top
   
PostPosted: Jun.27.16 11:15 pm 
Offline
• Moderator*
<b><font color=#0000FF>• Moderator*</font></b>
User avatar

Joined: Aug.29.06 11:56 am
Posts: 4326
Location: Terra
Quote:
hi all. Саяхан rise of tomb raider steam-дээ худалдаж аваад тоглох гээд дартал "windows can check online for a solution to the problem" гэсэн алдаа заагаад байх юм? юуг нь яаж засах вэ? форматлаад нэмэртэй юу? pc үзүүлэлт: GTX 970-driver сүүлийн, windows 7 64 бит, 8gb ram, хардны зай хангалттай. Нетээс ийм алдааг алга болгодог юм дуурайгаад хийсэн чинь дээрх алдаа харагдахаа байсан. гэхдээ тоглоом руугаа орохгүй хэвээрээ.
Тоглоомонынхоо properties руу ороод, local files -> verify integrity of game cache хийгээд үз.
Уг нь энэ алдаа нь шинэ patch-р засагдсан л юм шиг байна.

_________________
May the good blood guide you.


Top
   
PostPosted: Jun.28.16 9:57 am 
Offline
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
Өвөг Дээдсийн Сахиус Гишvvн
User avatar

Joined: Jan.24.11 2:30 pm
Posts: 650
Oilgosongvi. Tegeed ch local files algaa. Orond ni steam// rungame id gj l bn


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1026 posts ]  Go to page Previous 136 37 38 39 40 Next

All times are UTC+09:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Copyright Asuult.NET © 2000-2015.
Administrative Contact: Khundaga Khurelbaatar [hundaga@hotmail.com]
Tel: 1-888-303-4927, Fax: 1-888-406-2264.
Powered by phpBB © 2000-2015 phpBB Group. Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited