#AsuultSambar :

ASUULT.NET - МОНГОЛ УЛС МАНДАН БАДРАГ!
It is currently Dec.13.18 1:13 pm

All times are UTC+09:00




Post new topic  Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
 Post subject: [Тусламж] Access
PostPosted: Nov.16.09 4:03 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Nov.12.02 11:06 am
Posts: 18474
Location: Тусгаар тогтнолын өдөр 12-р сарын 29-ний өдөр.
access дээр яаж 2 баганы нийлбэрийг өмнөх багана дээр нь автоматаар гаргадаг юм?

_________________
Би Монгол Эр Хүн.


Top
   
PostPosted: Nov.17.09 3:02 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Nov.12.02 11:06 am
Posts: 18474
Location: Тусгаар тогтнолын өдөр 12-р сарын 29-ний өдөр.
За асуудлыг шийдсэн.
Дахин нэг асуулт.
query дээрх нэг баганы мэдээллийг table ын нэг баганатай яаж холбох вэ?
relationship ашиглсан боловч болдоггүй ээ.

_________________
Би Монгол Эр Хүн.


Top
   
PostPosted: Nov.17.09 3:32 pm 
Offline
Ахмад Гишvvн
Ахмад Гишvvн
User avatar

Joined: Dec.07.06 1:08 pm
Posts: 571
Location: Iishee orood uzeerei. Tsoo shine duunuud --->
GaNBaYaR wrote:
За асуудлыг шийдсэн.
Дахин нэг асуулт.
query дээрх нэг баганы мэдээллийг table ын нэг баганатай яаж холбох вэ?
relationship ашиглсан боловч болдоггүй ээ.


holbono gej yag yaana gej?

Query deer oorchlohleer table ruu orono gej uu?

_________________
def.eu.mn


Top
   
PostPosted: Nov.17.09 5:30 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Nov.12.02 11:06 am
Posts: 18474
Location: Тусгаар тогтнолын өдөр 12-р сарын 29-ний өдөр.
form deer ugugdul oruullaa, query deer byatshan tootsolol hiigdlee, table deer hadgalagdlaa.

iim l yum hiih geed bgaan.

_________________
Би Монгол Эр Хүн.


Top
   
PostPosted: Nov.17.09 5:40 pm 
Offline
Ахмад Гишvvн
Ахмад Гишvvн
User avatar

Joined: Dec.07.06 1:08 pm
Posts: 571
Location: Iishee orood uzeerei. Tsoo shine duunuud --->
GaNBaYaR wrote:
form deer ugugdul oruullaa, query deer byatshan tootsolol hiigdlee, table deer hadgalagdlaa.

iim l yum hiih geed bgaan.


Form deer ogogdson ogogdol shuud table ruu orno sh dee. Access bol SQL Server bish. Hereglehed hyalbar ch joohon limittei.

_________________
def.eu.mn


Top
   
PostPosted: Nov.17.09 6:01 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Nov.12.02 11:06 am
Posts: 18474
Location: Тусгаар тогтнолын өдөр 12-р сарын 29-ний өдөр.
тэгвэл table дээр яаж математик үйлдэл хийх юм?
а багана дээр б баганыг нэмсэн үр дүн нь в багана дээр автоматаар яаж гаргадаг болгох вэ?

_________________
Би Монгол Эр Хүн.


Top
   
PostPosted: Nov.18.09 3:17 pm 
Offline
Эргэх Хvслийн Эрчлээ Гишvvн
User avatar

Joined: Dec.19.08 2:16 pm
Posts: 2022
Location: Not found...
Ворд гэж сэдэв нээлтэй нь биш энд асуухаар шийдлээ.Ворд дээр энтэрээр зай аваад бичцэн мөрүүдийг яаж нэг үйлдлээр шахах вэ.
Хуулиуд дээр илүү их харагддаг даа.
Code:
/Энэ хэсгийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар нэмсэн/
 
6 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/
 
7 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/

энийг ийм болгомоор байгаан.Шал дэмий хоосон зайнууд цаас ч үрээд байна.
Code:
/Энэ хэсгийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар нэмсэн/
 6 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/
 7 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/

_________________
Идэвхгүй байгааг минь уучлагтун


Top
   
PostPosted: Nov.18.09 5:59 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Nov.12.02 11:06 am
Posts: 18474
Location: Тусгаар тогтнолын өдөр 12-р сарын 29-ний өдөр.
keygenme wrote:
Ворд гэж сэдэв нээлтэй нь биш энд асуухаар шийдлээ.Ворд дээр энтэрээр зай аваад бичцэн мөрүүдийг яаж нэг үйлдлээр шахах вэ.
Хуулиуд дээр илүү их харагддаг даа.
Code:
/Энэ хэсгийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар нэмсэн/
 
6 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/
 
7 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/

энийг ийм болгомоор байгаан.Шал дэмий хоосон зайнууд цаас ч үрээд байна.
Code:
/Энэ хэсгийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар нэмсэн/
 6 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/
 7 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/


Мэдээж тухайн шаардлагатай хэсгээ сонгож байгаад:
Paragraph >>> Indents and Spacing >>> Spacing > After > 0pt болго.
Paragraph >>> Indents and Spacing >>> Spacing > Line Spacing > Single болго.

_________________
Би Монгол Эр Хүн.


Top
   
PostPosted: Nov.18.09 6:33 pm 
Offline
Ахмад Гишvvн
Ахмад Гишvvн
User avatar

Joined: Dec.07.06 1:08 pm
Posts: 571
Location: Iishee orood uzeerei. Tsoo shine duunuud --->
GaNBaYaR wrote:
тэгвэл table дээр яаж математик үйлдэл хийх юм?
а багана дээр б баганыг нэмсэн үр дүн нь в багана дээр автоматаар яаж гаргадаг болгох вэ?


Table bol medeelel hadgalna. yamar ch uildel hiih bolomjgui.

chi sql ashiglaj bolno.

http://www.w3schools.com/sql/sql_func_sum.asp
http://www.w3schools.com/sql/sql_update.asp

Gehdee zugeer l query deeree

Fieldc: [A] + [B]

Geed ogchihson ni hamaagui tseverhen Database bolno baih. Table bol medeelel hadgalhad l zoriulsan ed. Iluu dutuu zuil ih baih tusamaa Table iin hemjee tomorch mon utga uchiraa aldana. Mon query gaas gargaj avsan utgiig yamar ch reported ashiglaj bolno.

_________________
def.eu.mn


Top
   
PostPosted: Nov.18.09 6:50 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Nov.12.02 11:06 am
Posts: 18474
Location: Тусгаар тогтнолын өдөр 12-р сарын 29-ний өдөр.
жишээ

уг файл дах E баганад F,G-ын нийлбэрийг гаргасан байгаа.
яг үүнийг л хийх гээд байна л даа.

_________________
Би Монгол Эр Хүн.


Top
   
PostPosted: Nov.19.09 11:26 am 
Offline
Эргэх Хvслийн Эрчлээ Гишvvн
User avatar

Joined: Dec.19.08 2:16 pm
Posts: 2022
Location: Not found...
GaNBaYaR wrote:
keygenme wrote:
Ворд гэж сэдэв нээлтэй нь биш энд асуухаар шийдлээ.Ворд дээр энтэрээр зай аваад бичцэн мөрүүдийг яаж нэг үйлдлээр шахах вэ.
Хуулиуд дээр илүү их харагддаг даа.
Code:
/Энэ хэсгийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар нэмсэн/
 
6 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/
 
7 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/

энийг ийм болгомоор байгаан.Шал дэмий хоосон зайнууд цаас ч үрээд байна.
Code:
/Энэ хэсгийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар нэмсэн/
 6 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/
 7 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/


Мэдээж тухайн шаардлагатай хэсгээ сонгож байгаад:
Paragraph >>> Indents and Spacing >>> Spacing > After > 0pt болго.
Paragraph >>> Indents and Spacing >>> Spacing > Line Spacing > Single болго.

Энэ ямар ч үр дүн алга.
www.legalinfo.mn -с татсан бү хууль дундаа маш их зайтай байхы.Тэрнийг л шахах гээд байгаам.

_________________
Идэвхгүй байгааг минь уучлагтун


Top
   
PostPosted: Nov.29.09 6:17 pm 
Offline
Fantasy Formula1 Champion
User avatar

Joined: Nov.19.04 3:45 pm
Posts: 4304
Location: Хүсэл мөрөөдөл минь биелвэл Хүзүүнээсээ олс углана...
Access-ийн монгол ном байна уу...

_________________
Зэрэгцэн урсах цаг хугацаа...


Top
   
PostPosted: Dec.15.09 11:55 am 
Offline
Эргэх Хvслийн Эрчлээ Гишvvн
User avatar

Joined: Dec.19.08 2:16 pm
Posts: 2022
Location: Not found...
keygenme wrote:
Ворд гэж сэдэв нээлтэй нь биш энд асуухаар шийдлээ.Ворд дээр энтэрээр зай аваад бичцэн мөрүүдийг яаж нэг үйлдлээр шахах вэ.
Хуулиуд дээр илүү их харагддаг даа.
Code:
/Энэ хэсгийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар нэмсэн/
 
6 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/
 
7 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/

энийг ийм болгомоор байгаан.Шал дэмий хоосон зайнууд цаас ч үрээд байна.
Code:
/Энэ хэсгийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар нэмсэн/
 6 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/
 7 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/

Энийг шийдмээр байна ноёдоо...

_________________
Идэвхгүй байгааг минь уучлагтун


Top
   
PostPosted: Dec.15.09 3:08 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Nov.12.02 11:06 am
Posts: 18474
Location: Тусгаар тогтнолын өдөр 12-р сарын 29-ний өдөр.
Code:
/Энэ хэсгийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар нэмсэн/
6 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/ 7 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/


ийм болгож болох юм уу?
тийм бол find>replace>more>special>manual line break>repalce all

_________________
Би Монгол Эр Хүн.


Top
   
PostPosted: Dec.16.09 8:55 pm 
Offline
Тод Гишvvн
Тод Гишvvн

Joined: May.15.08 3:20 pm
Posts: 75
n3xus wrote:
Access bol SQL iin hyalbarchilsan huvilbar. Chi neg bol insert SQL bichne. Ali esvel naadhaa anh medeellee oruulahdaa gar argaar ogno.

Database Bol Spreadsheet bish. Chi anh table ee zohiohdoo buh zuilee sain tolovlosonii undsen deer zohiodog. Uchir ni suuld ni mor bagana orchlohod medeelel aldagdah magadlaltai. Jishee ni decimaliig integer blogohod geh met.

Манай нэг хөрш маань ломбард ажилуулдаг юм байна. Нэг өдөр надтай ажилынхаа тухай нэлээд ярьлаа. Тэгсэн баахан дэвтэр дээр бүртгэл хөтөлж тооны машинаар тооцоогоо хийдэг гэнэ. Тэр нь их төвөгтэй эд байдаг юм байна. Тэгэхээр нь би их хялбархан аргаар бүх бүртгэл тооцоогоо хийж болно ш дээ гээд арга зааж өгөхөөр боллоо. Би Access дээр хийчиж болох байх гэсэн чинь математик үйлдэлүүд хийж чаддаггүй ээ. Урд нь сайн оролдож байгаагүй болохоор би чадахгүй байна уу. Угаасаа Access ийм боложгүй юм шиг байх юм. Exel дээр хийхээр бас учир дутагдалтай нь мэдээж. Ийм тохиолдолд ямар арга байнаа ЗАЛУУСАА

_________________
... ийм л юм болсиймдаа


Top
   
PostPosted: Dec.17.09 6:17 am 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Манаач
User avatar

Joined: Sep.12.06 3:08 pm
Posts: 4560
Tengergazar wrote:
Манай нэг хөрш маань ломбард ажилуулдаг юм байна. Нэг өдөр надтай ажилынхаа тухай нэлээд ярьлаа. Тэгсэн баахан дэвтэр дээр бүртгэл хөтөлж тооны машинаар тооцоогоо хийдэг гэнэ. Тэр нь их төвөгтэй эд байдаг юм байна. Тэгэхээр нь би их хялбархан аргаар бүх бүртгэл тооцоогоо хийж болно ш дээ гээд арга зааж өгөхөөр боллоо. Би Access дээр хийчиж болох байх гэсэн чинь математик үйлдэлүүд хийж чаддаггүй ээ. Урд нь сайн оролдож байгаагүй болохоор би чадахгүй байна уу. Угаасаа Access ийм боложгүй юм шиг байх юм. Exel дээр хийхээр бас учир дутагдалтай нь мэдээж. Ийм тохиолдолд ямар арга байнаа ЗАЛУУСАА


Цаасан дээр хийх боломжтой бараг л бүх зүйлийг excel дээр хийж болно. Excel бол тоцоололыг хялбарчилахад гол төлөв ашиглагддаг. Дотроо маш олон санхүү тооцоо хийхэд хэрэгтэй function уудтай. Хэрэв тэр хүн чинь гол төлөв цаасан дээрээ төлбөр тооцоо л хийдэг бол excel илүү дээр.

Access бол бүртгэл хийхэд маш тохиромжтой. Хэрэв тэр хүн чинь хэзээ юу орж ирсэн хэзээ юу гарсан гэдэгийг хөтөлдөг бол access дээр. Access ашиглахад хамгийн их хэрэгтэй зүйл бол report, query 2. Жоохон болхи аргаар access ийг тайлбарлая гэвэл мэдээлэл хайгч. Бүх мэдээллээ Table дээрээ оруулаад дараа нь query болон report aшиглаж хүссэн мэдээллээ гаргаж ирж болно. Хэдий энэ нь үйлдэлийн хувид хязгаартай ч маш олон зүйл хийж чадна. Жишээ нь чи Query дээр IF statement бичиж болно. Нэмэх хасах үржих хуваахыг бол хангалттай сайн хийнэ. Г.M. Надад ломбардын талаархи ямар ч мэдлэг байхгүй. Яг али нь илүү тохиромжтой вэ гэдэг асуултыг чамд өөрт чинь л үлдэээе дээ.

Нэг зүйлийг битгий мартаарай. Танай найз чинь заавал нэгийг нь л сонгох албагүй гэдэгийг. Микрософт оффиц өөр хоорондоо маш сайн харилцдаг юм шүү. Access Query дээр гаргаж авсан юм аа чи төвөггүй excel рүү хуулж тавиж тэндээ тооцоогоо хийчээд нэг нэгээр нь Table рүүгээ нэмэх боломжтой


Top
   
PostPosted: Dec.17.09 6:38 pm 
Offline
Эргэх Хvслийн Эрчлээ Гишvvн
User avatar

Joined: Dec.19.08 2:16 pm
Posts: 2022
Location: Not found...
GaNBaYaR wrote:
Code:
/Энэ хэсгийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар нэмсэн/
6 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/ 7 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/


ийм болгож болох юм уу?
тийм бол find>replace>more>special>manual line break>repalce all

Үгүй юм аа.Ингэхээр болохгүй байгаан.Enter гэдэг тэмдэгтийг л солимоор байна.

_________________
Идэвхгүй байгааг минь уучлагтун


Top
   
PostPosted: Dec.17.09 8:01 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Nov.12.02 11:06 am
Posts: 18474
Location: Тусгаар тогтнолын өдөр 12-р сарын 29-ний өдөр.
keygenme wrote:
GaNBaYaR wrote:
Code:
/Энэ хэсгийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар нэмсэн/
6 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/ 7 дугаар зүйл. /Энэ зүйлийг 2008 оны 5 дугаар сарын 29-ний өдрийн хуулиар хүчингүй болсонд тооцсон/


ийм болгож болох юм уу?
тийм бол find>replace>more>special>manual line break>repalce all

Үгүй юм аа.Ингэхээр болохгүй байгаан.Enter гэдэг тэмдэгтийг л солимоор байна.


Тэгвэл ёстой хэлж мэдэх юм алга. ХАйгаад олсонгүй.

_________________
Би Монгол Эр Хүн.


Top
   
PostPosted: Dec.18.09 1:10 am 
Offline
Тод Гишvvн
Тод Гишvvн

Joined: May.15.08 3:20 pm
Posts: 75
Нэг зүйлийг битгий мартаарай. Танай найз чинь заавал нэгийг нь л сонгох албагүй гэдэгийг. Микрософт оффиц өөр хоорондоо маш сайн харилцдаг юм шүү. Access Query дээр гаргаж авсан юм аа чи төвөггүй excel рүү хуулж тавиж тэндээ тооцоогоо хийчээд нэг нэгээр нь Table рүүгээ нэмэх боломжтой[/quote]
Шуурхай хариулсан явдалд юуны өмнө гүнээ талархал илэрхийлье. Exel-ийг бол байнга хэргэлдэг болохоор боломжыг нь гадарлаад байгаа. Санхүүгийн тооцоо хийхийн хувьд бол хөршийн маань хэрэгцээг бүрэн дүүрэн хангана. Даанч зээлдэгчийн түүх, барьцаа хөрөнгийн мэдээлэл, зээлийн хугацаа хэтрэлт зэрэг шаадлагатай мэдээлэлүүдийг ухаж үзэх зэрэг түвэгтэй зүйлүүд их байнаа. Яахав санхүүгийн тооцоогоо Exel дээр хийгээд, бүртгэлийн мэдээллээ Access дээр хийгээд байж болох л юм. Би уул нь ганц Access дээр хийчиж болох юм байхаа гэж бодсийн. Аль нэгнээс нь экспорт&импорт хийгээд асуудлыг шийдэж болох ч хөршийн маань чадвар хүрэхгүй гэж байгаа.
Ер нь ломбард чинь яг л мини банк юм байна шдээ.

_________________
... ийм л юм болсиймдаа


Top
   
PostPosted: Dec.18.09 8:02 am 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Манаач
User avatar

Joined: Sep.12.06 3:08 pm
Posts: 4560
zgr l copy paste. Microsoft office hoorondoo mash sain hariltsdag.


Top
   
PostPosted: Jan.10.10 4:11 am 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Манаач
User avatar

Joined: Sep.12.06 3:08 pm
Posts: 4560
GaNBaYaR wrote:
жишээ

уг файл дах E баганад F,G-ын нийлбэрийг гаргасан байгаа.
яг үүнийг л хийх гээд байна л даа.


Chinii asuudliig mash bolhi argaar shiidej boloh yum baina.
Image
Deerhi zurgan deer "Make Table" gesniig harj baigaazdee.

1. Query gaa zohioh. Table iin buh medeelliig oruulaad deer ni neg iluu bagana nemj ogood terendee niilberee olno.
2. Herev select query chin zov medeelel gargaj baival Make Table Query g songood Querygaaraa shine Table Uusgene.
3. Etsest ni Huuchin Table ee ustgah.

Gants gaitai ni chi medeelel nemeh toolondoo ene uildeliig davtah baihdaa :razz:


Top
   
PostPosted: Jan.15.10 6:45 pm 
Offline
Эртний Эрдэнэ Гишvvн
Эртний Эрдэнэ Гишvvн

Joined: Nov.24.08 7:31 pm
Posts: 626
access 2003-s hoishhi versionuud bol demii dee.. heregleed ch hereggui


Top
   
PostPosted: Jan.16.10 2:46 pm 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Манаач
User avatar

Joined: Sep.12.06 3:08 pm
Posts: 4560
Keernel wrote:
access 2003-s hoishhi versionuud bol demii dee.. heregleed ch hereggui


:lol: Yag adilhan sh dee. 2003, 2007 surtei yalgaagui. Gants yalgaa ni 2007 hereglehed arai hyalbar. Bi lav 2007 g heregleh iluu durtai. 2003 iig 2007 goos iluud uzeh yamar ch shaltgaan baihgui.


Top
   
PostPosted: Jan.16.10 5:21 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Nov.12.02 11:06 am
Posts: 18474
Location: Тусгаар тогтнолын өдөр 12-р сарын 29-ний өдөр.
тэгвэл 2010 ыг юу гэмээр байна?

_________________
Би Монгол Эр Хүн.


Top
   
PostPosted: Jan.18.10 3:44 am 
Offline
Асуулт Самбарын Хvндэт Манаач
User avatar

Joined: Sep.12.06 3:08 pm
Posts: 4560
GaNBaYaR wrote:
тэгвэл 2010 ыг юу гэмээр байна?


Хэнээс асуусан бэ?

Хэрэв надаас асуусан бол мэдэхгүй. Би туршиж үзээгүй. Албан ёсоор гарах хүртэл нь хүлээж байгаа.


Top
   
PostPosted: Jan.18.10 8:54 pm 
Offline
Эртний Эрдэнэ Гишvvн
Эртний Эрдэнэ Гишvvн

Joined: Nov.24.08 7:31 pm
Posts: 626
n3xus wrote:
Keernel wrote:
access 2003-s hoishhi versionuud bol demii dee.. heregleed ch hereggui


:lol: Yag adilhan sh dee. 2003, 2007 surtei yalgaagui. Gants yalgaa ni 2007 hereglehed arai hyalbar. Bi lav 2007 g heregleh iluu durtai. 2003 iig 2007 goos iluud uzeh yamar ch shaltgaan baihgui.


2007 deer ajillahaar hii geegui yumiig prog uuruu automataar hiigeed bhgui bnuu. naaguur tsaaguur yum uurchluud bdiim daa. manai bagsh l 2003-s hoishi version-uudiig bitgii heregle gsn dee. bur hatuu anhaaruulaad bsn


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+09:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Copyright Asuult.NET © 2000-2015.
Administrative Contact: Khundaga Khurelbaatar [hundaga@hotmail.com]
Tel: 1-888-303-4927, Fax: 1-888-406-2264.
Powered by phpBB © 2000-2015 phpBB Group. Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited