#AsuultSambar :

МОНГОЛ УЛС МАНДАН БАДРАГ!
It is currently Apr.25.17 3:39 pm

All times are UTC+09:00




Post new topic  Reply to topic  [ 134 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 6 Next
Author Message
PostPosted: Nov.27.08 12:58 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Nov.12.02 11:06 am
Posts: 18331
Location: Тусгаар тогтнолын өдөр 12-р сарын 29-ний өдөр.
Партишийн чинь астсан байна даа.
Сэргээдэг про олж аваап сэргээ.
Зөв сэдэвт нь очиж хариултаа аваарай.

_________________
Би Монгол Эр Хүн.


Top
   
PostPosted: Nov.27.08 2:11 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Nov.10.06 9:26 pm
Posts: 2555
Location: Ulaanbaatar, Mongolia
JOck wrote:
За хө нэг ийм асуудал гараад бна.
Шинэ hdd залгахад my computer т орж ирсэн байвч format лаж байж open хийгдэнэ гээд байдаг даа. Миний хуучин hard яг ийм болчвоо. Энийг аргалаж хэвэнд нь оруулах арга байна уу.

Дэлгэрэнгүй:
xp cd хийгээд partition дундаас андуураад хэрэгтэй хэсгээ delete хийгээд дараа нь шуудхан буцаад create хийсэн юм. Format лах үйл явж ерөөсөө явагдаагүй. Тийм болохоор доторх нь байгаа гэж найдаж байна.

Hard disk ch biluu, Vista ch biluu sedev dotor bi yahiig chini hariulaad bichsen shdee. Bitgii end tendgui bicheed baildaa ene chini :razz:

_________________
Thinkpad T430 64GBmSATA 2x2TBHDD


Top
   
PostPosted: Nov.27.08 9:45 pm 
Offline
• Moderator*
<b><font color=#0000FF>• Moderator*</font></b>

Joined: Oct.17.08 3:02 pm
Posts: 3187
байн байн бичээгүй. нэг өдөр л copy доод цацсан юм. /хариулт хүлээгээд тэвчиж сууж чадалгүй/ ийм хурдан шуурхай хариулдаг forum юм гэж бодсонгүй ээ. Анхаар ч байя


Top
   
PostPosted: Nov.29.08 8:16 am 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Nov.10.06 9:26 pm
Posts: 2555
Location: Ulaanbaatar, Mongolia
JOck wrote:
За хө нэг ийм асуудал гараад бна.
Шинэ hdd залгахад my computer т орж ирсэн байвч format лаж байж open хийгдэнэ гээд байдаг даа. Миний хуучин hard яг ийм болчвоо. Энийг аргалаж хэвэнд нь оруулах арга байна уу.

Дэлгэрэнгүй:
xp cd хийгээд partition дундаас андуураад хэрэгтэй хэсгээ delete хийгээд дараа нь шуудхан буцаад create хийсэн юм. Format лах үйл явж ерөөсөө явагдаагүй. Тийм болохоор доторх нь байгаа гэж найдаж байна.

Ene asuudal amjilttai shiidegdsen. Heregtei gej uzvel END DARJ UZNE UU

_________________
Thinkpad T430 64GBmSATA 2x2TBHDD


Top
   
PostPosted: Dec.12.08 7:26 am 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Nov.10.06 9:26 pm
Posts: 2555
Location: Ulaanbaatar, Mongolia
Windows 7 - ий xэрэглэгчийн хавтасыг хэрхэн зөөх тухай энэ сэдвийн эхний бичлэгт нэмж орууллаа. Мөн криллээр бичив, бөөн алдаа биз. :razz:

_________________
Thinkpad T430 64GBmSATA 2x2TBHDD


Top
   
PostPosted: Dec.26.08 1:28 pm 
Offline
Asuult Precious Member
User avatar

Joined: Apr.05.05 9:28 am
Posts: 4559
Location: Рэборн...
За залуусаа нэг асуудал байнаа. Сая нэг пс янзлах гэсэн чаддаггүй ээ.
Формат хийчүүлч ядах юмгүй байх гэж бодоод байдаг гэтэл дээр нь санхүүгийн МАКС програм суулгацан юм байна.
Дүүрэн вирүс. Хардыг нь өөрийнхөө пс-нд залгаж байгаад бүгдийг нь устгалаа.
Виндоуз нь ачааллаж эхлээд л рестарт хийгдээд байх юм. Урьд нь иимэрхүү тохиолдод шууд л формат хийчихдэг байсан юм. Энэ юутай холбоотой юм болоо. яаж засхаа мэддэггүй ээ. Сейф модоор нь ч орж болдоггүй рестарт хийгээд байна. Виндоуз-н инсталл сд гээр рэпэйр хийж үздэг юм билүү? Эрхэмүүд санаа оноогоо хэлээч?

_________________
i7/x58/HD7970/3TB/AX1200


Top
   
PostPosted: Dec.26.08 1:42 pm 
Offline
Cracker
User avatar

Joined: Jan.15.05 7:00 pm
Posts: 3522
Location: Ollydbg-ын ард сериал загасчлаад л...
hbayar_morph wrote:
JOck wrote:
За хө нэг ийм асуудал гараад бна.
Шинэ hdd залгахад my computer т орж ирсэн байвч format лаж байж open хийгдэнэ гээд байдаг даа. Миний хуучин hard яг ийм болчвоо. Энийг аргалаж хэвэнд нь оруулах арга байна уу.

Дэлгэрэнгүй:
xp cd хийгээд partition дундаас андуураад хэрэгтэй хэсгээ delete хийгээд дараа нь шуудхан буцаад create хийсэн юм. Format лах үйл явж ерөөсөө явагдаагүй. Тийм болохоор доторх нь байгаа гэж найдаж байна.

Ene asuudal amjilttai shiidegdsen. Heregtei gej uzvel END DARJ UZNE UU

Computer Manager -тээ ороод Disk Management гэсэнд нь ороод өнөөх хард дискээ сонгоод Import external hard drive ч билүү дээ тийм юм сонгоод л шууд ороод ирнэ штээ.

_________________
3770k|16GB|Z77|GTX670|600W|6TB


Top
   
PostPosted: Dec.26.08 1:44 pm 
Offline
Cracker
User avatar

Joined: Jan.15.05 7:00 pm
Posts: 3522
Location: Ollydbg-ын ард сериал загасчлаад л...
InFerNaL_NaZisT wrote:
За залуусаа нэг асуудал байнаа. Сая нэг пс янзлах гэсэн чаддаггүй ээ.
Формат хийчүүлч ядах юмгүй байх гэж бодоод байдаг гэтэл дээр нь санхүүгийн МАКС програм суулгацан юм байна.
Дүүрэн вирүс. Хардыг нь өөрийнхөө пс-нд залгаж байгаад бүгдийг нь устгалаа.
Виндоуз нь ачааллаж эхлээд л рестарт хийгдээд байх юм. Урьд нь иимэрхүү тохиолдод шууд л формат хийчихдэг байсан юм. Энэ юутай холбоотой юм болоо. яаж засхаа мэддэггүй ээ. Сейф модоор нь ч орж болдоггүй рестарт хийгээд байна. Виндоуз-н инсталл сд гээр рэпэйр хийж үздэг юм билүү? Эрхэмүүд санаа оноогоо хэлээч?


Windows-ын инсталлыг нь ажилуулаад Repair хийчих ээ. Би лав Pyramid-тай нэг компьютерийг тэгэж янзалсан. Фонтноос бусад нь OK болсон штээ. Гэхдээ юмыг яаж мэдэхэв өмнө нь Ghost-лож аваарай.

_________________
3770k|16GB|Z77|GTX670|600W|6TB


Top
   
PostPosted: Dec.26.08 2:40 pm 
Offline
Asuult Precious Member
User avatar

Joined: Apr.05.05 9:28 am
Posts: 4559
Location: Рэборн...
192 wrote:
Windows-ын инсталлыг нь ажилуулаад Repair хийчих ээ. Би лав Pyramid-тай нэг компьютерийг тэгэж янзалсан. Фонтноос бусад нь OK болсон штээ. Гэхдээ юмыг яаж мэдэхэв өмнө нь Ghost-лож аваарай.

Рэпэйр хийхээр кей нь зөрөөд байдаггүй билүү?

_________________
i7/x58/HD7970/3TB/AX1200


Top
   
PostPosted: Jan.07.09 7:19 pm 
Offline
Хавар Цагийн Анхны Яргуй
User avatar

Joined: Feb.28.03 6:07 pm
Posts: 3015
Location: Зүрх бол тэнэг эрхтэн тул тархиараа сэтгэ.
InFerNaL_NaZisT wrote:
192 wrote:
Windows-ын инсталлыг нь ажилуулаад Repair хийчих ээ. Би лав Pyramid-тай нэг компьютерийг тэгэж янзалсан. Фонтноос бусад нь OK болсон штээ. Гэхдээ юмыг яаж мэдэхэв өмнө нь Ghost-лож аваарай.

Рэпэйр хийхээр кей нь зөрөөд байдаггүй билүү?

Serial zorohgyi gej bodoj bna.

_________________
Bariin syylnees batganii tolgoi


Top
   
PostPosted: Mar.06.09 10:51 am 
Offline
Хаанчлагч Гишvvн
Хаанчлагч Гишvvн
User avatar

Joined: Jul.01.05 1:21 pm
Posts: 1127
Location: Монгол Сэлэнгэ аймаг Мандал сум
hbayar_morph wrote:
Windows 7 - ий xэрэглэгчийн хавтасыг хэрхэн зөөх тухай энэ сэдвийн эхний бичлэгт нэмж орууллаа. Мөн криллээр бичив, бөөн алдаа биз. :razz:

За энийг ашиглаад үзээрэй чи бид 2т хэрэгтэй л юм байна хэхэхэ
http://dusal.blogmn.net/19158/

_________________
Ra!LneT [zhR]


Top
   
PostPosted: Mar.06.09 10:59 am 
Offline
Хаанчлагч Гишvvн
Хаанчлагч Гишvvн
User avatar

Joined: Jul.01.05 1:21 pm
Posts: 1127
Location: Монгол Сэлэнгэ аймаг Мандал сум
192 wrote:
InFerNaL_NaZisT wrote:
За залуусаа нэг асуудал байнаа. Сая нэг пс янзлах гэсэн чаддаггүй ээ.
Формат хийчүүлч ядах юмгүй байх гэж бодоод байдаг гэтэл дээр нь санхүүгийн МАКС програм суулгацан юм байна.
Дүүрэн вирүс. Хардыг нь өөрийнхөө пс-нд залгаж байгаад бүгдийг нь устгалаа.
Виндоуз нь ачааллаж эхлээд л рестарт хийгдээд байх юм. Урьд нь иимэрхүү тохиолдод шууд л формат хийчихдэг байсан юм. Энэ юутай холбоотой юм болоо. яаж засхаа мэддэггүй ээ. Сейф модоор нь ч орж болдоггүй рестарт хийгээд байна. Виндоуз-н инсталл сд гээр рэпэйр хийж үздэг юм билүү? Эрхэмүүд санаа оноогоо хэлээч?


Windows-ын инсталлыг нь ажилуулаад Repair хийчих ээ. Би лав Pyramid-тай нэг компьютерийг тэгэж янзалсан. Фонтноос бусад нь OK болсон штээ. Гэхдээ юмыг яаж мэдэхэв өмнө нь Ghost-лож аваарай.

бас 1 ийм асуудал байна Бас л санхүүгийн програмтай Windows ачаалаад л шууд windows system error
тэгээд систем диск хийгээд r дараад repair хий гэсэн бичиг гарчаад болдгүй тэгээд бүүт диск хийгээд уншуулхаар
систем захах уу гээд сонголтоор гараад ирдэг шдээ r дар гээд тэгэж гарч ирдгүй шууд партишин гараад ирэх юм

_________________
Ra!LneT [zhR]


Top
   
PostPosted: Mar.06.09 11:13 am 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Nov.12.02 11:06 am
Posts: 18331
Location: Тусгаар тогтнолын өдөр 12-р сарын 29-ний өдөр.
zorigoo611 wrote:
бас 1 ийм асуудал байна Бас л санхүүгийн програмтай Windows ачаалаад л шууд windows system error
тэгээд систем диск хийгээд r дараад repair хий гэсэн бичиг гарчаад болдгүй тэгээд бүүт диск хийгээд уншуулхаар
систем захах уу гээд сонголтоор гараад ирдэг шдээ r дар гээд тэгэж гарч ирдгүй шууд партишин гараад ирэх юм

Би бас наадахтай чинь тулгараад байдгийн.
Тэгхээр нь би шууд:


copy K:\i386\ntldr C:\
copy K:\i386\ntdetect.com C:\


1. attrib -h -r -s C:\boot.ini del C:\boot.ini

2. BootCfg /Rebuild

_________________
Би Монгол Эр Хүн.


Top
   
PostPosted: Mar.06.09 12:27 pm 
Offline
Хаанчлагч Гишvvн
Хаанчлагч Гишvvн
User avatar

Joined: Jul.01.05 1:21 pm
Posts: 1127
Location: Монгол Сэлэнгэ аймаг Мандал сум
GaNBaYaR wrote:
zorigoo611 wrote:
бас 1 ийм асуудал байна Бас л санхүүгийн програмтай Windows ачаалаад л шууд windows system error
тэгээд систем диск хийгээд r дараад repair хий гэсэн бичиг гарчаад болдгүй тэгээд бүүт диск хийгээд уншуулхаар
систем захах уу гээд сонголтоор гараад ирдэг шдээ r дар гээд тэгэж гарч ирдгүй шууд партишин гараад ирэх юм

Би бас наадахтай чинь тулгараад байдгийн.
Тэгхээр нь би шууд:





1. attrib -h -r -s C:\boot.ini del C:\boot.ini

2. BootCfg /Rebuild


Сайн ойлгохгүй байна

_________________
Ra!LneT [zhR]


Top
   
PostPosted: Mar.06.09 7:05 pm 
Offline
Хавар Цагийн Анхны Яргуй
User avatar

Joined: Feb.28.03 6:07 pm
Posts: 3015
Location: Зүрх бол тэнэг эрхтэн тул тархиараа сэтгэ.
zorigoo611 wrote:

Сайн ойлгохгүй байна

Dos gorimd achaallaad Boot CD neese file uudiig huulaad,teriigee zadlaad teged MBR ee dahij yysgej bna (restore ch geh um uu :frog: rebiuld=restore)

_________________
Bariin syylnees batganii tolgoi


Top
   
PostPosted: Mar.07.09 1:15 pm 
Offline
Хаанчлагч Гишvvн
Хаанчлагч Гишvvн
User avatar

Joined: Jul.01.05 1:21 pm
Posts: 1127
Location: Монгол Сэлэнгэ аймаг Мандал сум
Call wrote:
zorigoo611 wrote:

Сайн ойлгохгүй байна

Dos gorimd achaallaad Boot CD neese file uudiig huulaad,teriigee zadlaad teged MBR ee dahij yysgej bna (restore ch geh um uu :frog: rebiuld=restore)

Тэгвэл нэг NC олж авы даа тэгэж болох юм байна
за баярлалаа

_________________
Ra!LneT [zhR]


Top
   
PostPosted: Mar.09.09 2:55 pm 
Offline
Ноёлогч Гишvvн
Ноёлогч Гишvvн
User avatar

Joined: Apr.03.04 1:49 am
Posts: 1032
Location: Компьютерийн ард кофе уугаад л ...
za zaluusaa neg yum delgerengui tailbarlaad ogooch ! :
Jishee ni: Minii com-n driver cd yu ch baihgui baisan ni alga boltson gej bodii yamarch driver taniulah cd baihgui.
tegeed Boardnii driver Desplay card driver sound driver geh metchilen buh driveriig ni yamar torliin yamar driver heregtei baina be gedgiig yaaj olj medeh be ? :??:

_________________
! Use Your HEAD !


Top
   
PostPosted: Mar.09.09 11:24 pm 
Offline
Cracker
User avatar

Joined: Jan.15.05 7:00 pm
Posts: 3522
Location: Ollydbg-ын ард сериал загасчлаад л...
1-р арга. Компьютерийн кэйсийг онгойлоолд эх хавтангийнхаа маркыг бичиж авах. Жишээ нь ASUS P4P800SE гэж байвал яг энэнийг нь бичиж өгөөд хайхаар ямар драйвертай нь гараад ирнэ. Гэхдээ маркыг нь бич гэсэн гээд i845 гэж бичээд байв аа. Мөн дэлхийд алдартай брэнд бол драйвер олдох магадлал маш өндөр. Жишээ нь дээрхи ASUS эх хавтангийн драйверийг олохдоо чи шууд http://www.support.asus.com хаягаар ороод л drivers хэсгээс нь түрүүн олдсон марк Р4Р800 гэснээ бичиж өгөөд л олдоно шүү дээ. Энэнтэй адил toshiba нь support.toshiba.com, dell нь support.dell.com гэх мэт орж драйверийг нь олон тольтойгоор шууд татаж авч болно.

2-р арга. Өөрөө хайж болох. Мөн л эх хавтангийн дээхи чипнүүдийг сайтар ажигла. Түрүүний хэлсэнчлэн i845, 864, 915 гэх мэтчилэн бичиг байвал чи INF chipsets update -г өөрт нь тохирсон хувмлбарыг татаж аваад суулгах, PCI сууринуудын хажууханд эх хавтангийн ирмэгээс наахнуур ойролцоогоор 5х5мм чип байгаа тэрний лдээрхи маркыг бичиж аваад хайвал дууны карт нь олдоно. Жишээ нь: ALC655, AD1885 гэх мэт бичиг байна. 10х20мм хэмжээтэй арай зузаан чипэн дээрээс сүлжээний картны маркыг харж болон. Энэ нь PCI сууринуудын зараах эсвэл дундуур байна. Жишээ нь: RTL8101 гэх мэт. AGP эсвэл PCI-Express суурин дээр ямар дэлгэцийн кар суусныг дээрхи маркаар нь олж болно. ASUS ч бай MSI ч бай бүгд л дээрээ 7300GS, 8500GT, 8600GT, 9600GT, 9800GT гэх мэт марктай байна. Энэ нь Nvidia-н бүтээл байна. Энэний оронд EAX3650, 3850 гэх мэт болоод явчихвал ATI-н бүтээл байна гэсэн үг.
За ингээд энэ бүгдийг маркыг нь мэдэж авсны дараа мэдээж google.com ашиглаж хайж олно штээ. Хайж олохдоо хайлтын цонхонд нь download dirver ... гэж бичиж өгнө. Энэ 3-н цэг нь өнөөх драйверын марк шүү дээ.

3-арга. Компьютер дөнгөж асангуут хар дэлгэцэн дээр цагаан бичиг гүйж өнгөрдөг. Энэний оронд ямар нэгэн зураг хөрөг гардаг бол гарын ESC товч дараад гаргаж ирж болно. Дөнгөж асангуут хамгийн эхлээд дэлгэцний картын мэдээлэл гарна. Зүүн дээд буланд 3-хан мөр. Энэнийг хараад дэлгэцнийкартын маркаа мэдэж болно. Нэг анивчаад дэдгэц мэдээлэл гараад RAM-аа шалгаад, диск төхөөрөмжүүдээ шалгаад өнгөрөнө. Яг энэ дэлгэц гарч ирэнгүүт гаран дээрхи Pause/Break товчыг дарж түр зогсооно. Эндээс эх хавтангийн төрөл (i845, i865 гэх мэт), эх хавтангийн марк (P4P800SE гэх мэт), хэдэн МБ-ын ямар төрлийн RAM-тай болох (DDRI, DDRII гэх мэт), ямар диск төхөөрөмжүүд, хэдэн мб-ын багтаамжтай хард дисктэй болохоо мэдэж болно (ST316014AS гэж байвал Seagate-н 160-н Serial ATA оролттой хард диск байна гэж мэдэж авна). Дээрхи мэдээллүүдийг мөн ашиглаад интернэтээс хайвал драйверуудаа олж авна. Гэхдээ RAM, Hard disk, CD-ROM зэрэгт драйвер хэрэггүй гэдгийг анхаарах хэрэгтэй. Гол нь display card, sound card, LAN card, Modem, TV card гэх мэтэд л драйвер хэрэгтэй дээ. Intel Chipsets Update-г мөн заавал инсталдаж байгаарай.

_________________
3770k|16GB|Z77|GTX670|600W|6TB


Top
   
PostPosted: Mar.09.09 11:26 pm 
Offline
Cracker
User avatar

Joined: Jan.15.05 7:00 pm
Posts: 3522
Location: Ollydbg-ын ард сериал загасчлаад л...
Мартсанаас энэ сэдвээс хазайсан бичлэгүүд хэт х болсон байна. Нэг мод нь энэнийг цэвэрлээд, саяын миний бичлэгийг нөгөөдөр ч юм уу Бидний хуримтлагдсан мэдлэг сэдэврүү зөөчихөөрэй.

_________________
3770k|16GB|Z77|GTX670|600W|6TB


Top
   
PostPosted: Mar.10.09 4:13 pm 
Offline
Ноёлогч Гишvvн
Ноёлогч Гишvvн
User avatar

Joined: Apr.03.04 1:49 am
Posts: 1032
Location: Компьютерийн ард кофе уугаад л ...
192 wrote:
1-р арга. Компьютерийн кэйсийг онгойлоолд эх хавтангийнхаа маркыг бичиж авах. Жишээ нь ASUS P4P800SE гэж байвал яг энэнийг нь бичиж өгөөд хайхаар ямар драйвертай нь гараад ирнэ. Гэхдээ маркыг нь бич гэсэн гээд i845 гэж бичээд байв аа. Мөн дэлхийд алдартай брэнд бол драйвер олдох магадлал маш өндөр. Жишээ нь дээрхи ASUS эх хавтангийн драйверийг олохдоо чи шууд http://www.support.asus.com хаягаар ороод л drivers хэсгээс нь түрүүн олдсон марк Р4Р800 гэснээ бичиж өгөөд л олдоно шүү дээ. Энэнтэй адил toshiba нь support.toshiba.com, dell нь support.dell.com гэх мэт орж драйверийг нь олон тольтойгоор шууд татаж авч болно.

2-р арга. Өөрөө хайж болох. Мөн л эх хавтангийн дээхи чипнүүдийг сайтар ажигла. Түрүүний хэлсэнчлэн i845, 864, 915 гэх мэтчилэн бичиг байвал чи INF chipsets update -г өөрт нь тохирсон хувмлбарыг татаж аваад суулгах, PCI сууринуудын хажууханд эх хавтангийн ирмэгээс наахнуур ойролцоогоор 5х5мм чип байгаа тэрний лдээрхи маркыг бичиж аваад хайвал дууны карт нь олдоно. Жишээ нь: ALC655, AD1885 гэх мэт бичиг байна. 10х20мм хэмжээтэй арай зузаан чипэн дээрээс сүлжээний картны маркыг харж болон. Энэ нь PCI сууринуудын зараах эсвэл дундуур байна. Жишээ нь: RTL8101 гэх мэт. AGP эсвэл PCI-Express суурин дээр ямар дэлгэцийн кар суусныг дээрхи маркаар нь олж болно. ASUS ч бай MSI ч бай бүгд л дээрээ 7300GS, 8500GT, 8600GT, 9600GT, 9800GT гэх мэт марктай байна. Энэ нь Nvidia-н бүтээл байна. Энэний оронд EAX3650, 3850 гэх мэт болоод явчихвал ATI-н бүтээл байна гэсэн үг.
За ингээд энэ бүгдийг маркыг нь мэдэж авсны дараа мэдээж google.com ашиглаж хайж олно штээ. Хайж олохдоо хайлтын цонхонд нь download dirver ... гэж бичиж өгнө. Энэ 3-н цэг нь өнөөх драйверын марк шүү дээ.

3-арга. Компьютер дөнгөж асангуут хар дэлгэцэн дээр цагаан бичиг гүйж өнгөрдөг. Энэний оронд ямар нэгэн зураг хөрөг гардаг бол гарын ESC товч дараад гаргаж ирж болно. Дөнгөж асангуут хамгийн эхлээд дэлгэцний картын мэдээлэл гарна. Зүүн дээд буланд 3-хан мөр. Энэнийг хараад дэлгэцнийкартын маркаа мэдэж болно. Нэг анивчаад дэдгэц мэдээлэл гараад RAM-аа шалгаад, диск төхөөрөмжүүдээ шалгаад өнгөрөнө. Яг энэ дэлгэц гарч ирэнгүүт гаран дээрхи Pause/Break товчыг дарж түр зогсооно. Эндээс эх хавтангийн төрөл (i845, i865 гэх мэт), эх хавтангийн марк (P4P800SE гэх мэт), хэдэн МБ-ын ямар төрлийн RAM-тай болох (DDRI, DDRII гэх мэт), ямар диск төхөөрөмжүүд, хэдэн мб-ын багтаамжтай хард дисктэй болохоо мэдэж болно (ST316014AS гэж байвал Seagate-н 160-н Serial ATA оролттой хард диск байна гэж мэдэж авна). Дээрхи мэдээллүүдийг мөн ашиглаад интернэтээс хайвал драйверуудаа олж авна. Гэхдээ RAM, Hard disk, CD-ROM зэрэгт драйвер хэрэггүй гэдгийг анхаарах хэрэгтэй. Гол нь display card, sound card, LAN card, Modem, TV card гэх мэтэд л драйвер хэрэгтэй дээ. Intel Chipsets Update-г мөн заавал инсталдаж байгаарай.


Za unheer bayrlalaa! zadlaj baigaad l harj garna daa ! keke andaa durguitsehgui bol messenger id-gaa savaach yum asuuj baival bolno biz de ? bi ch bas chamd tuslah zuil baival helj ogch yarij baiya tehuu ? send me p.m

_________________
! Use Your HEAD !


Top
   
PostPosted: Mar.15.09 12:20 pm 
Offline
Хаанчлагч Гишvvн
Хаанчлагч Гишvvн
User avatar

Joined: Jul.01.05 1:21 pm
Posts: 1127
Location: Монгол Сэлэнгэ аймаг Мандал сум
хэхэхэ Кайры надаас асууж байн лол

_________________
Ra!LneT [zhR]


Top
   
PostPosted: Apr.26.09 5:00 pm 
Offline
Даяар Дурсагдах Гишvvн
Даяар Дурсагдах Гишvvн
User avatar

Joined: Feb.08.09 6:31 pm
Posts: 111
Location: Asuult.NET
yostoi thanks :hihi:

_________________
A long times ago...


Top
   
PostPosted: Apr.27.09 4:00 pm 
Offline
Халих Хvслийн Жигvvр Гишvvн
User avatar

Joined: Feb.01.06 10:47 pm
Posts: 1830
Location: Хөх азийн цээжинд цохилох зүрхэнд...
hey nadaa neg iim asuudal garaad bhiin com-oo formatlah gsiin tegsen chine xp-gee oruulaad boot ruugee orood tgd partition huvaadag tsonh gardag shdee teren deer 1 l partition bolchihood baih yum teriig yahweee???
ug n hardaa 3 huvaasiin tgd l bolohgu yum yahu

_________________
Тосоороо гоожиж Буянаараа дэлгэр


Top
   
PostPosted: May.02.09 6:28 pm 
Offline
• Moderator
<b><font color=#000099>• Moderator</font></b>
User avatar

Joined: Nov.12.02 11:06 am
Posts: 18331
Location: Тусгаар тогтнолын өдөр 12-р сарын 29-ний өдөр.
С дараад хэдэн ГБ аар хуваах юм тэрнийгээ бичээд л интер дараад байждээ.

_________________
Би Монгол Эр Хүн.


Top
   
PostPosted: May.12.09 10:37 pm 
Offline
foRuMer
<font color=#000099>foRuMer</font>
User avatar

Joined: Oct.25.05 2:21 pm
Posts: 7447
Location: Wherever
Xp ээр partition хийдэг дэмийшдээ заавал форматлах шаардлагтай. Partition Manager ийн сүүлийн хувилбарыг хэрэглэхийг зөвлөж байна.

_________________
full


Top
   
PostPosted: May.19.09 11:52 pm 
Offline
Дууч Гишvvн
Дууч Гишvvн
User avatar

Joined: Oct.12.08 1:15 am
Posts: 425
Форматлахад хэрэглэгчийн хавтасыг хэрхэн аюулгүй авч үлдэх вэ kkk

_________________
Have a nice time


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 134 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 6 Next

All times are UTC+09:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Copyright Asuult.NET © 2000-2015.
Administrative Contact: Khundaga Khurelbaatar [hundaga@hotmail.com]
Tel: 1-888-303-4927, Fax: 1-888-406-2264.
Powered by phpBB © 2000-2015 phpBB Group. Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited